Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz savior #15213 üzenetére

Classicon még NL-ben is jobban pörögtünk. Sok a játékkal most ismerkedő arc. Nem tudják mi micsoda. Shako, Zaka, Storm, Wt stb. populáris itemek és szevasz. Betolsz egy 15 max dmg 15 ias jewelt és pislognak, mint hal a szatyorban, hogy hát ez a szar meg mire jó. Craftolt amukra ringekre be sem jöttek. Hiába írtam detailst (classicon meg limitálni kellett a joint, mert jöttek, mint gyerekek a cukorra). Bowazonokkal nem is nagyon találkozom, úgyhogy nem lep meg (NL-ben a legbrutálabb PvP karik voltak, fostunk tőlük, mint a tűztől). Esett 35life/50mana gc. Kibaszott hasznos low lvl-en. Be se merem tolni publicba. Tucat “megélhetési sorc” mindenhol (ezzel nem leoltani akarom őket, avagy kinek nem inge…). Vagy százszor meghalnak egy Baal run alatt. Melee kari alig akad. Sőt nincs.

Szal velem lehet tradelni. Nem kérem ingyen. Írjatok rám privátba ha esik valami értelmes dolog. Pala pajzsok (Sacred Targe, Sacred Rondache, Kurast vagy Vortex). Sárga és kék itemek. Kifejezetten “extremly rare” kategóriában. Ugyanígy amuk és ringek. Én nem megélni akarok ebből a játékból. Akarok csinálni egy különleges kis Smitert meg Spearazont. Mondjuk utóbbinak nem nagyon esett semmi. Szal Ama circekre, tiarakra és diademekre is vevő vagyok.

@Peddy789: ezért jó HC-zni kicsit. Teljesen más túlélési taktikát alakítasz ki. És nem dobjuk el a 35 life large charmot (sem). :) Ahogy írtam, CTA-val simán futottam bele a halálba. Volt egy life tap botom. Mindig kiszórtam nagyobb bulik előtt. Semmi gond nem volt. Mephi ellen azért némi light absorb sem árt. Van ere öv és gyűrű is.

Új hozzászólás Aktív témák