Hirdetés
- Mobil flották
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Sikerült kiprobalni a kockat. Egyelore tetszik a dolog. Kockat megtalalni a3 uj teruleten lehet.
Kepek itt hogy milyen opciok vannak monk eseten a kockaval.Illetve extractoltam 1 furnace-t, nem volt 50%-os de a kockaval 50% elite damot kapok.
Miutan beallitottam a furnace-t kesobb mar nem tudtam torolni hogy a weapon kategoriaba ne legyen semmi beallitva, erdekes

sima rift ingyenes lett, greater rift nyitokavicsba kerul. greater kipucolasa utan urshinal csak gem upgrade van mar, es amig nem upgradelsz kovet addig nem lehet orekkel sem beszelni hogy bezard.
ergo ha 40es rifteket mesz es mar minden gem-ed 70+ akkor belekell ugradelni 3x 0%-on a gemeidbe , hogy
be tudd zarni a gr-t. ezen tuti valtoztatnak mert ez igy egy f@ssag.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest