- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Próbáltam én is ezt a staticus monkot, de nem érzem, ez a WotHF nem látom mit csinál, néha olyan, mintha semmit sem csinálna 50-t lenyomtam vele, life szinte meg sem mozdult - ilyen szempontból stabilabbnak tűnik, mint a genratoros, fire-os build - de sebzésem alig volt, sokáig kellett püfölnöm az eliteket.
Most ezt ti tényleg úgy csináljátok, h számolgatjátok4-5-6 sec és nyomtok vagy már érzésből megy, én nagyon nem éreztem rá, nem szeretem az ennyire odafigyelős buildeket.
Fire-os életképtelen 65+ csapatban? mert az nekem sokkal jobban bejön.
Csapat Gr-hez pár észrevétel: tegnap próbáltuk 1supp monk1palmos2 hota barb, majd 3 hota 1 supp... 65 speed GR-re nálunk egyértelműen a második felállás jött be. Nem tudom 70-en túl mi van, de a 3hota+1 supp monk az olyan 73-ig lesz oké szerintemWD-kel szinte sosem hoz össze a sors, arról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged