Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sp8787
üzenetére
"Szerinted ha nem lennenek ilyen playerek akkor ,hogy lenne magas a tobbieke?"
Nem a játékosokkal van gondom (illetve de, ilyen global stattal nem biztos, hogy a játék legnehezebb PVP módját kellene tolni, ott a sima
), hanem a rendszerrel. Én nagyon nem vagyok jó játékos (lásd statom lentebb), de azért elvárnám, hogy nagyjából az én képességeimhez többé-kevésbé hasonló playereket dobáljon mellém (ELO, stat, kártya vagy bármi alapján). Főleg úgy, hogy a flawless körömben voltam még az 5. győzelemnél (még mercy is megvolt) a két tag pedig csak lövöldözött, mert már bukták a flawless kártyájukat. (és freelance-ben nálam mindig ez van valamiért, miközben haver meg simán 3. kártyán elment Lighthouse-ba...
)Amúgy is peches vagyok szerintem, mert kis túlzással csak ilyen társakat kaptam, miközben ellenfeleim 1-2-3 KD-sak voltak végig. De szenvedek tovább inkább, mert gyakorolni amúgy jó a trials én meg szeretem ha fááááj.

#10790 l.skywalker
Ez nem a hétvégi statjuk, hanem a global statjuk, szóval egyik sem ment még flawlessba most.
-
saen
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem nullázódik, ezt nem írtam. Annyit, hogy alig néhány medál lehet nálad max.
-
l.skywalker
titán
Mármint a Medallion Case nullázódik weekly resetkor?
Mert én direkt kerestem ezt GG induláskor, de nem írta a Help page
Destiny 2: Guardian Games – Bungie Help -
redhunter
senior tag
Sziasztok,a medálokat érdemes megtartani fullon vagy lereszeteli úgyis ha nem pakolom be őket?
-
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
"Mindeközben a PvE vonalon már 4-5 hetes DLC után "szárazság van" "
Az új szezon május 24-én indul, az utolsó 2 hét jön. De most is van mit csinálni ha élvezed a játékot.Ég már mind a 4 fáklyád a toronyban? Benne vagy a top10%-ban? kiszedted az összes új GG Triumph-ot és Medált?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És lehet farmolni a GG strike/NF nyersanyagot, exotic-ot stb.
-
saen
veterán
válasz
üzenetére
Abszolút nem értek egyet. Az a folyamat, hogy a PVE-ben kiszedett cuccokat használod PVP-ben az kifejezetten jó ötlet és tök van értelme, csak a megvalósításon kéne csiszolni. PVP nélkül a játék jó eséllyel már nem létezne, voltak időszakok amikor csak az volt, semmi más.
-
törölt tag
válasz
sp8787
üzenetére
Az egész PvP-nek nincs szvsz értelme Destinyben, annyi, hogy Bungie szereti a sportot és nem akart csinálni egy külön játékot rá, így olcsóbb és gyorsabb volt. Mindeközben a PvE vonalon már 4-5 hetes DLC után "szárazság van".
Ha belegondolsz a katonaság sem úgy gyakorlatozik, hogy "na ma az újonnan felvett Gyurit és Petit fogjuk lekaszálni egy mesííngun humvveeval miközben ők pisztollyal futnak a mezőn előlünk." Aztán majd az orvos visszavarja a kezüket-lábukat ha még van rá mód
Értem, fentezi játék, nem kell sokat várni...
-
maajsz
senior tag
Én elengedtem a flawless üldözését. Már annak is örültem, hogy soloba be lehet cueolni, most meg hogy van freelance a bounty gyűjtögetés is talán még egyszerűbb. Amúgy pont azon morfondíroztam, hogy bungoék igazán bevezethetnének valami individual reward systemet, ahol az egyéni teljesítmény jutalmaznák. Ebben a játékban lehetsz akármilyen béna, ha jó teambe vagy és segítenek hozzáférsz minden high end meg adept cucchoz. Más meg lehet ezerszer jobb, de ha solozik és a team balansz s3ggbe k*rja vagy lfg-n nem talál normális társakat akkor b@szhatja az egészet.
-
pulffy
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mikor ér véget az event?
-
l.skywalker
titán
-
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Invadelésnél szerintem mindegy, elég rövid ideig vagy ott, bemenni úgy is full charged abilitykkel meg superrel érdemes. Locknál lényeg, hogy 100-as legyen a reco-d, abból jön a rift is. Mivel a void új, így szerintem azzal érdemes inkább próbálkozni, sokat segítenek az aspectek meg fragmentek. Elég sok trackinges dolgot össze tudsz hozni, nova, heavy rocket meg pl a túlchargeolt axion boltok. Ezek mellé meg valami cheeses cuccot (lemonarch, lorentz) betolsz és azokkal is könnyebb egy egy pick, főleg pl emp riftből.
Vagy gyakorold a blinket, azzal is elég jól össze lehet zavarni őket (beblinkelsz közéjük és nova pl) és van hozzá exotic helmet is amivel gyakrabban meg messzebbre tudsz ugrani. -
törölt tag
válasz
maajsz
üzenetére
Nagyon sokat játszottam Void classt, Icarust még gyakorolni kell, Arc meg talán a playlist Vanguard erejéig volt rajtam. Szerintem teszek majd 1-2 portál kört mindegyik kittel, csak hát akik ellen megyek eléggé torzítani fogják az eredményeket...
Azon gondolkodtam még, hogy megérné e teljesen leszerelni a gránátot Invadeléshez, az elvisz egy csomó pontot, hogy (110-10)-re kijöjjön, ezeket átpakolni mobility, resiliencre talán.
#10778l.skywalker: Igaz
-
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Konkrétan az egyik ha nem a leggyorsabb mozgású class a top tree dawn az egész játékban. A dashelést kicsit gyakorolni kell, hogy megmaradjon a momentum de bele lehet jönni. A reddit poszt mondjuk nem tudom mikori, az mert az icarus dash ugye nerfelve lett, tehát már nem tudsz egymás után kettőt dashelni.
Viszont szuper közben ugye jobb klikkel zoomol, air move-al meg dashel és egy zoom - dash - zoom kombóval kb a pálya másik oldalán is lehetsz
. De invade közben valószínű jobban jársz a novával meg valamilyen trackinges heavyvel.Nagyon a riftre alapozni először szerintem nem éri meg pvp-ben. Nyilván jól jön de inkább az alapok, mint helyezkedés, időzítés gunplay a lényeges. 6v-ben ráadásul elég sok irányból jöhetnek, így még nehezebb a riftet jó helyre rakni. Illetve aki nem 2 bites (és ez főleg igaz compra meg trialsra) nem fog ész nélkül beleállni egy riftben ülőbe.
Az a sidearmos vidi jól mutat, de kíváncsi vagyok hány %-a a gameplaynek azok a jól sikerült killek. Még 100-as recoval sincs állandóan rifted nem beszélve, hogy egy jól helyezett gránáttal elég könnyen kiütnek belőle, főleg ha empowering és nem is healel.A gambit quest stepeket meg igazából teammel lenne a legkönnyebb, hagynak invadelni meg kinyírni az invadert, de nem tudom találsz e ilyet mostanság. Emlékszem azzal a résszel én is szívóztam kicsit, de akkor még nagyobb volt arra is a playerbase.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, igen kell valami olyasmi amit be tudok gyűjteni magamtól is, mert a 2 ismerős akit hoztam még nem tart ott, hogy farmolja nekem a lootot xd. Egyedül meg hát, ..na nem vagyok egy sztár játékos.
Most néztem Itt, hogy pvp-ben az empowering rift + luna csizma elég jó kombó, ez jobb mint a Void Child? Sajnos elveszteném a weakening gránátot is, szóval nem tudom megéri e..
saen: nekem mindent túl kell gondolni, sajnos ösztönre hülye vagyok, de köszi, hogy a legjobbat feltételezted.
-
-
törölt tag
Eljutottam végre a Gambit Malfeasance küldi 6/7-re, itt Invadert kell lőni, ez idővel majd megyeget felfelé. Ami már nehézkesebb: x4 invadelni kellene, elég problémásnak tűnik mint 0.001% pvp jatékos. Van valakinek tippje?
Gondolom a Power slotban a tracking rocket alap, mellé talán 1 sniper/lfr + shotgun? A gond az, hogy kevés idő van, és mostanra azért eléggé eszes lett a nép, már kiszaladgálnak a pálya szélére és összegyűjteni őket már elég nehézkes
.Redditen ajánlották a top solar icarus buildet, de attól tartok, hogy simán kilövik a lassú mozgása miatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezt jól elfelejtettem munka és egyéb dolgok miatt, emiatt elnézésedet kérem. De most pótlom. A korábbi képeid alapján elsőként megpróbálkoznék a helyedben egy alábbi összeállítással.
Piece of Mind a kinetic slotba. Kezdésnek bármi jó, de ha esetleg Perpetual Motion+Elemental Capacitor (Void class esetében) traiteket kapsz hozzá, az csak extra. (Ezt ugye lehet kraftolni is, szóval idővel saját magad meg tudod csinálni a kívánt összeállítást)
Special slotba amit tudok tanácsolni az valamilyen közelharci fegyver legyen. Shotgun a legjobb, vagy esetleg fusion, de ha ezek közül egyik sincs, akkor egy SMG is megteszi, mondjuk Funnelweb, az jó darálós lett szerencsére.
Heavy slotba kvázi bármi, gránátvető, vagy rakétavető jöhet, ha megvan akkor nyilván Gjallahorn.

A lényeg, hogy távolsági lövéseknél a pulse rifle-t használd (Ha megvan, akkor érdemes lehet MOD-ként a full auto-t betenni, így folyamatosan lőhetsz vele, anélkül, hogy felengednéd az egeret), ha közelebb ér valaki, akkor válts azonnal SMG-re.
Stat oldalon láttam hogy az exotic No Time To Explain is megvan. Kineticbe az is jó fegyver lehet, főleg ha mondjuk ARC Warlockkal vagy és mellé még használod a rift aktiváláskor felbukkanó kis arc soult is, ami automatikusan lő.
Persze ez csak egy tipp a részemről (Többiek úgyis kijavítanak majd esetleg), válogathatsz próbálgathatsz más fegyvereket is, de én személy szerint azt szoktam tanácsolni, hogy mindenképp érdemes úgy összerakni egy loadoutot, hogy legyen közelharci és távolsági fegyvered is egyszerre. (Később akár Sniper+SMG, vagy Hand Cannon+Fusion/Shotgun, vagy ha merész vagy akkor pl. Sidearm
) 
-
válasz
maajsz
üzenetére
Mondjuk ez a connection based matchmaking is akkora bullsh*t bungó részéről, hogy csodálom, hogy nem szakad rájuk a mennyezet minden alkalommal amikor leírják.
Nálam pl. szinte mindig van 1 token ruszki a meccsekben (azért néha beesnek amcsik/ázsiaiak csak, hogy izgalmas legyen) akiknek azért legendásan szar a kapcsolatuk nyugat felé, de volt olyan meccsem is ahol 3-4 kontinensről voltak bent emberek. Egy picit talán javult a minőség amióta kértem public ip-t a digitől, de még mindig rendszeresen látok olyan, hogy lövök valakit és nem sebződik miközben én meg elhanyagolható idő alatt halok bármilyen resilience mellett.
És igen a lobby balancing, ami mondanám, hogy egy vicc, de annak túl durva lenne. Amióta belenyúltak, hogy "javítsanak" rajta azóta brutálisan megnőtt az egyoldalú meccseim száma (és nem azoké ahol letaroljuk a másik csapatot) mert mindegy, hogy QP vagy freelance IB, a másik csapatba valahogy mindig több jobb játékos kerül akik ellen esélyem nincs. -
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Állításuk szerint van is, a QP connection based, a comp meg skill based MM. Az más, hogy a lobby balancing legtöbbek szerint most rendesen el van k*rva. Vannak emberek akik kifejezetten élvezik a másokon való átgyaloglást és full stacked teamben jönnek be 6v6-ba azt villámgyorsan lemercyznek. Ezek szoktak lenni a KD farmoló ego gyerekek, akiknek erre áll vagy nem tudom.
Compban viszont van freelance, szóval az elején én inkább azzal próbálkoznék, ha érdekel a "ranked" része. Bountykat viszont simán tudsz QP-ben, vagy bármelyik másik playlistben is farmolni. Rumbleben meg még tanulni is egész jól lehet, mert nem kell hat felé figyelni, csak ott meg ugye hátbakaphat a nevető harmadik. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is csak azért mennék, de valahogyan nem adja át az érzést ami miatt megtetszett a játék, a Gambit még úgy ahogy átadja, általában ott is inkább az Invader párbajokon dől ki, főleg a Gjallycheese miatt kapom fel a vizet. Mondjuk az sem tetszik mikor 3 Necrotic tap után, 1 sima meleevel levágnak
.Lenne legalább egy régió előfilter, meg egy skill előfilter, utána szerintem egész jó lenne amúgy, bár gondolom aki most már olyan szinten van, hogy simán letapos 20:1-re, annak meg a mostani klassz..., hogy miért azt nem tudom.
-
maajsz
senior tag
Végül is legtöbben azt mondják, hogy ez egy pve game, a pvp csak bonusz. Szerintem a bungie is elfelé hajaz. Igazából kompetitív szerintem sosem lesz. Amikor olyasmi volt, asszem D2 Y1 akkor meg mindenki azért nyígott mert lassú, primary only, csak a teamshot. Jött a gyorsabb gameplay, több ability, vissza a special/heavy és máris többen lettek. Viszont ezeket nyilván jóval nehezebb perfekt balanszban tartani.
Amúgy 1-2 éve meg vagyok győződve, hogy szándékosan hoznak be mindig új broken dolgot, hogy ráharapjanak az emberek, majd nerfelik, majd jön a következő és így tovább. Úgy néz ki ez a körforgás bevált nekik, legalább is eddig.
Egyébként én sem várnék el egy kifejezetten kompetitív pvp-t, mint CSGO, Val, Halo stb, mindössze annyit, hogy ne kelljen a meccsek felén tépni a hajad mindenféle broken cheese miatt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Korábbi képeiden látni hogy akadnak azért jó fegyvereid. Hazaérek és leírom hogy miket érdemes hasznalnod majd. Vagy legalábbis kipróbálnod.
-
-
maajsz
senior tag
válasz
üzenetére
Nyilván tisztázni, hogy kezdő vagy sokat nem segít. Ráadásul most úgy érzem, annyira beszűkült a játékosbázis, hogy kevés a most belekezdő ember és azok (de még a régebb óta játszók egy jó része is) erősen tartózkodik a pvp-től. Szóval most beletanulni lehet, hogy sokkal szenvedősebb, mint 3-4 éve. Kísérletezni is jóval nehezebb, annyi az elb@szott broken cucc, hogy az emberek 80-90%-a valamilyen meta crouch-al nyomja. Így még egy tapasztalt és jó játékosnak is nehéz off meta fegyókat tesztelgetni.
Én a Forsaken megjelenésekor keztem bele (31-2 évesen), azóta is javarészt soloban tolom, szóval nem voltak soha ilyen endgame god rolljaim, de úgy gondolom azokon kívül is van elég decens gear a játékban. Most járok szerintem kb 3 ezer párszáz óránál bnettel együtt, de az utóbbi években annak inkább nagyobb része pvp volt és most sem mondanám magam valami über jó játékosnak. Köszönhető ez annak is, hogy a D2 előtt semmilyen online kompetitív tapasztalatom nem volt, a pvp nálam kimerült a haverokkal való lanolásnál a CS, Quake3, CoD UO meg ilyenekben. Online maximum Warcraft 3-al nyomtuk de azt sem sokat.
A Destiny meg szerintem alapból sosem volt beginner friendly, semmit nem rág a szádba a játék, sőt egyes dolgok még utána olvasás után sem teljesen tiszták. (lásd pl a nemrég megjelent shoti videoból mik derülnek ki több ezer óra tesztelés után).
Ráadásul most így utólag, hogy már jobban értem az egészet, visszanézve, hogy akik most a top pvp playerek/streamerek azok nagyja már mind ott volt kb D1 day 1. Szóval nekik már évekkel a D2 megjelenése előtt volt egy olyan tudásuk a játékról, értem itt főleg a pvp részét, de persze az egyéb pve mechanikákról is, hogy azt nem egyszerű behozni.Szóval én tanácsként azt tudom mondani, hogy az elején meg kell próbálni intelligensebben játszani, az ego challengeket/pushokat teljesen elengedni (sőt az egot kompletten, nekem ez volt a legjobb dolog amit megtanultam a pvp során), kicsit lassabban játszani és csak lehetőleg csak azokat az engagementeket bevállalni ahol látsz reális esélyt a killre. Ez utóbbit persze leírni így könnyű, mert itt jön a neheze, hogy felmérd, hogy az ellen milyen class/gear/skill(/cheese/meta sbt
). 6v-ben ez nehezebb, de ott nem is akkora tét, compban meg trialsban sokkal fontosabb, de ott könyebb memorizálni.
A legfontosabb meg szerintem a timing meg a positioning. Ha pl jól helyezkedsz és jó időben lépsz ki és akár kicsit off guard kapod az ellent, lehet neki akár sokkal jobb aim-je akkor is hatalmas előnyből indulsz és ha nem is tudod offolni, visszalépsz cover mögé és jó eséllyel befejezheti egy csapattárs. De ez az a rész ahova szerintem kell az óraszám a játékba, kinek mennyi attól függően, hogy mennyire jó az intuíciója az ilyenekhez. -
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Meg összességében ez gyakorlás kérdése. Roland861010 túl van ~80 meccsen a PvP-ben, mások többezer meccsel már "érzik" a PvP-t. Én évekig szenvedtem, mondhatni golyófógónak mentem be. Mára már számomra elfogadhatóan mozgok a PvP-ben ~2ezer meccs, de még mindig bénának számítok.
-
törölt tag
válasz
maajsz
üzenetére
Ezt egészen üdítő volt olvasni, a általános "ne legyél kezdő/láma" helyett, köszi
Megnéztem a videót: Killek shotok:
- Exotik Shoti
- 2x Ritual Vanguard Shoti
- 1 Hunter Melee
- Messenger Trials Pulse
- Adept Palindrome Hand Cannon ( sok szerencsét erre alternatívát találni
)Nagy hátrány a Warlock lassú mozgása szerintem, kellene a Transversive Steps és folyamatosan sprintelni, de még valószínűleg így is lassú lenne sprinten kívül az alacsony Mobility miatt.
Ha jól tudom akkor Hand Cannon és a hozzá tartozó Unflinching (Ruha), Reloader(kéz), Targeting(Fej) modok hasznosak ( vagy amit használsz éppen ).
Amég nem vagy talpon sokat akár mehetne a dupla special ammo is. Shoti + Fusion
-
saen
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Én ebből a videoból azt látom, hogy nagyon kezdő vagy még. Nem ismered a fegyvereket, sem a sajátodat, sem az ellenfélét, hogy mik az erősségeik/gyengeségeik.
Minden fegyvernek megvan az a távolság amin érdemes használni és tartani kell ezt a távolságot. Simán hagytad, hogy meglepjenek nagyon sokszor, vagy kinnt repültél a levegőben, könnyű célpontot nyújtva. Meg kell tanulni, hogy mit lehet és mit nem büntetlenül csinálni. Power meg nem számít comp-on. -
redhunter
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az tuti hogy ez a fegyo választás nem a legszerencsésebb ide.Ezzel full esélytelenül indulsz még sima pvp-n is nemhogy trialba ahol azért vannak predatorok bőven.
-
maajsz
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A pvp elég retek állapotban van amúgy is, de itt még a connection elég szörnyű ahogy látom. Szerintem inkább 6v6-ban kezdj el gyakorolni, főleg ha kontrollerel játszol ahhoz ki kell alakítani egyfajta mindset-et, mert nem feltétlen tudsz olyan szinten körbemozogni, mint MnK-al. Egyébként trialson kívül sehol nem számít a power level pvpben. Cheaterek meg sajnos még mindig előforulnak.
Így double primaryvel meg nem szabad csak úgy beugrálni/berohanni emberek közé compban, főleg ha prok is meg teamben is vannak. Akkor minimum egy normális shotit fel kéne csapni, látod az ellen is LoW-al rohangál, azzal 2 burtsből ledarál elég tisztes távból (még így a nem tudom hanyadik nerf után is). ADS-elve, meg cornerek körül nem szabad botwalkolni, mert azonnal kapni fogod az áldást, főleg ha a többiektől elszakadva egyedül vagy. Másrészt amíg nem tanul bele jobban az ember a pvpbe, off metával nagyon szenvedés lesz. Az smg-k pl mostanában jók, medium távon szépen rá tudod ragasztani kontrollerrel, azzal egy elég jó ttk-t el lehet érni. Ráadásul ha jól tudom a kevéssé jó smg-k is kapni fognak egy jó kis buffot, így majdnem mind használható lesz. De mindenképpen valami special + primary kombót kéne keresed, mert anélkül nagy hátrányban leszel alapból.
Szó mi szó egyedül elég kínszenvedés beletanulni a pvpbe, főleg most hogy a population olyan alacsony, hogy jó eséllyel a legtöbb meccsen bedarálnak. Meg szerintem jelenleg a pvp az egyik létező legrosszabb állapotban a D2 történetében. Nem mondom eddig is voltak bőven elb@szott dolgok, de a void3 óta nagyon sok. Pedig most is igazítottak 1-2 broken cuccot, de van még helyette bőven. Szóval legjobb ha kialakítasz magadnak egy buildet, amit úgy érzel fekszik neked és elkezdesz akörül játszani. Utána meg abból kiindulva szépen lassan lehet fejlődni más irányokba.
-
Roland861010
veterán
Ami ingyenes ott mostanság mindig ez van.
A klánba vannak egész jók és ők is inkább el engedték a pvpt.
Vagy csak ritkán játsszák .Tegnap csak kék ruha volt gyereken és nem lehetett le lőni.
1380 körül volt a powere.Volt hogy direkt el bújtam egy kis ficakba amerre még a madár se jár és simán tudta hol vagyok.
Jött a gránát és a kill.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Kezdőként nem igazán kellett volna Comp-ba menned szerintem

-
Roland861010
veterán
Így nem lehet normálisan pvp-t játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag

Ez jó mecscs volt, ilyenkor bánom, hogy nincs meg az az Impact masterwork xd
-
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy a Bossok lökdösős képességeit leszedi e a Supressing effekt? Különösen a Taken Phalanxos pajzslökése érdekelne. Esetleg azt, hogy hol tudnám ezt gyorsan tesztelni hasonló bosson, ahol gyorsan tudok resetelni, pl sectorban?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt szokott lenni az a tök jó EDZ pálya, ami sehol máshol nem érhető el?
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor majd a következő szezonban meg lesz.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Korrekció, végül is megkaptam a pinnacle dropokat, csak nem nyertem meg az RNG-t velük, így már abban a slotban volt 1557 cuccom, amibe dobta...
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Megnézem így, először arra gondoltam, hogy a másik karakter miatt nem adta meg, mert azon is megcsináltam őket, de akkor az ikont kellett volna levenni a Warlocknál is..
-
törölt tag
Nekem a 2. pinnaclet nyeli el a játék a héten -.-
Vox-t nem adta meg, pedig feljött az üzi és lement a coin, most meg 3x Rumble után nem adta meg a heti Crucit
Azt hittem a post masterben lesz de semmi, pedig van hely bőven
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Na innentől már csak a pinnacle drop dob nagyobbat, ezek:
+1-et:
3 gambit
3 PvP
3 strike+2-t:
100k Nightfall
100k sztori
Preservance
250k Dares of Eternity
10 champion kill PsiOps BG-ben
Master Wellspring
Raid
Grasp of Averice dungeon
50 powerful enemy kill a Vox Obscura-ban -
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni a beállításokban pc-n. Hogy lehet eltüntetni hogy amikor játszok, ne legyen középen ilyen képtörés szerű valami mintha 2 képből állna és elmozdul az egyik és a másik is nem tudom jobban elmagyarázni szerintem tudjátok miről lehet szó. Mit kéne beállítanom hogy ez megszünjön? A gépem ryzen 2600x 16gb ram gtx 1660 super 6gb vrammal. Ha kevés a configom azt is megértem csak jó lenne ha ez nem lenne itt de ha a gépem miatt ilyen akkor megyek ps5re a és kész csak meg kell várnom valami komoly akciót rá. (Próbáltam le fényképezni de nem sikerült ott nem látszik.)
-
törölt tag
+100% game hangulat: https://youtu.be/T-1G5CuA27Q
kár, hogy már csak PVP-ben van pinnacle, az -100%
. -
Scholes9
nagyúr
A Dead Man’s Tale fegyvert meg lehet még szerezni valahogy?
-
válasz
üzenetére
A legszebb, hogy a sweat-ek is panaszkodnak már, hogy a matchmaking algoritmus berak melléjük egy rakat negatív kda-s embert a másik csapatot meg feltölti átlagos/átlag feletti játékosokkal mert a bungó általt mért ELO (ez nem azonos azzal amit pl. a destiny tracker számít neked) így szerintük egyensúlyban van csak éppen a valóságban ez nem működik.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Jövőhéten talán lesz már mikrofonos fejes, rendelek egyet. A régi klánosok sem szeretnek írni, én meg nem szeretek beszélni, de általában nekem kell engedni. Mindegy valamit valamiért.
-
törölt tag
Igen, és a legszebb, hogy ebben a formában ez egy spirál, mert a hardcore és a casual pvp közötti szakadék ebben a matchmaking modelben tágul folyamatosan. Saját példával, semmi értelme nincs játszanom, hogy fejlesszem magam, mert nincsenek lépcső fokok, ugranom kellene hatalmasakat.
Érdekes, hogy Bungienál valami miatt ugyan azt a problémát kreálták újra mint pve-ben.
Na mindegy, végülis nekik így üzletileg jobb, hogy 250k* játékosból lesz 50k* 3-4 hét után, olcsóbb a szerver na. *Steam*, máshol sem jobb az arány ha tippelnem kellene.
Kövi szezonban már lehet, hogy én is csak 3 hetes user leszek, nem látom értelmét, ha ennyire nem akarják, hogy tudjon haladni az ember és még játék-élménye is legyen...
-
válasz
Roland861010
üzenetére
A probléma forrása amit te is tapasztaltál amikor a fal mögött lőnek le vagy látszólag 1 lövés voltál olyan fegyverrel amivel nem lehet ilyet csinálni az az, hogy a játék network része egy kalap sz*rt nem ér mert alapvetően p2p amibe belemixelnek egy csipetnyi szervert is (de a nagy része az kliensoldalon marad). Ilyet csak akkor választ egy fejlesztő ha olcsójánoskodni akar mert így spórolhat a szerverbérleten hiszen ehhez a modellhez lényegesen kevesebb szerver kell mintha dedikált szervereken futna minden (strike, raid meg az összes pvp instance) cserébe mindenkivel kicseszel.
Na akkor PC-n ehhez add hozzá, hogy a játékosok nagy része potato pc-n játszik olyan nettel amihez képest a betárcsázós net űrtechnológia... és ilyenkor látod azt, hogy teleportálnak az ellenfeleid, vagy látszólag 1 lövéstől meghalsz vagy nem sebződnek miközben téged pikk-pakk kikapnak (konzolon meg a gyenge hw-t megfejelik egy "jó" kis wifi-vel, főleg az előző generációnál).
És ha ez nem lenne elég akkor jön ehhez bungó aki alkalmanként megkavarja a matériát jó alaposan. Nekem pl. amióta kicserélték az SBMM-et CBMM-re szinte mindenhol, a kapcsolat minősége szezonról szezonra romlott és tavaly miután megpiszkálták a lobby balancing algoritmust is, volt olyan control meccsem ahol rajtam kívül minimum 3 másik kontinensről voltak emberek ami különösen viccesnek hangzik bungó állításával szemben, amikor azzal indokolta az SBMM-ről CBMM-re váltás, hogy csökkenteni akarja a queue time-ot és javítani akarja a kapcsolatok minőségét ehhez képest az én tapasztalatom a szöges ellentéte és gyakorlatilag lejtmenetben van azóta, hogy leléptek az activision-től mert bneten legalább voltak régiók és a CBMM ott még működött normálisan.
Ha ez nem lenne elég akkor az új lobby balancing algoritmus teszi pokollá a játékélményt mert az sem működik normálisan mert néha látszólag sweatlordokkal pakolja tele a másik csapatot a tiédbe meg csupa olyat akinek negatív a kda-ja (pl. volt olyan meccsem ahol rajtam kívül csak _1_ embernek volt pozitív, 1 feletti kda-ja -és hát én is messze vagyok attól, hogy jónak számítsak-, míg a másik csapatban látszólag 2-3 2 kda feletti sweatlord volt). -
saen
veterán
válasz
üzenetére
Ne egyedül játsz, hanem csapatban. A master vox pl 3 személyre van tervezve. Persze meg lehet csinálni szólóban is, de az tényleg nagyon nehéz. GM az nehéz, még a könnyebbek is, de a raid és a dungeonok nem. A titka az, hogy csapat kell és tudni kell, hogy mit csinálsz. Miután a net tele van guide-okkal, meg lehet tanulni mindent és megcsinálni, csak bele kell tenni az időt és nem egyedül kell szenvedni.
-
redhunter
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor azt miért irja ki meccs keresésnél ha kivan kapcsolva a cross play hogy ez megnöveli a meccs keresési időt?Ami egyébként igaz is.Ps 4 en játszom.Vagy ez csak a konzolok közötti cross playre vonatkozik?
-
Roland861010
veterán
válasz
üzenetére
Nagyon tetszik nekem is a játék de kb ugyan az mint a GuildWars 2.
Ez a visszafelé színtezest sosem értem meg.
Miért kell vissza húzni ha én mondjuk már 1548 vágyom 1350-re hogy ugyan olyan nehéz legyen mint amikor 1349-en mentem neki a legend boszorkánynak.Bezzeg a iron wolfon ha én kisebb vagyok 10 powerrel akkor már esélytelen, hogy legyőzem az ellenséget.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
/rant
Hát lassan 620 órám van a játékban, de még nem sikerült se Raid, Dungeon, vagy GM, tehát így végülis igaza van
. Még nincs master work loot kitem, mert tartogattam jobb statos armorra.. Hoztam két új játékost, de azt sem tudják mi van, gondolom 100-200 óra után összeáll a kép, aztán még 100-200 és talán sikerül őket Legend szinten játszatni ( kb most vagyok ott). Talán S18 végén ott leszünk, hogy megy majd egy GM sokadik nekifutásra
.Bemegyek pl; Master Voxra solo, simán kinyírok mindent, de az első tank felrobbantásakor lehalok, kb annyit sebeznek rám a turretek, hogy esélytelen, gondolom van valami safe spot valahol, csak mivel nincs semmi checkpointolás, így annyira nem szoktam vergődni vele.
Na mindegy szerintem ez tök lehervasztó, hogy nincsenek átmeneti szintek, vagy megyek az unalmasan könnyű cuccokban 150 alkalommal, vagy megugrom a kövi skill lépcsőt 50% handicappel..
A legrosszabb élmény az volt amikor leküzdöttem a 1550 weekly-t és mivel "lassú" voltam kb 20-30%-al, amúgy végig zergeltem kb berserk módban
, a score decay = pontvesztés miatt, így sem kaptam meg belőle a pinnaclet.. Tökre megszenvedtem azért a questért, és nagy semmi, de ha belogolok hetente és böfögök 3at a vanguard 1350 strike playlistben akkor kapom a pinnaclet mert jókutyi voltam Bungonak.
Szeretek játszani, de az egész gyakran még a 2005-ös MMO szinthez képest is visszalépésnek érződik..
/bocsi
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell éveket. Hanem sok jó dolog csak bizonyos helyeken esik: Raid, Dungeon, GM Nightfall
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
Összekalapáltam amit oriic írt, de nekem a Loreley nem rak le sunspotot amikor void barrikadot rakok le, mit csinálok rosszul?
@Roland861010, igen persze le tudom másolni a buildeket, csak az is elvisz bank helyet és sok "anyagot" a tárgyak kifényezésére.
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
a PvP-ben nincs cross-play
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem szerintem így is kellene a lépcsőzetes-fokozatos skill egyeztetés. PVE playerként, a karakterem nem ideális, a pálya tudásom nulla, a fegyverek, modok kiválasztása is inkább PVE, tehát gyakorlatilag minden réteg amivel a játék előnyt kínál az nálam kb hátrány.
Szerintem amúgy a skill ladder azért is lenne jó dolog, mert így idővel a régebben regisztrált csalók már a felső lépcső fokon lennének, így legalább az olyan alkalmi pvp bounty farmolokat elkerülnék mint én. xd
Azt meg lehetne szűrni még pluszban, hogy mennyi ideje játszik, vagy milyen Triumphjai vannak meg stb, sok paramétert elrak a játék amit lehetne használni.
-
Roland861010
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Ezt nem mondtam.
De mivel cross-platformos a játék így mindegy szerintem.
"Csalás" már az is hogy van aim assist ha konzolos vagy + aim assistos fegyver a pc-n meg csalás, hogy sok idióta programot használ.
Amikor pont fal mögött vagyok és mégis 1 lövés persze az is fejbe a pálya másik végéből handdal...vagy amikor pont akkor fordul rád és ugyan úgy egy lövés rifelel.Ja hát és ugye pont ez miatt nincs killcam sem.
Mekkora égés lenne bungienak ha kiderülne, hogy free to win a játék. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem csak PC-n vannak csalók?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hanem a rendszerrel. Én nagyon nem vagyok jó játékos (lásd statom lentebb), de azért elvárnám, hogy nagyjából az én képességeimhez többé-kevésbé hasonló playereket dobáljon mellém (ELO, stat, kártya vagy bármi alapján). Főleg úgy, hogy a flawless körömben voltam még az 5. győzelemnél (még mercy is megvolt) a két tag pedig csak lövöldözött, mert már bukták a flawless kártyájukat. (és freelance-ben nálam mindig ez van valamiért, miközben haver meg simán 3. kártyán elment Lighthouse-ba...