Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk én nem bánom,hogy gyengítették infernót.
Az azért genyóság, hogy csak napokig tartó farmolással, és AH-val lehet haladni. ACT2-től pedig még durvább.
Én még abban reménykedek,hogy ezt a Nephalem valor-t vezetik ki valahogy, mert ez kicsit kibaxás azokkal,akiknek nincs napi 5-6 órájuk játszani. Nekem gyerek mellett este van kb. 2 órám játszani,akkor összejön az 5-ös NV, de napközben ,mikor hébe-hóba leülök 30-40 percre,akkor szinte nem is találkozok annyi elit & champ pakkal, hogy összehozzam, arról nem is beszélve, hogy ki is használjam. Ez csak az időmilliomosoknak kedvez. -
warcat
veterán
Na így már értem,hogy miért nem megy el szinte semmi meg miért nincsenek új cuccok az ahban.Már azt hittem a karácsonyi láz miatt senki sem Diozik
/expiredes balhé megint..../ -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan
üzenetére
hm, mennyiért vetted a Mempod?
egyébként jó lett, megy már az mp3 faceroll?

R3ĐßuŁŁ: 60dexes 39chd 8ias WH övet néztem a saját plain innámhoz képest, 4k damot buktam volna vele. WH onnantól érdekes, hogy van pénz magas dexesre és az ember highend manticoret használ (soksok elementál dammal). 100mes keret alatt szerintem még mindig nem éri meg a WH.
-
abéla
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jogos
...mentségemre szóljon, hogy alig látok ki a fejemből

-
abéla
senior tag
Természetesen az összehasonlítást nem abszolút értelemben értettem, a szubjektív benyomásom volt ez, hiszen azóta sokkal durvább gearrel nyomom, de ezek szerint félreérthető voltam.
Egyébként azért gondoltam, hogy portyázom kicsit 10-en is, mivel mpl7 mondhatni sima volt, de valóban a 10 kemény dió, komoly koncentrációt igényel.
Egyébiránt én nem szenvedésként, kínként élem meg, sokkal inkább kihívásként, motivációként és még egyfajta pvp-edzésnek is kiváló
, de punnyadt állapotomban fun-runolni nyilván nem 10-en fogok.Sirandrish: irónia, meg ilyenek

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Grammar Nazi:
tuggya --> Tuggyja
mongya - Mongyja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Végeztem, most már csak para szintezés kell
DH csajszi, nekem tetszik
85millióból sikerült összehozni.A régi Naty ring az monk hagyaték.Mai áron kb 15m.(#13684) mikromanus
Nyomjad wazze.A hozzászólásaidon sokat szoktam nevetni.Ahogy nyomod itt a töményen gonosz, ironikus, hozzászólásaidat...hááát, PHn nincs párja
[ Módosította: CoolMan ]
-
Gothmog
senior tag
Elnézést, hogy grammar naziskodom, de már kb. a negyedik embernél látom itt a fórumon konzekvensen rosszul használni a szót, így megjegyezném:
a had az a sereg egyik szinonimája, az engedtessék meg kifejezésnek a rövidebb formája pedig hadd, így két d-vel.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
a topicban argo DH-ja a legerősebb, plusz láttam még valakit a trade topicban, aki vele van egy szinten, de keveset ír, így nem jut eszembe a neve most. ha nem szeretsz runonkénk 5x meghalni, akkor építs egy hasonló DH-t, mint az enyém: [link] ami még szerintem fontos, hogy a Perfectionist helyett Vengeance passzív skillt használj, elsőre szemre nyilván a Perfectionist tűnik jobbnak, de jobb a Vengeance
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan
üzenetére
szívesen, erre való a fórum
. töben meg okosabbak vagyunk.az enyém kb a határ, ahonnan exponenciálisan növekednek az árak a több10m kategóriába. pl rareből AHban három hete nem láttam olyan chc/sock/life steal xbowot, hogy 5k damnál többet nyertem volna vele. említett Xbow 20/500ért volt kint (az 500as BO persze lol volt, 10-12ért viszont vittem volna). manticoreból olyan 12-15m körül vannak azok amikkel már nem bukok damot. namost, a jelenlegimet kb 5mért vettem. a vicc az, hogy korábban az ősz folyamán kb háromhetente/havonta tudtam váltani a fegyverem -jóadag bukóval- a cuccok fejlődése miatt, ehhez képest most helyben toporgok.
ha fejlesztesz még később, akkor inna gatyából vegyél egy teljesen simát. amikor a sajátom vettem, a legolcsóbb az AHban volt 5m, jelenleg már olyan 2.8-3 körül is láttam pár napja (most a karácsony úgy néz ki meglökte az árakat, viszont a cserélgetések miatt reménykedek azért valami upgradet ki lehet fogni).
nat set a 7% chc miatt jó, meg ugye a gyűrű iasos. allres/life annyira nem drága kombó rajta, ugyanez chdvel már a 200m+ kategória. öv tekintetében igazából az inna jó és olcsó, de rendesen megpakolva allressel mindjárt annyi, mint egy witching. más kérdés, hogy a <25m alatti kategóriában még az én 50körüli chcmmel is az inna a jobb damra és védelemre (dex = evade) is, bár én tiszta fizikai sebzésű xbowot használok.
igazából a legnagyobb baj, hogy manticorenak egy random statja van, tehát vagy dam%, vagy life steal. innentől a life steal nélküliek jól damolnak, de nincs visszatöltés (gyűrűn és amun DHnak chd/chc/ias kell, LoH luxus és nem az igazi), a legjobb kétsockosok meg kb 1050-1100dps körül mozognak steallel. ami meg kevés. 1300dps+ 65+chc socket steal fegyverek meg nagyon ritkák.
dead mans quiverek olcsók, ha ügyesen keresel, lehet jót találni. pl life%osat is.
esetleg az amud lehetne még váltani, bárt dex/vit/chc/chd olyan 50-55chd és 6-6.5chcig van kábé megfizethető árban egyébként 100-150es statokkal (enyém 3.5m volt bidre, köv lépcső olyan 30m lenne)
viszont, alapkérdés: mire kell a kari? ennek függvényében kell dpst hegyezni. über mp6ra pl 155k dps/400-450allres/45k life bállításokkal megyek, mp2-mp4farmra viszont 175k dps/300res/40k life a megoldás. ott a shadow power+gloom, 175k dps mellett akkora a visszatöltés, hogy 40ks life poollal be lehet szaladni mp2-4en a tömegbe, és ki is tudja a DH lőni magát belőle gond nélkül. tehát érdemes végiggondolni mire kell, hogy játszol és annak függvényében gearezni.
ja és van ph!s DH topik, kevesebben olvassuk, de kevésbé veszik el az info és koncentráltab a témára.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
A levelek, ha a black rock ledger, vagy mik, akkor meg nem tudni, de elvileg valamifele utalas a Lost sorozatra. A konyvekben meg receptek vannak, amibol gemeket/targyakat lehet craftoltatni a gemesnel/kovacsnal.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Köszi a tanácsot.
De közben ez lett belőle, a költség eddig 60 millió.
Kell még egy inna nadrág (+17k dmg), amiben van élet és egyelőre elég lesz.A Wardot még megnézem vit+life kombóval. Látom a tegezben is van life, körülnézek ott is.
Naty csizma élettel, azért kellett, mert emlékszem monknál mekkora bajban voltam, mikor 130k unbuffed környékére értem, kevés volt az élet és nagyon nehezen lehetett életet növelni, úgy hogy közben a sebzés is növekedjen.Nem akarok itt is így járni.
Viszont így a 2 set rajtam behatárolja a lehetőségeket, de set bónuszokból a 7%chc+230 dex szerintem igen jó...no meglátjuk mi lesz belőle.
Az kimaradt hogy ha nem HF gyűrűt használnék, akkor 15-20 millióért lehet kapni elég jó gyűrűt, ami nem kevés plusz sebzést adna. -
userxy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ő nem tudom hogy működik a a windowsos Autenticator de az androidos telefonos változatnak a visszaállító kód segítségével ugyanaz az a autenticator kód akár több telefonon is mehet.
A serial és a restore kód segítségével akár 10 telefonon is mehet ugyanaz a számsor.
-
JSaN
addikt
Multiboxstream 4db monk, beszaras.

intelfan11: magyaritas ne varj, nem is lesz hozza. Mert technikailag lehetetlen.
-
Intel fan11
őstag
magyarosítás várható-e hozzá?
-
flash-
veterán
nagyobb esély van arra, hogy magasabb mpl en egy leesett rare tárgy az jobb lesz mint kisebb mpl en?
tehát az mpl hatással van a leeső rare,legened,set tárgyak minőségére?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan
üzenetére
enyém is 176k dps körül van HF ringgel (ASosom van, überezni viszont egy 6chc 36chd 45+allresessel járok... picit több dam, több resist, meg mellé fel a mempo a hátizsákból, überre mp6ra kell a 450res -barbi buffal 500+- és a 45+k life).
nat csizmára annyira nem fontos a vit, olcsóbban kijössz egy life%+vites shoulderrel. egyébként egy 190+os nat vit nélkül 9-12m körül mozog.
de szerintem ha erre még elköltesz 70met és lesz 176k dps/37k lifeod, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, bár ez függ a resistektől is.
nézd meg az enyémet, dps gearban több damom és lifeom van, a legdrágább cucc rajta pedig a nat csuka amit 9mért bugáztam (vile ward is majdnem annyi volt, de pickup nélkül érezhetően olcsóbb). az egész kari megállt kb 60-65mből + gemek (váltósisak és gyűrű inkl).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
A lv60tol hasznalhato targyak. Mp levelek, paragon levelek, uber bossok, hellfire ring. Ott kezdodik a jatek, ahogy mondani szokas.
-
Intel fan11
őstag
én most nyomom 3adjára barbárral 53as szinten vagyok úgy láttam 60 ig vannak skilek utána mi van? vagy meddig érdemes fejlődni?
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy autheintákor egy regisztráció.
Szóval, ha most windows-os van, de később beszerzed mobilra, akkor előbb a régit ki kell szedni és regisztrálni az újat.
-
Sirandrish
legenda
Ha leszedtem a Windows-os Autenticatort azt át lehet vinni mobilra?
Úgy értem ha most mégis leszedném mobilra is, akkor ugyanazok lennének a kódok (serial,restore,auten...) vagy újat kéne regiznem?
-
JSaN
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
Authenticator, okos telefonra le is toltheted. itt.
Plusz vedelmi opcio, ah hasznalat mellett kulonossen ajanlott. Illetve ha sokszor valtasz gepet akkor nem kell ticketezni ha letilt, hanem authenticator kodal be lepsz es kesz. -
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
öööö, amikor megvettem a játékot, akkor futottam bele ebbe utoljára, azóta authenticator-t használok (most épp nem, mert telefont cseréltem). akkor várd meg más válaszát, én erre emlékeztem.
szerk.:
először rossz volt a link, később szerkesztettem eu-ra, mert eredetileg us volt a link eleje, gugli ezt dobta ki először, később vettem észre a lokalizációt.szerk. 2.0:
akkor örülök.(#13658) Intel fan11
olyan mint a bankkártyához kapott token, dob egy számot, amit a jelszó után kell írni, így nehezebb feltörni az account-ot. apple és android telefonokhoz van ilyen program. -
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
itt megadod az adatokat, majd kapsz egy levelet, amiben szerepel egy link. azon a linken tudod megváltoztatni a jelszavad, és utána jó lesz.
-
Intel fan11
őstag
üdv! Újra lett telepítve a windowsom ezért újra kelett raknom a diablo 3-at is, de most nem tudom elindítani mert a battle.net letiltotta az acountomat! Most mit lehet csinálni?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Még annyi, hogy nézegettem Mantikat.A 2 socketes még beleférne a költségvetésembe, de a sebzésem kevesebb lenne, viszont nyernék 200%chd-t.De múltkor itt olvastam hogy a kevesebb sebzés nem úgy működött a kollégának, ahogy elvárta volna a +200% körüli chd többlettől.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gothmog
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Basszus, ha előbb olvasom ezt...
Pont tegnap este még utolsó körben találtam egy Inna övet 79 vittel (dex 94 és még 30 int volt rajta), fel is tettem AH-ra. Beléptem az imént a játékba, hogy kiszedjem, ha ott van még (Neked baráti áron odaadtam volna, mondjuk 5M-ért), de már elment... Ráadásul nem sokkal korábban...
-
ProEvoFan
nagyúr
DH urakat kérdezném, hogy innen merre tovább?
Elképzelésem: Ha veszek egy inna nacit 100 élettel (20m) + egy inna övet 70 élettel (7-9m) + Natalya csizmát élettel ( ez 40m :S ) akkor 176k sebzésem lenne és kb 37k életem.
Nem rossz, de onnan merre tovább, na az nehéz lesz.Esetleg a fentebb említett változat helyett egy másik ötlet?Köszi előre is.
Nagyobb kavicsok az alap, meglesz.
szerk: Nézegettem PHs DHkat, ez a 176k sebzés nem is lenne rossz.Persze Radiator DHja utolérhetetlen.Ha jól emlékszem Buherka sem gyenge.
-
P00By
nagyúr
Ad-m, Peat
köszönöm!
Szétnézek ah-ban. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom, mert ünnepekkor nem dolgoznak...mert minek. A szerverek mennek, az ah majd ki lesz javítva jövőre
... -
Sirandrish
legenda
Nah..jön a karácsony és megint összeszarja magát az AH?
Megint tele van Expired itemekkel.. -
mcwolf79
veterán
Üdv Urak!
Egy pár hónap D3 kimaradt,2 napja megint elővettem,és elkezdtem tolni Infernót a WD-ommal.Történt valami a nehézséggel,mert (annak ellenére hogy nincs csillió goldot érő gúnyám) mintha kevesebbszer halnék. Mpl-hez nem nyúltam.
Nem hiszem,hogy ennyire penge lettem a kihagyás alatt.Most értem Act2-ben a sivatagba,keresem kuhla vérét. Eddig Act2-ben estem-keltem,de most jó,ha 3-4-szer meghaltam. -
SLYM
veterán
MPL10 sokkal erősebb, mint anno az 1.03 A2 és A3 közti különbség, össze sem lehet hasonlítani nyilván. egyébként ennyi halállal én nem nagyon runolgatnék MPL10-en, menj vissza mondjuk 5-6-ra, aztán hogyha nem halsz meg egyszer se, akkor go feljebb. ezzel így kb magadat kínzod
-
DIMITRIUS
tag
Gyors, este össze vásárolt, sufnituning Barbár
(75milla a gear) -
MrCsiT
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Megnézném, hogy mit csinálsz mp3-on : ott azért nem kellene haldokolnod, legalábbis Prophetor -ral én nem szoktam. Keress rám , Trier#2235 -ként megtalálsz, nekem valahogy nem vagy a barátságos listában -holott tudom, hogy játszottunk már együtt

(Este f9-től vagyok fent D3-on ált.. ) -
törölt tag
kezdésnek chc-s storm és nagyobb kavics a fegyverbe.
a 70%-os gemet te is le tudod craftolni, kb 500k+a kis kavicsok, a stormshield az változó, én 4,5millióért ilyet vettem:
szóval 6 misiből ennyit lehet kihozni. 80%os kavics már drágább, de sztem még megéri ezen a szinten. akkor is marad bő 10 milliód, amit a gyűrűk cseréjére fordítanék. -
DIMITRIUS
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Sorry sokáig nem írtam. Igen mondjuk egy ilyenre gondoltam!
-
Zan
aktív tag
Hm, akkor "nagggggyon sokat számít az Mffff"!!!!, meg az a 100% extra item..! Már nem azért, de majdnem minden 2. körben esik ennyi legend mp4-5ön is. Egyedül az instant key, ami jó! Viszont, ha tenyleg a szenvedés, nehézség vonz, akkor hajrá!
Mellesleg nekem is mp10 a célom, de amíg ennyit halnék ott, nem erőltetem
! -
abéla
senior tag
Jja igen ide strom helyett már úgy tűnt, nem árt az energy a., igaz pinpointtal is elég volt. Bár végülis majdhogynem mindegy, mivel ha masszívan elkap vlmi gecó, megfekszek, viszont a storm sebzése talán itt már nem igazán számottevő (meg ugye a -5chc, dps és mint build-tényező), de majd letesztelem holnap...)(másnaposság-szinttől függő alapossággal
) -
P00By
nagyúr
Darklight 20 millióból mit(miket?) cserélnétek rajta?

-
abéla
senior tag
Nna kezdem szokni az mpl10-et, azt mondanám, hogy az 1.0.3 patch inf A2 és A3 közötti a nehézség: tehát elittől nem futok, de van amelyiktől haltam rendesen: pl tőlük

Keywarden meg sorozatban szivatott, lefagyasztom de csak pörög, meg dobja a fireballt: végül ennyi (440mf, 420gf)
ez is szenyó:

ez:
ezt dobta:
ennyi mf mellett (!!) :
végezetül Kicsimix figyelmébe: 2/3-nyi elit (ok, lehet nem reprezentatív a minta, de tényleg, legalább a fele reflectes volt az elittekeknek)

Höhö, megy ez mint a karikacsapás(esés-kelés
) : lassan visszaállok erről a patch utáni tunya, elkényeztetett nyüszögésről az elején felvett durvulat stílusra
, de megéri, újból izzad a tenyerem, anyázok, etc szval élvezet nna! Persze rendesen ráfizetés A2 fele(warden) volt vagy 20-30 halál, ami min200-300k repair, na de esett 1 legend, egy SoJ (monkos , ah alapján talán 10m, ez viszont jóság
) -
SLYM
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
azért keveslem, mert a WH így ad: 35-50 CHD, 8-9 AS. akkor a 8, 37 az ugye kevés. te kérdezted mit lehetne fejleszteni a karaktereden, hát leírtam érted
. én amúgy most pénzt gyűjtök a PvP-s patch-re, nem vettem cuccot szerintem 3 hete, pedig saját magamon is tudnék pl unity-t cserélni jobb avg dam-mal, meg jobb vittel 4-5 millából, a zuni poxom is olcsón cserélhető, bracersem se ér szerintem 3 misinél többet, a többi cuccom szerencsére még mindig korrekt -
Nordic
Közösségépítő
Az a baj, hogy ha a vértet cserélem, akkor bukom a resist bónuszt, ami sajna kell(így is kevés az all-resim szerintem). A WH cserén gondolkodtam, lehet meglépem(mondjuk nem értem miért kevesled az AS-CHD párost
, a tiédnek is ugyanakkora az AS-e, meg alig 7%-al nagyobb a CHD-je - ami kb 500dps-t hozna). Most 125k a DPS-em(megnyertem a kesztyűt). Szerintem követ biztos nem fogok venni(emeraldot), max ha végképp semmi más lehetőségem nem marad. Igazából egy Tal-rasha amun gondolkozok, de szerintem hamarabb fog kiesni, minthogy elverjem rá az összes goldomat, pedig nagyon baba amulett.. -
vendingo
veterán
Ez a wizard egy foskarika!
Próbáltam számtalan skillt, mindenféle beállítást, de pl. keep1-en mp3-on kb 8x-r haltam vele.
A 90k dps-es monkom hatékonyabb mplvl5-ön mint ez a... -
nkAAA
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol és hogyan érdemes a paragont húzni? Jelenleg 12-es szinten leledzik ennél a barbáromnál, de az Act 3 legelejének farmolása (1 kör 4 perc és egy XP-csík) már kezd az agyamra menni.
-
SLYM
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
én a 100-as kőre mindenképp beneveznék, de ha ennyire nem akarsz 100-asat, akkor vegyél egy 90-est, pláne mivel a perfect star topaz-okat megvetted, pedig azok csak int-et adnak. aztán a WH-t is lehetne cserélni viszonylag olcsón jobbra, ugye int alap rajta, ez ad 90 vit-et, de az AS és a CHD gyenge, a pick up meg úgyis felesleges a béka mellé. aztán egy zuni pox az nagyon kéne, bár sosem lesz olyan jó, mint a litany, de nyernél rajta egy 4. set bónuszt, ami azért nem mindegy érted. vagy ha bedobod a 4. set bónuszt, mert kell a DPS, akkor meg ott a tal rasha vért, amire le tudod cserélni a szar zuni marrow-ot. és akkor még lehetne jópár cuccra plusz vit-et, vagy life%-ot pakolni, az armorról már nem is beszélve, de ezek már komolyabb pénzek. én pl így csinálom: [link]
-
-
Sárpac
nagyúr
Nem tudom eldönteni mi legyen ezt tartsam meg?

Vagy ezt?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére

Így már megvan, köszi
Csak kéken hagyták. -
abéla
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
Be kell, hogy valljam wd-ben nem vagyok otthon, csak a wd/wiz alapstat-azonosság okán gondoltam, hogy beledumálok a két kaszt közös nevezőjében álló cuccosok terén.
(szerk: bár ahogy nézem off-hand, esetleg helm nem tartoznak ebbe a halmazba)Szóval ettől még simán lehet, hogy a wd szakik vlmi kasztspecifikus kiskaput zárva találnak. (pl Gorneck, ha jól vettem ki az eddigi hsz-eiből, megjárta a witchdoki spectrum számos hullámhosszát
) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Van OP passzívja a Monknak?
Nem is tudtam...melyik az?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
-
abéla
senior tag
Az amu miatt apu fortyogó epéje lettem
(szerk: mármint az ár/érték arányért: add el + pici pénz= TalR amu) .
Ahogy elnéztem esetleg egy jobb fegyver, netán chc-s helm, ilyenek, de nyilván mivel penge a geared, ne akard, hogy occón, tutti tanácsokat kapj, de szerintem -lévén hogy 5 nap alat húztad fel a karit lvl0-9-ig +a gearért gondolom elég sokat bújtad ah-t - ezzel Te is tisztában vagy.
Szóval, ha csak azt akartad hallani, hogy milyen fasza egy gear: ez egy fasza gear!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
"Itt meg a monkok törölgetik a könyneiket. Ez ilyen.
"
Majd egyszer mi is kapunk skill buffot, mint a Barbár az 1.4ben.Talán addigra el is fogy a 2 raklap zsepim
-
Nordic
Közösségépítő
A 100as kavics adna 2k dps-t, annyiért meg nem költök 25millát. Az mp10-nek nem látom értelmét. Más set-gear kombó kialakítására nem akarok költeni(gondolok itt a robbanó kutyás kombóra, valahogy az nem jön be).
Egy tal rasha amu, biztos dobna legalább +10k dps-t de az megint horribilis összeg. Ez a rare amu így fejből fogalmam sincs mennyi volt, de 50M alatt hoztam el azt hiszem.
mod: meglestem, 15M volt az amu.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/expiredes balhé megint..../

...mentségemre szóljon, hogy alig látok ki a fejemből

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. én amúgy most pénzt gyűjtök a PvP-s patch-re, nem vettem cuccot szerintem 3 hete, pedig saját magamon is tudnék pl unity-t cserélni jobb avg dam-mal, meg jobb vittel 4-5 millából, a zuni poxom is olcsón cserélhető, bracersem se ér szerintem 3 misinél többet, a többi cuccom szerencsére még mindig korrekt