- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Akkor szerintem meg van osztva pár dolog, mert sokszor találkoztam olyannal, hogy egy hordó, vagy holttest csak később jelent meg a képernyőmön ergo a szerver számolta ki, hogy hol a helye és később küldte el a gépemnek, hogy megjelenítse.
Olyannal is találkoztam, hogy varázsoltam, helyette csapott egyet a levegőben, mintha ütött volna, majd kicsit később mégis a varázslat repült el és talált célba. Ez utóbbival szép nagy lagspike-oknál találkoztam.
-
-
Djuree
félisten
nem az a lényeg, én szeretem nézegetni az ilyeneket, képeket, artworköket stb, itemek, skillek leírásait. a wow-osok megvannak, azokat is bújtam rengeteget, nem kicsit volt hasznos, főleg a leveling része
radi8tor1: hú ez tetszik, van még belőle vajon, nem látom. jah látom, nincs
-
radi8tor
MODERÁTOR
KeePass nevű program (jelszó tároló) tud olyan fejlett jelszóbevitelt is, amit a keyloggerek nem tudnak értelmezni.
Elkezdi beírni a jelszavadat, de egyszer az elejét írja, aztán a végét, majd megint az elejét és így tovább. Nagyon jópofa és okos program. Én ezt használom. -
maross
nagyúr
Ez egy nagyon jo otlet, kosz! Meg nem ismerem a szomszedokat, de a diablo3 lehet egy beautiful friendship kezdete
.
jsan: kicsinek kicsi, de 1gb limittel, mondjuk 15-20mega/oraval szamolva ez csak 60 ora kornyekere jon ki, ami mint tudjuk, keves
. Bar az is igaz, hogy elore lathatoan csak egy hetre kellene. Esetleg van valakinek kolcson ilyen kutyuje?
.
-
DonMedve
addikt
"Jogos, azzal lehet gyorsítani a dolgon, ha már megvannak részek."
Vannak,de mint mondtad sírtál!
Közben összehasonlítottam Helmoras kolléga által linkkeltel a mienket,egyenlőre csak a Wrath of the Berserker-t amit én is beraktam,hát nem tudom srácok,inkább nem mondok semmit. -
DonMedve
addikt
Ez komoly?
Persze,hogy nem holnapra azt én sem gondoltam,csak mi ketten a nejemmel nem igazán tudunk angolul,a drága barátom meg aki tud,nem képes érdemben segítteni,a szaros WD-re várunk két hete,erre egy idegen,egy fórumtárs meg fikázás helyett felajánlja a segítségét.Nagyon köszönöm,meglesz egy fájlba az egész,remélem txt-be megfelel,nem okoz gondot.
A profilodba nem találtam emailt,ha elküldenéd privibe,hálás lennék. -
Peddy789
őstag
Most komolyan az atom useless hozzászólások helyett inkább ne írj semmit nah?
15.én már lesznek szerverek 0:01-től blizzard hivatalos infója szerint, DE te majd most megmondod nekem hogy csak 16.ától van ugye?
Az AZNAP nekem 15.-e ha neked 14.-e akkor gratulálok, de mivel a megjelenési dátumról, és megvásárlásról szólt a beszélgetés, (énszerintem) elég egyértelmű mire gondolok, az hogy neked a visszamaradott értelmezési kézségeid miatt nem, az nem gond, csak ne így próbáld növeli a hozzászólásaid számát, + ne próbálj engem hülyének titulálni azért hogy önmagadat jobbnak érezd, köszi.
-
-
persil
nagyúr
"Nagyon nem. Egy összeszokott csapat sokkal hatékonyabb, mint egy ad-hoc összedobott. A csapatjátékokat sem random emberkék játsszák. Nem véletlenül."
Teljesen igazad van, de a játék mechanikája szempontjából ugyanott lesztek, mint aki aznap hall a játékról életében először. A magasabb szintű skillek, szinergiák, gear stb, ezeket nem ismerjük, újra meg kell majd tanulni, mint anno a d2-ben, vagy épp nektek a wow-ban kellett.
Mindenesetre én azért remélem, hogy nem lesz igazad. Kell a normál eleje, mint tutoriál a casual player-eknek(illetve mindenkinek "megtanulni" a játékot), kell a nightmare/hell a diablósoknak és az inferno legyen valóban hardcore. Én bízom bennük.
Azért, ha a videót nem nézted még meg, mindenképp nézd végig, megéri
-
persil
nagyúr
"mint forró kés a vajon fog átmenni az Inf-en"
Még csak most jelenik meg a játék, valljuk be, semmit nem tudunk róla, a bétában az első fejezet, legelejét láthattuk, senkiházi 13as karakterekkel. Semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Az meg, hogy mennyit wowoztatok, kb annyira releváns a kérdésben, mint az, hogy én 8 éve gitározok. Hidd el, nem fogtok úgy "átmenni, mint forró kés a vajon".
Nem én mondom, hanem Jay Wilson és még egy jó marék ember a blizz csapatából.
Ha meg szenvedni szeretnél, akkor tudom ajánlani a fantasy wars c. játékot. -
Bazzzs
senior tag
Diablo 2 utolsó nehézségi fokozata (Hell) is arról szólt, hogy legyen meg a jó gear, aztán túlélheted. Az más kérdés, hogy mostanában már annyi bot van D2-ben, hogy relatíve könnyen hozzájuthatsz valakitől a szükséges rúnaszavas felszerelésekhez. Mivel D3-ban az Inferno elejétől fogva már nem is lehet fejlődni (60-as szint), így egészen biztos, hogy az előrejutáshoz a minél jobb gear kell majd.
-
freelanced
addikt
-
szepi79
őstag
lehet most is volt a hétvégén, de ezt nem néztem, igazából csak a melee karaktereknél figyeltem a fegyversebességet és az azzal kapcsolatos változásokat.
de szerintem a castereknél, ha létezik is ilyen, nagy jelentősége nincs, hiszen gondolom a wizard wand-dal, a WD meg tőrrel fog mászkálni, ezek pedig jellemzően gyors fegyverek.
-
-
FehérHolló
veterán
Az EULA elfogadásával és a szoftver használatával te valójában egy licenszt veszel igénybe. Ennek (általad elfogadott) feltételeként meg van szabva, hogy nem adhatod tovább másnak még ingyen sem, nemhogy pénzért. Ha ezt megszeged, szerzői jogot sértesz, ami nem szabály-, hanem törvényszegés. Ahogy rt06 írta, polgári perre viheti Blizzard.
-
Huma
addikt
Én a múltkor nézegettem a különféle proxy-s cuccokat és nem találtam olyan ingyenes alkalmazást ami kielégítően működött volna. Fizetni meg nem fogok érte.
(#8984) execute93:
Én azért szeretném használni az RMAH-t. Ha már benne van a játékban.
De amilyen nevetséges dolgok zajlanak itthon attól tartok, hogy ez nem lesz olyan egyszerű. -
Na, ja. Csak M.o. miatt, nyilván nem. De, pont ez az, hogy ez nem csak innen, hanem máshonnan is, ahol korlátozva van, globálisan elérhetővé tenné a RMAH-t.
Bár, akkor meg abba kötne bele a NAV, hogy külföldön szerzett jövedelem.. már, ha egyáltalán törődnének vele. Fene tudja.(#8978) capafog23 :
Tessék gyorsan pótolni a hiányosságot!
Némi pénzmagért cserébe be lehet szerezni egy D2+LoD kulcsot.
(virágbolti verzát csak azért nem ajánlok, mert nem szabad)
[ Módosította: doc ]
-
Jazz
veterán
Sírtam is magamban. Gondoltam (naívan) beta multi milyen jó lesz, lehet beszélgetni. Beléptem publicra, köszöntem. Annyi volt az össz kommunikáció amire képesek voltak hogy "hello". Aztán hogy kinek milyen a gear-je, van e cserélendő cucca, tippe.....semmi. Agyatlan gyakás és kész. Ennél még baalrun-on is többet beszélgettünk.
Szóval akkor a multiban negyed magammal megyek, de ugyan olyan magányosan mint single-ben?
És akkor megint ott tartunk hogy sügéreknek optimalizálnak. Az átlagon alulira tervezünk, mert azt még a legegyszerűbb is megérti. (moncsi só, győzelem kávé...)
A konzolokat meg ne is említsd....már előre félek: Diablo 3 on Xbox 720 now!
"Hová lettél, oh' hová levél szép Pc-s gamer világ....
"
-
Jazz
veterán
[link] Ennyi. Ő k nem pixel alapú képszámítást használnak. Abból indulnak ki hogy a 16:9 a legnagyobb, és a 16:10 annyiban különbözik hogy "rövidebb" hosszában. A 4:3 meg még rövidebb. Így lehet neked 100x-os felbontású projectorod is ha 16:10.
Mivel amcsiban már nagyon rég óta 16:9 az alap, fel sem merül bennük hogy fordítva kéne hogy legyen. Pont hogy a 16:9 "fér bele" a 16:10-be.+
De ahogy tovább olvastam a linket, ezek szerint az összes modernebb game már ezt a fov rendszert használja.Vagy akkor azt csinálják meg, hogy mindenhol lehessen pixel alapú képrenyő méretezést váalsztani, kivéve az arénában. Ez se lenne túl megeröltető szerintem.
-
Jazz
veterán
jim_raynor70: Tulajdonképpen én is le*om hogy belezoomol a játékba, így is nagyon jó. Az más kérdés hogy nagyon szívesen elbeszélgetnék a vezető fejelsztővel erről, de nem tehetem.
Blizzardnak sok minden nem érdeke. Az sem hogy legyen egy jól megszervezett élvezhető közösségi felület.
Ilyen alap dolgokra miért nem figyelnek? [link] Vagy mondják meg hogy mi az oka, hogy nem akarják, hogy az emberek normálisan kommunikáljanak egymással játék közben, vagy főmenüben?Ha valamit nem akarnak, akkor nem lesz benn a game-ben. Nem azért, mert nem tudják, vagy nem jutott eszükbe. De legalább mondják meg az okát.
Amikor leprogramozták az engimát, vagy a pala sinergis hammer skilljét, szerintek nem vették észre, és nem látták előre hogy ebből mekkora bot hadsereg fog létrejönni? Olyan valakik nem vették észre akik 30 éve foglalkoznak játékfejlesztéssel profi szinten? De a 14 éves pistike meg észrevesz bármit, és beírja a fórumba.... Na neee.
Ez a legszomorúbb. Ha bármi hiányzik, vagy nincs, vagy nem úgy van....az azért van mert nem akarják, nem úgy akarják. Nem azért mert nem tudják, vagy nem vették észre. -
Jazz
veterán
Milyen jogon = milyen logikus ok-okozati megfontolásból billent a döntésük abba az irányba hogy hátrányt "élvezzen" minden olyan játékos aki 1920x1080-tól eltérő felbontásban játszik, legyen az kisebb vagy nagyobb? Ez fair? Milyen "jogon"? (így értettem. persze hogy olyanra csinálják a játékot amilyenre akarják. hisz látjuk, olyanra csinálák.
)
Biztos jó poén lesz az aréna. Főleg ha a játék újdonság varázsa lecseng. Ha már lvl60 vagy és legjobb cuccokba, akkor már csak egy cél van. Leverni a másik playert.
De mive az arra való balancolás egy külön játékot kívánna, tuti lesz mondjuk 2db OP build/taktika, ami visz mindent, mindenki azt fogja tolni, és ennyi.
-
Jazz
veterán
Ha vesz egy 130k-s monitort, legyen is meg ez az előnye. De itt nem hogy előnye nincs, hanem hátránya van. Milyen jogon.
A másik, hogy ez pve, nem pvp. És nem egy stratégiai játék. Továbbá itt a pvp-nek sincs jelentősége. Van egy aréna. Na bumm.
Jah, és akkor ez fair? Itt viszont működik és 3 annyi területet lát.
[link] D3 5760x1080
-
Jazz
veterán
Vagy az se lenne rossz, ha egyszerűen visszahoznák azt a rendszert hogy nagyobb felbontás = több területet látsz be. Vagy lehessen választani a kétféle rendszer közül. Azért nehogy már egy 2560x2048-on kevesebbet láss mint egy 1920x1080-on.
Lőjék be 1920x1080-ra. Optimalizálják erre a felbontásra és 16:9-re.
De akinek 1920x1200-a van, az bizony lásson +60 - +60 sor pixelnyi plusz információt a játékból alul-felül! Ez így lenne korrekt. Ez miért zavarja őket?? -
ProEvoFan
nagyúr
Nem lesz?Rengeteg ember rendelkezik 16:10 monitorral.Nehogy már a Blizzard ne oldaná meg a ezt a problémát!!!
SC2ben nem volt megoldva?Én a demóját próbáltam ki, és engedte választani a 1680x1050es felbontást.Én nem vettem észre semmi különbséget....nem vágom mit akarsz mondani.
Havernak is HD monitora van, előtte 16:10es moncsija volt, és nem vett észre semmi változást semelyik játéknál sem.Csak a felbontás lett nagyobb. -
Hanok
senior tag
Biztos nem Én..
Egész héten meló..De az biztos hogy utazó kofferek lesznek a szemem alatt egész héten a 3-4 óra alvás miatt...Még azt sem tudom hogy megyek el a CDgalaxisba délután, nincs kedvem két heti élelemmel ott dekkolni a sorban...Abban reménykedem hogy sokan nem onnan rendelik mert drága...
-
Kal-El
senior tag
Tudom, épp ezért írtam, ha nincs MF-ed, akkor jobban jársz ha partyban vagy, mivel tőlük kaphatsz MF-et.
Viszont, ha neked egész sok MF-ed lesz, akkor nem éri majd meg más csapattal menni, csak ha nekik is közel annyi lesz, mint neked. De hát ezt honnan tudja az ember? Jobban jársz ha inkább egyedül mész olyankor.Mondjuk az már más kérdés, ha teli pakolod magad MF-es cuccokkal, akkor hellen már lehúzhatod a rolót.
-
Hanok
senior tag
Szerintem felesleges már kiforgatni a dolgokat...Nem írtam gold-ról csak pénz-ről és már a legelején jeleztem hogy erre a részére gondoltam, majd erre válaszoltál, nyilván úgy vettem, ha hozzászólsz akkor ehhez szólsz hozzá. Én végig ezt a gondolatmenetet követtem. Az meg hogy fentebb miről volt szó hogy jön ide? Reagáltam egy hozzászólásra:
Ilsyde: Szerintem az lesz hogy 60-as szintig nem erdemes penzt/aranyat/alapanyagot pazarolni semmire.
-
Hanok
senior tag
"Ha meg te az alatt az 5 perc alatt lépsz két szintet, ami bőven elég megnézni és meg is venni egy itemet egy olyan AH-ban ami rögtön kilistázza két filter alapján, hogy mit lenne érdemes megvenni, akkor nagyon pro vagy. Vagy csak fogalmad sincs, miről beszélsz." Nyilván ha költesz rá valós pénzt akkor ez a legegyszerűbb.Nem erre gondoltam. Én az általad talált csereberére gondoltam, pl: ha van egy átlagon felüli Wand a invedben ami jó csere alap lehetne az egy szem DH-dnak, de mondjuk fél nap mire megveszik tőled amiből majd veszel egy class spec itemet magadnak...Persze lehet beszélni arról hogy ki mekkora pro csak nálam alap hogy pézért nem veszek itemet.... Azért tényleg nagy kihívás kivásárolni az AH-t és elmondani hogy mekkora király vagyok...
"A cél ugyanis a level cap és az ottani farmolás." -Remélem azért valaki a játékot is várja
....
Ilsyde: Úgy saccolom hogy Hell-ig biztos nem lesz szükség hasonló dolgokra...aztán majd meglátjuk...
-
Hanok
senior tag
Én inkább a pénzre gondoltam itt...Azért addig amíg ezt ingyen tetted meg a bétában addig rendben van, vagy a talált tárgyakat/goldot esetleg jobb cuccra cseréled, de hogy pénzt adj ki azért hogy pár órát spórolj az inkább melléfogás...A csereberével meg lehet annyi idő el fog menni hogy lépsz 2 szintet...Majd találsz valami jobb itemet fél óra múlva...
Ilsyde: "wizardod, witch dokid vagy demon huntered van "feltehetően valamelyik lesz..Co-op pedig a megszokott régi D2-es majd WoW-os cimbikkel lesz..Normal után is bőven lehet még szintben, képességekben fejlődni úgy hogy ezekkel helyettesítsd az adott szintű legjobb geart egy medium szintűvel...És azért bossok elsőre nem k@kit fognak dobálni, talán haladós lesz sok biznisz nélkül is..
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest