- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #418 üzenetére
Régi szép idők.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #354 üzenetére
Oké de itt nem ez volt a gond. háttal álltak és a hackelés hangtalan. Arra ugrottak ha megpróbáltam AUD-ot használni.
Nekem azt a küldetést sem ajánlották fel.
Nem feltételezem hogy ha valamiről infót keresek akkor ott kell lennie a keresésben hogy Wiki. Vannak fanoldalak ahol össze lehetne szedni ezeket de mindegy, kösz a linket.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #356 üzenetére
Bírtam visszaérsz a legelső küldetésről, úgy hogy végig lopakodsz, mivel fogad?
Áh itt van Mahatma Gandhi személyesen.másik lehetőség, ha halomra lövöd a jónépet.
Megérkezett Atilla a hun.Egyre jobban érzem azt, hogy ez az év játéka.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #354 üzenetére
Pritchard figyelmeztet előtte, hogy Jenny a habalabalabala úton ácsorog, gyakorlatilag felajánlja a küldetést. Csak azt kell kitalálni melyik útról beszél.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #348 üzenetére
Nem ez: Automatic Unlocking Device? Merthogy ez benne van az én verziómban is, egy külön lapon volt a kód a dlc-hez. De ezt le is írtam abban a kommentben hogy végül rájöttem hogy van olyanom is csak arra meg pattannak a biztonságiak és ilyenkor jó az álca üzemmód
Illetve egy kicsit korábbi kommentben volt benne hogy erre rájöttem
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #348 üzenetére
Az nincs az alapjátékban
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #331 üzenetére
Itt is van:
SPOILER VESZÉLY Kizárólag saját felelősségre.Ezen be, a féregvírust ne hagyd a kapcsolószekrény tetején.
Ezen a szinten a testőrével egyetemben megtalálod.Mukorka: lehet hogy igen, lehet hogy nem.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #331 üzenetére
Hmm... shotolok neked egy feljáratot mindjárt. Ott egyébként van egy melléküldetés is, de nem spoilerezek.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #316 üzenetére
Még nem fejlesztettem arra. Őszintén szólva egy képességet se nagyon használok amit aktiválni kell. Az álca is felesleges, esetleg tényleg para helyzetekben jól jöhet de olyanom még nem volt. Amúgy most épp a Hive nevű szórakozóhelyen tartok mészárlást, nem könnyű de szórakoztató
-
PowerBuldog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #316 üzenetére
1 boss-t simán kilehet nyírni 2 typhoon-al (+némi rendes töltény míg energia feltölt)
-
Wolverine
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #279 üzenetére
Igazi Deus Ex stílusnál úgy is végigviheted, hogy nem ölsz meg senkit. Szerintem a HR-ben is teljesíthető ez...
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #305 üzenetére
Az szép.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #287 üzenetére
szerintem azért 40-60 óra alatt ki lehetet játszani az elsőt mindent felfedezve (beleértve a felhőkarcoló tetején a találkozót
). mmint ha az ember tud mindent, hogy hol van
. ehhez képest a 20óra szegényesebb, node ha tényleg élvezhető többször is...
BioNiCMaN: kész a new visions mod? akkor lehet én is nekiugrok megint
. egyébként ha már modok, nameless modot próbáld ki az elsőhöz: alapsztorija nagyon fura, viszont hozza az alapjáték hangulatát. kb mindent tud, amiért anno imádtam a Deus Exet.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #287 üzenetére
Nem először nyomom végig.
De most felteszem ezt a pakkot hozzá.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #274 üzenetére
Pont ezt gondoltam én is. Pont a célkereszt mentesség az ami a lövést tenné nehezebbé azt meg igazán harcban kellene . Most én is kb hangtalanul tolom, néhol azért kapnak egy gyors Q-t vagy Stun/Tranq cumót de semmi halálost pedig lényeges repertoár van a gyilkoláshoz. Majd Hardon megkapják a pusztulást
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #274 üzenetére
"Mondjuk így sok értelme nincs Hard-on tolni... Mármint, hogy senki se vesz észre."
Várjál csak... -
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #250 üzenetére
De nem töltődik gyorsan vissza csak ha fejleszted és amikor vannak 2-en 3-an akkor szviattyú van
Hard-on nincs Automata Mentés?
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #248 üzenetére
Dehogyisnem. Ahhoz kell valamennyi nafta legyen az elemeidben. Ha csutkára vagy merülve akkor nincs, már tapasztaltam.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #192 üzenetére
Na, hétfőn már én is nyomom.
Ma is a kezemben lehetne, ha az összes átvevőhelyet feltüntetik a CDG oladalán...
A Pick-Pack Pont oldalán van helyi üzlet, de azt a CDG nem ajálotta fel...
(#242) Mukorka
Volt itt egy link egy videóhoz (ami azóta a hsz-szel együtt törölve lett) ahol az elegáns kávégépen volt egy visszaszámláló, persze lehet, hogy csak a kávé elkészülésének várható időpontját mutatta, de nem hinném, mert a csávó elment a kávégép mellett - ami akkor még 22 valamennyit mutatott - és bebújt egy kis szellőzőbe - (akkor még éltek a túszok) majd amikor visszament a kávégéphez, már mindenki halott volt. Gondolom túl erős lett a kávé.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #241 üzenetére
Nekem nem tűnt fel hogy időre menne. Persze lehet Hard fokozat ficsőr.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #215 üzenetére
Na nem baj, sok különbség nincs és úgyse az éleket nézem kivételesen
Én rendesen gyilkolászom, majd legközelebb leszek non-lethal.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #208 üzenetére
Nem vágom mi a helyzet itt. Az FXAA az nem Nvidia móka? Az MLAA meg AMD móka. Innen a gyanúm hogy akinek AMD karija van annak eleve MLAA-t kéne kapcsolnia.
Vsync on neked?
Lövök én is tesztet meg képeket...
(#207) Xaels : Tartok tőle hogy előrébb vagy már, eddig nekem 3 praxis pontom volt összesen, vagy talán 5.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #200 üzenetére
ahogy néztem -videobol- rá lehet zoomolni, akkor irányzékkal lehet.
egyébként nehezebb fokozatokon ez megszokott, crysisben se volt, metro2033ban se volt (tetejében ott a shotgunra közelíteni se lehetett), stalker modokból is kivették. elsőre fura lesz, másodikra már az a fura, ha ráközelítés után sem irányzékkal kell célozni (fear).
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #203 üzenetére
Hát még ha belelendülsz.
Montrealban vagyok, sok érdekes dologra fény derül. Jut eszembe, Rihanna brutálisan tápos. -
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #200 üzenetére
Nincs gond a gránátokkal, pattintsd meg falról az ellenre, azt se tudja honnan jött, mellette pedig elég, ha benézed a monitor közepét.
Hard-on kivül máshol sincs célkereszt? -
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #182 üzenetére
Nem bánod meg, max a holnap reggeli beesett, karikás szemeket
Mukorka: Hosszú küldi az tény, pláne ha úgy akarod megcsinálni, hogy mindenkit csak elkábítasz. Amikor beszélgetsz a főnökkel bevetés előtt megkérdezi, hogy akarod a küldetést véghez vinni, akkor én a humánusabbat választottam és össz-vissz egy kábító pisztolyt kaptam
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #174 üzenetére
Sajnos érthető, hogy a magyar piac ennyire másodlagos, ilyen dolgokért nincs honosítás se. Vicc, hogy a cseheknél 5-10x annyit eladnak pedig kisebb ország. Érdekes módon ott van is sok lokalizált program, még konzolokra is ...
Helyes megfogalmazás az lett volna részemről, hogy "Kit érdekel az Úr 2011-ik évében mit lehet itthon kapni, barátod az internetes vásárlás."
Ahogy nézem sokan lecsaptak az 5500 forint körüli digitális verziókra, amit egyik oldalon árultak. Persze az csak a "sima" DX:HR.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #166 üzenetére
Mi az a Square Enix-es reg kód? És menny volt ez a verzió? Hol lehet kapni? Cdg ben csak sima volt...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #164 üzenetére
Nekem csak az explosive Mission Pack + Tactial Enhancement Pack van . Mennyi pézs amúgy ez az extra verzió? Szerintem told be steamen az összes kódot hozzá aztán meglátod mi lesz.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #162 üzenetére
A dlc-ket külön kódként kapod meg amit szintén akitválni kell. Én limited editiont kaptam, nem is tudom hogy ez az augmented edition mit takar.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #148 üzenetére
Kérdezz rá steam fórumban de tartok tőle hogy ez ilyen kezdeti fail, mintha nekem is csinálta volna anno, kb várni kell míg steam részéről is aktív a dolog.
-
wednesday
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #134 üzenetére
Elég nehéz lehet a NEM gombra kattintani, mikor megkérdezi, hogy részt veszel -e a tök általános felmérésbe (hardware képességek).
-
válasz
TESCO-Zsömle #134 üzenetére
Milyen személyes adatokról beszélsz? Egy email cím elég a regisztrációhoz.
(#135) Pala: igen, kap érte valamennyit a Valve, de akkor is ennyibe kerülne, ha nem lenne Steam-es.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #99 üzenetére
Igen, így van. Meg a gaming evolved logo nem a brutális gépigény védjegye.
Pont ma jelent meg a CAP, ha erre gondoltál.
Valószínű APU-n is jól fog menni, ahogy te is látod.
Az ION-on viszont már tényleg kevés lesz neki.-------
A steam szerint 1 nap, 9 óra múlva elérhető lesz a játék. Az azt jelenti, hogy péntek hajnalban 1 órakor.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #96 üzenetére
A CFX már nem azt jelenti, hogy 3 vagy 4 kártya.
Az összes crossfire konfiguráció gyűjtőneve, 2 kártyás rendszer is az.Azt láttam én is. De ebből még nem tudom a választ.
Remélem majd látja a kérdésem és beírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest