Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
l.skywalker
titán
-
GAbre
veterán
Clanba van valakinek 2 embernek helye?Raidet meg ilyeneket nem nagyon nyomunk.
-
fiATHaLON
őstag
Továbbra is fennáll a probléma ezzel a
"There are too many players for this activity" dologgal.
Akárhonnan nézzük, már a csatatérről, vagy a leszállóegységnél
(feltételezem, hogy ez az Orbit rész), mindenhol ez van.
Szóval a "Guardian Rises" küldetés "Travel to the Tower" része ilyenformán
lehetetlen. Egyikünk sem tudja elérni. Attól sem függ, hogy ki a "vezető"...
Ilyenkor mi van? -
maajsz
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nincs hagyományos értelemben vett nehézség (illetve most már van ilyesmi mód, hogy lehet alapból legendary-n nyomni a kampányt), ajánlott power lvl van helyenként és az alatt vagy jóval akkor vagy egyáltalán nem tudod indítani az activityt vagy nagyon szívsz vele.
Tipikusan ilyenek a nehezebb nightfallok, meg a raidek és ezekben az endgame activitykben szándékosan nincs matchmaking. Elsőre sztori vonalat végignyomhatjátok, könyebb módokon nightfall meg esetleg dungeonök amibe bele lehet próbálni némi youtubeos gyorstalpaló után. Illetve a raideknek is vannak bizonyos részei (leginkább chestek) amit ki lehet szedni 1-2 főnek is. PvP-be is belenézhettek de elsőre, főleg a jelenlegi állapotban (bár még a szezonban nem is próbáltam) valszeg csak vérnyomás pumpa lesz az eredménye.
Ha jobban belejöttök, infromálódtok milyen weaponök meg rollok vannak utána azokat lehet üldözni, craftolni stb szájíznek megfelelően. Később ha ismerősök lesztek a mechanikákkal meg mehet az LFG és a nehezebb activityk.
-
fiATHaLON
őstag
Ok, köszönöm!
-
saen
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A raid nem azért nehéz, mert sok az ellenfél hanem azért, mert mechanikák vannak amik 6 emberre vannak kitalálva és csinálni kell őket. Ketten megcsinálni az elég extrém azért, valszeg nem minden lehetetlen, de nagyon kell tudni, hogy mit mikor és hogyan. Ráadásul a boss-ok is 6 ember sebzésre vannak kitalálva... Raidet nem ajánlom ketten személy szerint.
A többit (pl dungeon, nightfall) meg tudjátok csinálni ketten, csak nehezebb lesz.
-
fiATHaLON
őstag
Ja, ha csak a szívás miatt érdemes többen, nem pedig fizikai korlátozás
miatt, akkor nekiugrunk. Nem rossz a gyerek sem, én meg a Duke-Nukemes,
Quake 3 Arenás lanpartikon koptattam el ifjú éveim jelentős részét.
Amúgy a nehézséget automatikusan állítja a szinthez a játék, vagy valahol
lehet választani? Csak mert így elsőre elég egyszerű, voltunk néhány raidben
is ketten, meg egy-két lost sectorban, de elég kacsavadászat jellege volt... -
saen
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A raid-ek 6 főre vannak kitalálva és érdemes 6 fővel nekimenni. Elméletileg nagyon sokat meg lehet csinálni kevesebb fővel is, de az elég nehéz és nem kezdőknek való.
Szerk: emelett van több dolog is ami 3 fős, pl dungeonok, de azokat ha ügyesek vagytok ketten is meg tudjátok csinálni. Bár legjobb azokat is teljes létszámon, mert kettővel azért érezhetően nehezebb.
-
fiATHaLON
őstag
Sziasztok...
Itt amikről írtok activity-k, azok létszámhoz vannak kötve?
(Csak az egyikőtök "6 embert nehéz összeszedni" mondatából következtetve)
Elnézést, de elég új még a játék számunkra a fiammal.
Tehát vannak olyan részek, amiknek nem mehetünk neki ketten a fiammal?
-
saen
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát a Vex nekem elsőre kiesett
A Collective-nek viszont kellett huszonvalahány run... A legrosszabb eddig a Hearthshadow volt nekem, teljes szezon ráment az előző, a végén esett ki. Hiába voltak pozitív módosítók, harmincvalahány run volt... -
saen
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem bánnám ha nagyobb lenne, de Charlemagne tweetelte ki tegnap este. Egyébként streamereknél is nagyon sok esett és hamar.
-
-
sp8787
addikt
PSA
Ha vkinek mint nekem is be volt bugolva a Polaris Lance Catalyst, na mostmar mukszik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Touch of Malice első raidre...ezzel kb évekre ellőttem a szerencsém szerintem. (Bár ahogy látom nagyok sokan megkapták elsőre vagy másodikra)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Múltkori beszélgetésünk után még mindig nem jelentkeztem, folyamatban van
Most fogok neki esni a játéknak 
-
l.skywalker
titán
válasz
Scholes9
üzenetére
Mi PC core klán vagyunk, de mindenkit szívesen fogadunk. Vannak aktív konzolos tagjaink is.
3 feltétel van;
- legyen meg minden DLC
- Discord használata
- 21+ életkorHa ezek neked vagy bárkinek megfelelnek, nyugodtan privátban jelentkezzen nálam.
Vannak náluk akik elég komolyan tolják. Tudnak segíteni mindenben, jellemzően felkarolja a klán a kevésbé jártas játékosokat. A lényeg az, hogy Discordon legyen meg a kapcsolat.
Ez a klánunk: [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
Scholes9
üzenetére
+1 a csapatra. Nálunk a klán, a közösség. Ezer és egy dolgot velük tudtam elérni, ami nagyon nagy dolog az egyéni Destiny karrieremben - de a közös játékot semmi sem múlja felül. Most már harmadik szezon óta lett szokás nálunk, hogy csinálunk saját szezonzáró event-et.
Volt már egy DIM random lodaut-os Raid és 3 DIM random lodaut-os privát PvP. Az utolsónál mindenki már csak fehér ruhában volt 😁 -
ProEvoFan
nagyúr
Itthon gondolkozunk a crossplay játékon. PS5/XSX/PCn.
Melyik DLCt kell megvenni hogy megkapjuk a teljes élményt?
Sorban játszunk velük? Forsaken, Shadowkeep, Beyond Light majd végül a Witch Queen?
Teljesen noob vagyok, szóval....
-
Scholes9
nagyúr
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
En beleptem egy "random" klanba es kesz, meglepo de mindig kihagyok jo sok idot mint iden az ER majd idoszakosan BB ami lassan ujra jon , tavasszal meg ugye WFD de meg nem b*tak ki ugyanabban vagyok.
Div2-nel barmelyikbe leptem be mikor visszamentem addigra mindig kihajitottak.
-
maajsz
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Cross play már van, szóval mindegy milyen platformról nyomod. Amúgy az embereket vagy endgame activity tartja bent (raid, GM), ezeket inkább teammel tudod vagy a pvp, ott is jobb híján csak a trials. Na meg bizonyos rollok üldözése, de ez megint inkább pvp-ben releváns.
-
mg1992mg
őstag
Én is nemrég álltam neki a kiegnek, mert sokáig nem terveztem, hogy visszajövök, csak aztán mégis sikerült berántani megint, a kieg fősodronya hamar meglett (a legendary fokozatnak még nem álltam neki), de most pl. szintezem Finch-nél a dolgokat, Season Pass-os dolgokat csinálom, fegyverekhez a patterneket, meg leköt, imádom a gunplayt, szerintem látványra legutoljára a WoW-ra tudtam azt mondani, hogy oké, hogy szép valaminek a grafikája, ha nincs megtöltve néznivalóval, a Destiny 2 pont az ellenkezője, nem egy hű de szép játék, de ami eléd tárul, mint a WoW-ban, ott leesik az állad, annyira látszik a munka, ami bele lett téve egy-egy területbe. Imádom. A magam kis casual szintjén jól elvagyok vele.
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
A bitchqueen az cca ez a hetvege amit raszantam most ,hogy ingyen volt.
Nagyon gyenge lett.Akkor ilyen godroll vadaszat ,GM NF,pvp meg ezek gondolom kimaradtak.
Egyebekent nem kell csapat ,soloban is tokeletes. Barmi amihez csapat kell az ghey vagy vmi gimmick marhasag mint a raid-ek. -
-
Scholes9
nagyúr
Skacok világosítsatok már fel legyetek szívesek, hogy mi az ami bent tartja az embert a játékban. Én tavasszal végigvittem a Witch Queent és utána abba is maradt a játék
Tudom user error
-
saen
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A tornyos dolog nagyon egyszerű. Aki toronyban van, kijön orbitra és együtt mentek le. Akkor nem lesz gond.
Az Epices dolgot nem tudom pontosan hogy van. Annyi talán lehet, hogy tudsz több platformon játszani és epic-en kell kijátszanod a pakkot és az ott szerzett loot-ot tudod majd használni más platformon is. De majd valaki leírja, hogy ez hogy működik.
-
törölt tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Tower tele tud lenni, tehát ha bent van egy csapat tag, de közben betelik, akkor hozzá abba a konkrét Towerbe nem tudsz becsatlakozni. Ilyenkor: Orbit->Join Team->Tower és nem lesz ilyen probléma.
#2 Szerintem nem lehet kijátszani, pont az volt a lényege az ajándék pakknak, hogy az Epic-re menjenek át játszani.
-
fiATHaLON
őstag
Elképzelhető, de túl sok helyre nem tudtunk nyomni, mert nem
szedtünk fel küldetéseket. Ezen haladtunk, majd egy tower-be
kellett volna menni, ahol is ezt írta ki...
Szerintem annyira alap küldetésről beszélünk, hogy valamelyik "Guardian of Light"
vagy hasonló, ingyenesen is elérhető dologban bolyongtunk...Másik gyors kérdés...
Ez az Anniversary pakk elérhető még holnapig ingyenesen az Epicen.
Olyan huncutság elképzelhető, hogy csinálok egy Epic accountot,
felveszem az ingyenes pakkot, majd az még működik is a Microsofttól
vásárolt egyvelegemben PC-n?
Valamint ha igen, akkor akár ki is dobhatom a fiamnak lootként
a rakétavetőt? (XSX) -
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Most kezdtünk neki a fiammal kicsit koopolni a játékkal, első ingyenes játék után
meg is vettük a Legacy Edition-t és a Witch Queen-t.
Ami furcsa volt, hogy egy kampány részt játszva kiírta, hogy a következő pontra
nem tudunk elmenni, mert jelenleg sokan játsszák mások.
Erre bevallom megemelkedett a szemöldököm, kissé fura, így több mint 50.000-et
belepumpálva.
Ez minden kampány betétnél így fog működni, mint egy deathmatch szerverrel,
hogy ha x ember bent van, lehet visszanézni kevésbé terheltebb időben?
Ráadásul egy régebbi rész volt, nem is mondjuk egy Witch Queen küldetés... -
- = Zk = -
félisten
nah, felnéztem már...
erre nincs küldim a régebbiekből... szuper
sose végzek a "full sztorival"....
direkt csinálják?!
-
-
dinostaRR
tag
Van valakinél felvétel klánba?
-
saen
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Shattered Throne volt az első dungeon ami a Forsakennel jött, nem volt sosem matchmaking. Sem akkor sem azóta sem. Nightfall nehezebb fokozatokon sem volt megjelenéskor sem, most sincs. Trials detto.
-
saen
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Dungeonban soha nem is volt matchmaking. A nehezebb dolgok mindig is ilyenek voltak és lesznek is.
-
basaharc502
aktív tag
Üdv! Az ingyenesség miatt én is újra feltettem, amúgy is szemezgettem már vele...az hagyján, hogy kb. fingom sincs, hogy mi hol stb...de azt jól látom, hogy a matchmaking ki lett véve a játékból teljesen és csak haverokkal lehet nyomulni dungeonokba?
-
Amúgy már csak a Gjallarhorn miatt megéri, ha van PC-je valakinek, letölteni Epicre a játékot és ott megszerezni. Utána azt már lehet használni a szokásos platformon is.
-
sting2
addikt
Hónapok óta nem játszom vele (le is töröltem), de azért a tegnapi LightFall videó meglepett..

-
-
mg1992mg
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Gondolom ezt nem tudom ráerőszakolni a steamesre
-
Roland861010
veterán
Helló
Ingyenes az Epic [link] en a Bungie 30-as pack .
-
mg1992mg
őstag
Nekem tetszett minden, amit bemutattak, Lightfallt is nagyon várom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy néztem a Showcase-t, a D2 történetének legnagyobb változtatásai jönnek.
-
sparklyth
csendes tag
Igen, valószínűleg a Lightfall-ról lesz infó meg az előtte lévő season/seasonokről meg az Arc 3.0-ról is. Remélem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sparklyth
csendes tag
Srácok! Lenne kedve valakinek raidet vagy dungeont tanítani? Még nem csináltam egyiket sem, mert nem volt kivel. Vagy ha összegyűlünk elegen, akkor sherpa nélkül is neki vághatunk
Nekem a szombat délután-este lenne jó... -
bandi0000
nagyúr
Felvettem mindenkit, kivéve ldave-t, neki nem tudom a destiny accját, igaz ps-ről fevehetnélek, de le kellene szedni a játékot :D
Destiny: Bandymnc#6120
-
bandi0000
nagyúr
Én is lassan felveszek mindenkit, aztàn majd csak alakul valami csapat féleség :D Amúgy, hogy szoktàtok intézni a jàtékot? Ha làtom, hogy valaki online, írjak rà, hogy nyomjuk-e, vagy előre megbeszéljük, hogy mikor?
-
sparklyth
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi a tippeket!
a classy restoration+radiance dodge kombót használom jelenleg én is általában a monte carlo auto rifleel meg ophidia spathe vértel
Esoterick videóit szoktam nézni, My name is Byf-ot a lore miatt, már amikor értem is
meg a Plunderthabooty, Datto mikor hogy
@l.skywalker oké, köszi
-
l.skywalker
titán
Engem is jelöljön be bárki nyugodtan barátnak: Drey N'reh#5827
-
törölt tag
válasz
sparklyth
üzenetére
Még arra érdemes figyelni, hogy amiket néztek relatíve friss legyen, mert Bungie szereti megvariálni a dolgokat; pl. mostanság a resilience ruha stat elég értékes. Mind három karakteremet igyekeztem felzárkóztatni, még a Hunter kicsit le van maradva, de a Titan és Warlock T10 resiliencen operál, és eléggé megérzem mikor váltok a Gunslingerre. T6-7-re.
Solar 3.0 ugye az "új játékszer", tehát elég sok olyan cucc van ami felfordítja a dolgokat, pl.: Classy Restoration mod + Radiance Dodge.
-
sparklyth
csendes tag
Meg adom én is: Sparklyth#0113
Craftolás, farmolgatás, build készítés ezekkel én is gondban vagyok. Videókat nézek és neten keresgélek, hogy mit, hogyan, miért....
de sokszor időm se nagyon van, amikor meg mégis, akkor a bőség zavara
-
-
Scooby
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Sziasztok,
Én is hasonló okok miatt keresnék társakat. PS-es barátommal játszunk ketten, de annyi minden homályos a játékkal kapcsolatosan, hogy leírni is sok lenne. Egy discord-os oktatást valaki tudna vállalni? Itemeknél mire kell figyelni, craftolások, miket érdemes farmolni, stb, stb. Na meg igen, eddig egy raid-et se, és dungeont se tudtunk megcsinálni. A nyomi team
.
Scooby[HUN]#0728 -
maajsz
senior tag
Engem addolhattok nyugodtan steamen (161785807) vagy in game (justX#2775). Nem vagyok egy PvE sherpa (inkább pvp-ben kínzom magam), de vevő vagyok rá, mondjuk mostanában kevéssé aktívan. Aztán lassan még megalakul egy PH klán
-
sparklyth
csendes tag
Én szivesen mennék raidre meg dungeonba is, mert még nem voltam csak embereket nem találok hozzá
egyenlőre... -
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, igazából én se tudom mit kellene csinálni, pont ezért akarok valahova becsatlakozni,hogy lássam mit érdemes, de 1 raid-et se csináltam meg, szóval van benne tartalom, meg még a kiegeket is meg kell vennem...
-
A mi klánunk alapvetően eléggé aktív, de most nagyon holtszezon van a játékban. Gondolom a legtöbb klán esetében hasonló lehet a helyzet, a mostani raidet már szinte mindenki kifarmolta, master raidnek pedig semmi értelme. A következő szezonig és az új raidig ez nem is hiszem, hogy nagyon változna.
-
sparklyth
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Szevasz!
A Destiny Companion App-ban tudsz keresni klánokat, bár magyart még nem nagyon találtam én sem. Egyre bukkantam a keresgélés közben ami szimpatikusnak tűnik, de neg nem csatlakoztam csak a discord szerverhez (ez a Papírkutyák klán). Én is keresnék olyan aktív klánt ahol nem csak 1-2 ember játszik rendszeresen, ha valaki tud az szóljon 😉
Amúgy a story-n kívül leginkább csak a pvp rész marad, az az amit én hanyagolok, mert rohadtul béna vagyok hozzá meg a kontroller beállításokat sem sikerült még finom hangolni meg nem is megy vele annyira úgyhogy marad a pve. Ott is nagyon sokmindent lehet csinálni: lost sectorok, public eventek, region chestek keresgélése, dares of eternity, vanguard ops meg ha jól tudom -ha nem akkor majd kijavítanak 😉-, akkor vannak exotic fegyverek megszerzésére küldetések amiket szintén lehet csinálni. Ja meg a dungeonokat is lehet csapatni egyedül, bár az sem az én szintem...
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Keresnék valami csapat szerűt, ahova betudnék csatlakozni, hogy lássam, mit lehet/érdemes csinálni a játékon belül a sztorin kívül.
Leginkább a destiny 1 -el toltuk, de az annyira régen volt, hogy tán igaz se volt :D
-
GAbre
veterán
Üdv!
A mostani nightfall-nak nincs triumpja?
Az istennek se találom se neten,se a játékban -
bunfi
őstag
válasz
maajsz
üzenetére
Jó mondjuk elve nem is innen kellene kezdeni.
- P2P "szerverek",
- nincs SBMM,
- játékosszám vs. pályák mérete, komplexitása,
- szélsőségesen ingadozó TTK,
- exoticok armorok és fegyverek
- 3x100-as buildek problémaköre
- shotgun ape, vagy mégjobb fusion ape...Hosszú ez a lista, de ahogy mondtad, amivel foglalkozni kéne, abba szarnak bele vagy olyan zseniális játékmóddal (és a hozzá kapcsolód triumphokkal, seallel) állnak elő, mint a Rift...
-
maajsz
senior tag
Casual game nem egy esport kompetitív szint. Meg gyanítom, hogy a kvázi konzol port miatt, kontrollerhez ezek elengedhetetlen dolgok. No meg Destinyben amúgy is erősen jelen van a tracking egy shooter gamehez képest (abilityk, rocketek, jotunn, stb stb).
De ez nem jelenti azt, hogy ezeket nem lehetne finomhangolni, csak szerintem sz@rnak bele illetve szándékos. Grindolj, hajtsál az OP cuccért addig is tolod a gamet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez a scout a két perkje miatt jön be, elég jól lehet vele aprítani szerintem.

A Collective-nek viszont kellett huszonvalahány run... A legrosszabb eddig a Hearthshadow volt nekem, teljes szezon ráment az előző, a végén esett ki. Hiába voltak pozitív módosítók, harmincvalahány run volt...
Most fogok neki esni a játéknak
sose végzek a "full sztorival"....
de sokszor időm se nagyon van, amikor meg mégis, akkor a bőség zavara
úgy is szeretnék javulni pvp-ben
egyenlőre...