- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
maross
nagyúr
"Viszonylag könnyű tehát kijelenteni, hogy összhatását tekintve jelenleg ez a legszebb PC-s játék"
kis tulzasnak tunik igy latatlanban.
szerk: "búcsút inthetünk az előd teleportáló-tekercs vásárolgatásának, ugyanis az első küldetések egyikén megkapjuk jutalmul az utána fix cuccként nálunk levő teleport követ, mellyel a WoW heartstone-jához hasonlóan bármikor haza teleportálhatunk. Az inventorynk sem fog kétpercenként betelni, ugyanis szintén egy másik fix cuccal (kis bödönke) menet közben bármit átváltoztathatunk pénzzé."
ezert mit nem adtam volna
-
Hurkaleves
őstag
nyilván azért nem volt eddig ilyen, mert 8k élete max barbárnak volt bo-val (vagy esetleg bo + oak + medve alak = ~14k, de ez télleg már valahol a tetején volt).
Stalker-2572,
az igen, ocu-t jól meg csupaszitották (gondolom még változni fog). bár én a kettőben sem szerettem a random tele miatt, mondjuk mf soso-ra jó vót' az.
-
Cicero
őstag
Arky mindenképpen kell bele, még ha nem is lesz atom cucc akkor is. Szégyen lenne ha kihagynák. Shako (harlequin crest)-et is szívesen látnám.
Utána tovább nézegettem a tárgyakat, az öveknél az összes uniquenak egyedi grafikája van, szóval valószínűleg meg lesznek oldva a dolgok, bocs a picsogásért
Pekkk: te komolyan gondolod hogy single playerben fogsz játszani?
-
Cicero
őstag
Mindegyik karinak kilóg egy kis ruha a páncéla alól, még teljes felszereléssel is. Gondolom majd csak azt lehet festeni, a páncél színét majd az éppen hordott cucc határozza meg.
Btw nyilatkozott valamit JW a unique
(asszem már legendarynak hívják ???)cuccok kinézetéről? Úgy értem, lehet majd kívülről is látni hogy pontosan mi van rajtad, vagy megint csak színezni fogja az alap cuccokat és csak az inv képe lesz más?Én az ormus robesnak örülök nagyon, remélem valami jó kis glass cannon armor lesz
-
Integra
titán
-
Integra
titán
szerencsére azért nem olyan lett. amúgy meg akinek ez világos, lehúzza a gammát, mint a dio2-ben oszt jónapot
nekem egyedül a karaktereknél hiányzik még picit a rajzolt grafika, mert valami meseszerűt adott a szemnek. fogalmam sincsen, hogy a dio2 grafikai ábrázolása átültethető lett volna ezze a 3d modellezéssel vagy sem.
de azt nem bánom, hogy végre nem 800x600-ban fogok bolyongani, hanem 1920x1200-ban -
nofi
addikt
Sanszos, hogy újra felmérik az érdeklődést, ne olyanok kapjanak limitált kulcsot akik megrészegültek a Starcraft 2-től, vagy a Cataclysmtől és csak pihenne a postafiókjukban a kulcs (ez mondjuk elég gyenge magyarázat, de mást nem tuidok elképzelni
).
Nem biztos, hogy helyénvaló dolog ilyet írnom, de én akkor is ki fogom próbálni ha nem kapok kulcsot. Warcraft 3-mat is napokig egy netre felkerült, nyilván szervercsatlakozási lehetőség nélküli verzióban próbálgattam (értsd, napokig építgettem egy AI nélküli pályán). Ez van, látnom kell, megvétel pedig nem kérdés, ott a helye az első két rész mellett
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest