Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
üzenetére
majd 10k armor 600 all-resi, 60k hp, 15k dps...
Sárpac: Azt az üzeneted nem láttam, csak utólag
Azt akkor sem értem, hogy ha feladatkezelőben lövöd ki, az miért nem bontja a kapcsolatot...ugyanúgy bezárja az alkalmazást. Ennyi erővel akinek váratlanul összeomlik a játék, és kivágja win-be(volt már ilyenem, csak nem hc közben), akkor az is búcsúzhat a hc-karakterétől. Ez így abszolút nem okés. 
(#14401) Ad-m: A legrosszabb az, hogy 150k körüli hp-ja volt már csak
. De 10 ütést nem tudtam volna bevinni, gondoltam kilövöm a játékot. -
Agro
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
Az ékszerésznél meg jobb köveket tudsz kraftolni. A kovácsot nem éri meg fejleszteni, mivel a talált receptek sem valami nagy számok(legend receptet továbbra sem találtam az eddigi 650 óra alatt), az alap dolgok amiket meg kapsz, azok meg horribilisan szarok, viszont az ékszerész hasznos. A kövek utolsó 6 szintjét szinten receptből készítheted el(Jewellery Design).
-
adrian360
őstag
új recepteket tanul magasabb szinteken
-
Argos
őstag
Boldogságosat Mindenkinek az Eljövendő Évre!
Most ilyet:

Jövőre, jobbnál jobb itemeket kívánok!

-
Sárpac
nagyúr
BUÉK mindenkinek!
Kedvenc csalónknak is aki szabadon teheti több mint egy hete az AH gyalázást! Neki biztosan jó éve lesz!

2x írtam blizznek, külön fórum van róla és semmit nem tesznek!

-
Madn!ght
addikt
Rollos itemekben, xp-ben és goldokban gazdag új évet minden fórumtársnak!

-
Agro
senior tag
BUÉK mindenkinek
-
Bazzzs
senior tag
Milyen könyvekre gondolsz? Ezek arra valók, hogy a kovácsot és az ékszerészt fejleszd vagy alapanyagként is szolgálhatnak craftolásnál. Ilyenkor simán felhasználja őket az inventorydból. Ezeken kívül vannak a tervek, amelyeket akkor kezd el dobálni a játék, ha a kovács/ékszerész 10-es szinten van. Ha egy ilyet találsz, akkor csak simán odamész a mesterhez, kiválasztod a craft opciót, majd az inventorydban jobb gombbal rányomsz a tervre és már meg is tanulta legyártani az adott itemet.
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Mire jó ha van több száz könyvem?
Mit csináljak vele?
Előre is köszi! -
Bazzzs
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Tom5
addikt
Éjfélkor ha játszom pottyan IK set?!

-
Sárpac
nagyúr
Valaki HC?

-
TeeBee73
veterán
Loot-ban gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!

-
Sirandrish
legenda
B.U.É.K Mindenkinek!
Azért írok most mert már melegítek és nem biztos hogy később megy majd az írás!

-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Először is buék minden kedves Diablo mániásnak. Nekem a kezdetektől fogva meg van a játék és azóta nyúzom ahogy az időm engedi. Tegnap meglett az utolsó 60-as karim. (monk) és HC-ben is haladok szépen.
Nagyon meguntam a farmolást ezért keztem december elején a HC karit. Kérdésem mégis inkább a monk-ra irányul. Mennyi a minimum HP ami kell neki egy életképes játékhoz. A pénzem most elfogyott, nem tudom fejleszteni. Fegyverek tudom gyengék. De hirtelen ezeket találtam a ládában. -
mcsabee
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nagyon durva, cirka 5 óra / nap a megjelenés óta - minden nap
. Én összesen járok minden karimmal együtt ~600 óránál úgy, hogy a plvl 54-es barbomban van 400-450 óra. Nem is tudom, hogy nekem mikor lesz 1200 órám egy karakterben, talán két év múlva
. -
Nordic
Közösségépítő
Most kell összekapnod minden tudásod...infernó a1 még nem vészes, de nekem már volt 1-2 kellemetlen majdnem halálom barbárral a2-be. Volt, hogy 1000 körüli HP-val charge-oltam ki a bossok közül, futás a waypont-hoz, és kilépés
. Utána vettem észre, hogy véletlen be volt lőve mp1...hát 15k dps-el még az is gyilkos
. Egy valamire ne sajnáld a pénzt...az a mov-speedes cipő. Komolyan életet menthet. 
-
Ugrin
csendes tag
És igen!! Ma meglett az első 60-as HC karim!!! Most már csak valami használható gear kéne rá...
De ez még a jövő zenéje. majd kitartóan farmolok és craftolok
Ha valakinek kell segítség HC-hez szólhat! (Ha addig be nem adom a kulcsot)
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
ProEvoFan
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szakértőnek. Munkakeresőnek. Állatnak. Unalomtűrőnek. Ultrakockának. Gazdagnak. Válassz

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gollamnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
John D'oh
senior tag
Azt teszem
MP1-n nyomtam 100-ig 50m xp / óra átlaggal.
MP3 tűnik egyenlőre a legproduktívabbnak. MP4-n már jóval lassabban megy mintsem, hogy megérje az a + MF. -
John D'oh
senior tag
Egy kis esti csapat farm A3-n ?
Részemről MP3 tűnik a legproduktívabbnak. (242k dps+ Soj)
Írjon akinek van kedve
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez is meglett

A kockák "acsija".

-
abéla
senior tag
Kéretik egy napig Túlaggódó Nyámnyila-ként szólítani (már csak a megírt ticketért is)!
(vw eladva, gold jött; kesztyű visszajött) -
Drizzt
nagyúr
-
Bazzzs
senior tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Nem a valós nevet adtátok meg reigsztrációkor? Az nem feltételnül a legjobb ötlet, mert azonosításhoz elvileg szoktak kérni a személyiről is másolatot.
-
lizakattila
senior tag
válasz
Bazzzs
üzenetére

Az a gond, hogy már battlenet-re sem tudok belépni.
Nem tudok új jelszót generáltatni sem, mert nem csak az emailt kéri hozzá, hanem a first/last name-t is és az is el lett felejtve.
Így ticketet sem tudok írni, mert ahhoz is be kellene lépni.
Lehet hogy valahogy össze kell szedni az összes angol tudást és telefonálni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Túl sok volt a hibás kísérlet ezért zárolva lett a fiók. Nyissatok egy ticketet. A battle.net kategórián belül van olyan, hogy nem tudtok belépni, mert zárolva lett a fiók. Bár még nem csináltam ilyet, de ha lehet képet csatolni, akkor a serialról egy fotót mellékeljetek.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyre írok, de hátha.
Sógoromnak most telepítettük újra a laptopját. Vissza is raktam neki a Diablo3-at.
Viszont a battlenet-es accountjából csak az e-mail címét tudjuk. Próbáltunk új jelszót kérni, de ezt a hibaüzit kaptuk :
"You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support."
Mit lehet tenni ebben az esetben? -
Sárpac
nagyúr
AH RMA rendben műkszik ismét! Kb 3 perc leállás volt csak!

-
mpierre
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Nekem nem tűnt nehezebbnek. Hellen simán végig gyalogoltam, de ezt okozhatta a 31k dps is.
Azóta semmit nem fejlesztettem a barbin.Infen act 1-ben befelé sétálva new tristamba tátottam el a szám. Majdnem ott maradtam. Most goldfarmolás lesz, mert Belial azért már kemény lesz.
Szerk.: Gyorsan le is szedtem az mpl szintet.

-
TROG AIR
aktív tag
Nekem két eladott cucc tűnt el össz 800k-ért és van helyette 2m. Remélem marad.

( és 6 percig engedett betenni 11.-ik aktív eladási aukcós tételt is.
) -
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
még csak nightmare a4-ben vagyok, a mpl-nek köszönhetően lvl-ben elhúztam.
nem tudom mikor frissült az armory, nagyjából így néz ki a hc barbárom. dmg valszeg unbuff lesz, az armor már buffed. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Drizzt
üzenetére
nekem utóbbi három nap mérlegeként mindhárom lvl60as unique gyűrű kiesett. árban kb 150-1500k, de mégiscsak
.Ad-m: Hell mp10re viszont a 800dpses helion is kevés lesz már damra. xp nagyon jól jön, de veszélyessé válik a játék. mindenesetre cél a lvl60 még siegebreaker előtt, a puttonyosok közé nem szabad lemenni 60 alatt HCben. (a lvl59es DHm úgy halt meg, kb 60-70k lifeot csaptak le két sec alatt).
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
csak lvl req-es cuccokat néztem idáig, hogy miket fejlesszek következő körben. mondjuk egy kicsit túltoltam az upgrade-et, mert mpl10-en is túl könnyű a game. egyedül most tojtam be, mert azmo kill után mentem a4-be, nem váltottam skilleket, és az mpl-t se vettem lejjebb. ahogy jött az első miniboss, akkor jöttem rá ezekre, és beugrott, hogy ez a genyóputtyony adja a legerősebb átkot. nekem meg csak hp reg illetve dmg volt beállítva, és a hp regen megszűnik létezni ilyenkor...
-
Drizzt
nagyúr
Hóóó, most először nekem is volt dual legend drop!
Esett egy Madstone, s egy Andi egyszerre. Valószínűleg értéktelenek kb. ugyan, de azért fun.

-
P00By
nagyúr
Kingkongort megint kibannolták
És most véglegesen, igaz csak fórumról... -
törölt tag
-
TeeBee73
veterán
Nem bírnátok a személyeskedést privátban intézni?
Tudom, nem szakmai topic, de jó lenne, ha nem minden második hsz. ilyen lenne. Tisztára, mint az oviban.
MOD: Csak az utolsó 50-et olvasva kezdett felgyülemleni a gőz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt akkor sem értem, hogy ha feladatkezelőben lövöd ki, az miért nem bontja a kapcsolatot...ugyanúgy bezárja az alkalmazást. Ennyi erővel akinek váratlanul összeomlik a játék, és kivágja win-be(volt már ilyenem, csak nem hc közben), akkor az is búcsúzhat a hc-karakterétől. Ez így abszolút nem okés. 
. De 10 ütést nem tudtam volna bevinni, gondoltam kilövöm a játékot.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

.. a dátum picit régebbi..