- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #2508 üzenetére
Csak arra kell vigyazni hogy ha uninstallalod/felulirod az authenticator progit vagy ujrahuzod/elveszited (
) a telefont, akkor elotte valaszd le az accountodrol kulonben nem tudsz tobbet belepni es mehetsz vissza a customer supporthoz.
Ilyen szempontbol jobb a bileta, csak penzbe kerul (10 euro ha minden igaz). Mondjuk ha azt veszited el akkor meg tokmindegy. -
Cicero
őstag
válasz
Wolverine #2491 üzenetére
Azt gondoltam hogy valami bnet accounthoz hozzá kell majd kapcsolni a vásárolt példányt, de ha esetleg az accountot ellopják, lopódik a D3 kulcsom is no matter hogy megvan műanyagdobozosan?...
Amúgy meg nem fér a fejembe hogy lehet az hogy csomagolással, szállítással helyi kisjózsi hasznával olcsóbb mint egyenest egy blizz szerverről lehúzni...
-
Cicero
őstag
válasz
Wolverine #2488 üzenetére
És hogy ellenőrzik? Kimennek a címre és keresik sadát a 85 éves mamát?
Egyébként a lopásosdi eszembe sem jutott - olyan meg nem történik hogy elfelejtem a jelszavam, azt nem tudom hogy lehet amúgy összehozni már bocs
-, de meggyőztetek hogy boltban vegyem meg a D3-at. Azt már nehezebb egy picivel lopni mint a digitális letöltést.
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine #2430 üzenetére
Kérlek, értsd már meg, hogy csak egy kifacsart hasonlat volt a "demo"-hoz hasonlítás, nem tudom már másképpen fogalmazni.
Tényleg nem akarom itt offolni ezzel a fórumot, de amikor teleszórom a kommentemet a "kevésnek találom, tudtommal, lehet csak nekem van ilyen érzésem" kifejezésekkel, jelezve, hogy nem én akarom megmondani a tutit, csak van egy sajátos véleményem ami a jelek szerint egyelőre itt csak téged zavar. Én véleményt mondtam a pár hónappal ezelőtti elképzelésemről, te meg az utóbbi időkben kikerült hírek kivonataival magyarázod.
Igen, szerverstabilitást, esetleges lag-problémákat, patchelést fognak tesztelni "rajtunk", de mint említettem pár hónapja meg voltam győződve arról, hogy nem ilyen késői fázisban hívják be a játékosokat és még esetleg balance-ba is bele lehet szólni.
Ehhez egyébként a "visszajelzés" szót sem használnám (ez megint az én sajátos hülyeségem), mert ezeket a hibákat, kimaradásokat anélkül is ki tudják listázni maguknak, hogy akár egy szót is írna valaki a hivatalos fórumba.
A PvP-vel ugyanez a helyzet. Oké mondták, hogy nem akarják arra kihegyezni a játékot, de mivel anno jött róla in-game videó videó is, a naív kabalthenbk anno reménykedett benne, hogy akár ezt is kipróbálhatja a nyár végén.Az az igazság, hogy tavasszal volt szerencsém 3 hétig nyüstölni a Gears of War 3 bétát és meg kell mondjam azt a fejlesztői-játékos együttműködést ami azóta folyik a fórumokon, facebookon és tucatnyi helyen az egész egyszerűen példaértékű. Figyelnek a javaslatokra, sőt, csomó mindent maguk a fejlesztők ajánlanak fel szavazásra, miközben nyereményjátékokkal, in-game cuccokkal díjazzák az egyébként baromi erőssé kovácsolódott közösséget.
Egy ilyen élmény után és a fentebb említett részletek miatt szerintem már sejtheted miért nem tartom teljes értékű bétának azt a valamit ami hamarosan napvilágot lát. Félre ne érts, bízom a Blizzardban és abból még nem származott baj, hogy inkább a saját, néha furcsa elképzeléseikre koncentrálnak, csak a példámmal szerettem volna éreztetni, hogy ehhez az egészhez sokkal "játékos-barátabban" is hozzá lehet állni. Én az utóbbit hiányolom.
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine #2425 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a WC3 bétával komplett multi meccseket lehetett tolni, ezt elég kevésnek találom. Itt most tudtommal nem a PvP-ről fog szólni, hanem egy adott pályaszakaszon futkoshatsz és kész.
Lehet csak nekem van ilyen érzésem, de 2 hónappal ezelőtt teljesen máshogy képzeltem el a Dio3 bétát. Per pillanat nagyon úgy tűnik, hogy csak amolyan "végül is megígértük, ezért 1-2 hétre kaptok valami részletet a játékból, lássuk miként fut a vasatokon" dolog lesz ebből, minimális létszámban. Ezért élcelődtem a "demo" hasonlattal, mert visszajelzésekre nem nagyon tartanak már majd igényt. -
Cadal
őstag
válasz
Wolverine #2409 üzenetére
azt a másfél órát meg lehet szorozni 5-el a különböző karakterek miatt, illetve ott is lehet több időt tölteni majd az egyes skillek kipróbálgatásával. Szóval azért annyira nem rossz a helyzet. Pláne ha a Skeleton King majd mindig újraéled!
Plusz elvileg lesz gold alapú AH úgyhogy azt is lehet majd próbálgatni.
-
nofi
addikt
válasz
Wolverine #2273 üzenetére
Komoly bejelentés alatt minimum egy béta dátumot szerettem volna megtudni, de végül is okosabbak lettünk: mid-september.
Ez is elég tág intervallum, nem beszélve arról, hogy ez nekünk európaiaknak minimum plusz egy hét. Kár, pedig augusztus eleje óta már nincs is kedvem nagyon mással játszani :/ -
Cadal
őstag
válasz
Wolverine #2255 üzenetére
Igen, azt sajnos én is észrevettem.
Viszont ez a Magic find-os (MF) dolog nem is rossz ötlet. Mert ha jól sejtem akkor a blizzard arra sarkalja a leendő játékosait, hogy majd csapatban küzdjenek az ellenséggel. Így ha kialakulnak kis baráti csapatok, akár ki is lehet használni ezt a dolgot. kell három daráló előre hátra pedig egy (esetleg varázsló) 4. emberke akire ráaggatnak jó sok mf-es cuccot. a varázsló amúgy sem a cuccaiból nyeri a képességeit sőt talán pár varázslattal tud is segíteni. Így ha esik valami jó cucc, ami egy csapattársnak jó akkor szépen testvériesen (
) megosztják maguk közt. Csak az lenne a szívás, ha kasztspecfikusan potyognának a cuccok. Bár ezt nem hiszem hogy meglépik.
-
oxox
addikt
válasz
Wolverine #2082 üzenetére
igen gondoltam, hogy van egy leheletnyi kulonbseg (kulonben miert lenne ra ket szo), de gyakorlatilag a diablo vilagaban teljesen mindegy....miutan nem olyan mely szerepjatek rendszer annyi kulonbseg lesz kozte, hogy maskeppen irjak le...mintha a barbarra az lenne irva, hogy a vadon szulottje, vagy connan, vagy tudomisen
...de a barbar, es a monk meg mindig regi karakter
-
oxox
addikt
válasz
Wolverine #2080 üzenetére
monk volt a hellfire-ben, es ugyan a nyelvtani reszeben nem vagyok biztos, de szerintem a sorceres- a noi wizard (mert, ugyan azt szoktuk mondani, hogy boszorkany...de arra ott a witch...gyorsban megneztem sztakin....tudom, hogy erdekes szotar
, de ott is kiadja a varazslora mindkettot)
-
celf
őstag
válasz
Wolverine #2052 üzenetére
ok. de ne is gondolkodjunk ennyire fekete-fehérben. egyrészt vannak átfedések szinte minden játékban. ami nem baj.
másrészt sztem az emberek sokal inkább a körökreosztott stratégiát azonosítják az rpg-vel...
ha valami nem real time akkor már nem action game... szerintem ez a hiba.
ez jutott eszembe a diablo - baldurs gate ellentétről.
mert azon kívül, hogy más az időkezelés, és az egyik sokkal szövegközpontúabb, nincs különbség. és most mondhatod, hogy a CoD az nem RPG, és igy és úgy, de annak is van egy sztorija, amibe többé-kevésbé beleéli magát a játékos. Más kérdés, hogy FPS-t nehéz úgy megalkotni, hogy a fejlődés ne szúrjon el dogokat, hiszen ott a játék természetéből fakadóan a saját képességeid (meg az internetelérésed minősége) fogja meghatározni, hogy mennyire vagy kajak, és kevésbé az, hogy mennyit kockultál a karakterlapodon.
ezért nincs, vagy csak alig van jó FPS-RPG.
És szerintem ezek a cimkék, hogy FPS, CRPG, ISOMETRIC VIEW,, blah blah csak címkék, és csak arra jók, hogy ne lásd a fátol az erdőd.és nehogy azt higyje bárki is, hogy a gyökér magyaroknak meg a pakisztáni muszlimoknak direkt csinálnak majd kevésbé bonyolult játékmenetet. ázsiában mindenki aki gémel kurvajól beszéli az angolt, és leszarják, másrészt mert nem várják el, hogy az ő kedvükért majd buta sztorit írnak, hanem tisztelik azt amit kapnak. ott kicsit nagyobb az alázat azt hiszem.
ha angol lenne itt is az anyanyelv senkit nem érdekelne, hogy mennyire bonyolult (és egyben jó) a sztori
szerintem
-
Kassadin
addikt
-
wikings2
őstag
válasz
Wolverine #1996 üzenetére
A csúszik- ot a sok emberke által saccolt időpontokra értem (jövő éveleje, utána nyara volt utána meg már 2012 eleje)
Nekem az is bőven elég , lehet hogy csak hasukra csapott időpontot írnak, de biztos hogy nem 2015 ben fog megjelenni és nem is holnap, szóval valamilyen szinten reális. -
Motar
tag
válasz
Wolverine #1979 üzenetére
Nem tom, nem ismerem igazából az 576ot, de nem hiszem hogy csak úgy a hasukra csapnak és kiírták a dátumot. Bár minden meglehet. Nekem is korainak tűnik a dolog.
Csúszás mindig van, még ha pontos dátumot nem is mondanak, volt tavaly arról is szó idén megjelenik. Mi ez ha nem csúszás?!
Na de mindegy, belém egy kis reményt öntött a dolog, hogy már látni az alagút végét, mikoris tényleg megjelenik végre. És bízok abba is, hogy aki a hasára csapott az épp egy blizzes volt -
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #1969 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de engem kulonosebben nem nyugozott le a gameplay video PvP arena resze. Aggodom hogy igazad lesz es az erejuket a multi kiegyensulyozasaba fektetik ahelyett hogy az egyjatekost tupiroznak.
Ez a PvP resz egyebkent kisertetiesen emlekeztet a Bloodline Championsre ami enyhen szolva is jobb. Mar majdnem egy eve kalapaljak az egyensulyt, eleg sok karakter van es teljesen ramennek a skill-based jatekmenetre (nincsenek veletlenszeru sebzesek, celozni kell a kepessegekkel stb.). Az az erzesem hogy a Diablo 3 ezt soha, sehol nem fogja felulmulni es a jatek nem is ezen reszere kellene koncentralniuk.
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #1923 üzenetére
az a fura hogy ha összeszámolod a szervereken a játékosokat, a 11 millának töredéke lesz csak. ezt már régen is furcsállottam, beszélnek itt milliókról, holott közelében sincs ahányan játszanak
érdekes nem gondolod?
még ha belekalkulálom azt is hogy nem egyszerre játszik mindenki, úgy sem jön ki....
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Wolverine #1902 üzenetére
WoW:2004-2005/aus-na,eu
1. kieg:2007 (itt meg 3 evet vartak)
2. kieg:2008 (itt mar csak 1 evet)
Plusz: 1991-ben meg csak 1 jatekot adtak ki,1992-ben mar 8-at...1993-ban megint csak 1-et,94-ben mar 4-et,95-ben 3-at,96-97-ben 1-1-et,98-ban 2-ot,99-2000-2001-2002-2003-2004-ben 1-1-et! (nem kicsit lassultak le...foleg hogy a fele kieg volt..) Innentol kezdve van meg 2007-2008-2010..mit ad isten a nagy szunet a wow utan kovetkezett be..de biztos veletlenul tortent (vagy neadjisten beutott a fejostehen es szartak a vilagra?)
A tempojuk felelmetesen lassu (az sc2 terran single player kampany es 2v2-es multi mar 2007-ben bemutatasra kerult a blizzconon..)Szal várni azt lehet, majd kapunk 4 karaktert egy alap sztorival és fizetős extrás multival, 0 invencióval, már most elavult grafikával, meg pár évenként egy fizetős kieget + fizetős multival horror áron, sc mintára, szép kilátások
-
Hiftu
senior tag
válasz
Wolverine #1899 üzenetére
Ez sem teljesen igaz. A Blizzardban van átjárás fejlesztési idő alatt is egyik projektből a másikba. Amelyik éppen megszorul, arra átrakhatnak embert.
A Diablo2 13-as patch például ezért késett mérhetetlen sok ideig. (Már tudom, hogy az már bőven support fázisban van.) -
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #1840 üzenetére
sztem egy diablo mmo sokkal többet hozna. persze ha nem olyan idióta rajzfilmes grafja lenne mint a wow-nak. de ha ez kell a diablo-hoz, akkor tolják csak minél többen a wow-ot, engem nem zavar
csak nem értem miféle perverzió vesz rá embereket hogy éveket öljenek egy játékba -
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #1812 üzenetére
Tényleg nem, de akkor miért Diablo 3 a játék címe?
Ennyi erővel akkor hívhatnák "The revenge of Diablo's lost brother"-nek is. Persze akkor kevesebbeket hozna izgalomba.
De miért is nem akarják beletenni? Nem elég kreatívak ott a Blizzard-nál, nem tudnak kitalálni egy módot, amivel feltámadhat a pokol egyik leghatalmasabb démona?
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Wolverine #1804 üzenetére
Mármint a 4.
Úgy tűnik megvan a paladin utód is
Kérdezni akartam, hogy ez miért nincs fenn a D3 oldalán mire látom, hogy épp nem elérhető. Remélem jó sok új tartalommal látnak el minket és ezért nem elérhetőszerk: most látom, hogy az egész Blizzard oldal nem elérhető
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest