Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csináltam videót, szuperrel lefagyasztom a vexet, majd széttöröm, nem számolta. Majd megpróbálom a strike-ban, hátha.
-
l.skywalker
titán
Próbáld úgy, hogy ne őket öld meg, hanem pl. ha gránátot dobsz és feljön a fagyos fal és mögötte jelzi az enemy-t, hogy befagyott, akkor a falon keresztül lődd le. Vagy ahogy a kristályokat szétlövöd, ahogy azok robbannak az is "shattered"
"For those having trouble attempting to take out enemies using shatter damage, remember it’s caused by ice exploding. So when you toss a grenade and create that ice wall, destroy its pieces when its next to enemies and defeat them that way. The larger the groups, the better, and you can do this with any enemy."
-
saelin
veterán
Jó sok activity-t kivettek a játékból. Remélem majd idővel beraknak pár újat vagy legalább kitalálnak új dolgokat amivel leköthetik a játékosokat. Egy hétig biztos megint elleszek vele, aztán majd meglátjuk...
-
-
maajsz
senior tag
Ezen felnevettem
teljes mértékben a pvp állapota jelenleg
-
_Bishop_
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nah jah, megláttjuk ki nevet a végén.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk az Exodus Crash igazán mehetett volna a Vaultba, nincs annál rosszabb strike
-
sting2
addikt
válasz
Batawanga
üzenetére
Bakker, pont a hozzád hasonló cimborák tartottak még a Destiny 2 Ben, PS4 - en (stingGAMER), mint Te, mert mindenki otthagyta a játékot, erre visszajossz?.., pfőő.
Sajnos, én már döntöttem és eleadtam a Prot, mert vettem egy SX-et és mivel a GPU " ingyen" kínálja a Beyond L. - t, athozom magam onnan, ide. -
_Bishop_
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem, mert hunter a fő karim

-
Batawanga
tag
Első benyomásaim a kezdés után azoknak, akik nem maximalisták és nem olvastak eléggé utána, mi fog történni a játékkal.
Előnyére sokat egyszerűsödött, ha te is kapkodtad a fejed, hogy mi történik a Shadowkeepben, tele voltál befejezetlen questekkel, amikről azt sem tudtad mire jók, akkor ez jó hír. Szerintem már túl sok tevékenység volt a játékban, ezek nagy része eltűnt a bolygókkal együtt. Instant Destiny 1 élmény a Cosmodrome, élvezet elnavigálni, régi helyeket felkeresni és rájössz, hogy milyen jól működik a tájékozódásod még évek után is. Akinek nem volt meg a ps4 platina a Leviathan prestige raid miatt, szintén jó hír, hogy most meglehet egy Grandmaster Nightfallal, én erre mindenképpen rámegyek majd (ugyanitt keresek társakat a vállalkozásra, persze némi tápolás után). A töltési idők is sokat javultak ps4-en, ez szintén jó.
Nem tudom, mi lesz ezután (alig kezdtem el a sztorit), de elsőre egy szimpatikus szimplicista rebootnak tűnik.
-
Bungie az utóbbi pár napban:
- Due to an issue, we have temporarily disabled Moon repeatable bounties.
- Due to a recently discovered issue, Trials of Osiris will not be available until the weekend of November 27, 2020.
- We are investigating an issue where PS4 Fireteam invites currently do not work on all companion platforms.
- Due to an issue, we have disabled the Witherhoard Exotic Grenade Launcher until further notice.
- Due to an issue with the legendary engram drop rate in the Widow's Walk EDZ Lost Sector, we have lowered the rate to its intended frequency.
- Due to an error regarding the recent hand cannon sandbox changes, the Rose hand cannon has been disabled until further notice.
Kemény napok vannak mögöttük, előttük
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én most azokat szeretem, hogy + lőszer a tárba, vagy ammo felvételkor, special és heavy fegyvereknél jól jön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Csak ideiglenesen lett kikapcsolva.
-
Csodás, A witherhoardra akkor ezentúl ne számítsunk? Szép volt, jó volt. Bocsi, de felejtsétek el.
-
l.skywalker
titán
A weapon mods-nak vajon ezentúl mi lesz az értelme? ~10ezer van és nem látom miért kéne beváltanom.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elolvastam
Sry -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kemény. Jó hogy venni akartam onnan fegyót.... Ez a pecccs sem viszi előre a játékot.
-
l.skywalker
titán
• Heir Apparent has been removed from the Monument to Lost Lights – Exotic Archive.
De most komolyan, ezt miért csinálják? Napközben nem volt elég nyersanyagom megvenni. Mire oda jutok nincs benne. Mindez hotfix után, bejelentés nélkül.
-
- = Zk = -
félisten
módosított valamit az új pecs a sztori módban?!
-
_Bishop_
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Faja igen, de annyira szar statja voltak, h be is törtem a fenébe!
-
l.skywalker
titán
Bungie....
"Destiny 2 maintenance has been extended by 1 hour. Hotfix 3.0.0.2 will now begin rolling out across all platforms at 9 AM PST (1700 UTC). Expected completion is now 10 AM PST (1800 UTC). Please stay tuned for updates."
A 15 perces maintenance hamar 2+ órás lett -
Batawanga
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az Infinite Forestnél semmi nem nagyobb és változatosabb!
Persze, magamat győztem meg, hiányzik fél év után a játék. Meg lassan már az sem baj, ha nem ezt kell tolni egész évben, kap egy seasont és annyi. -
l.skywalker
titán
Kicsit olyan érzésem van az új kieggel, mint anno a Curse of Osiris-el. Az alapjáték után vártuk mint a messiást és nekem csak az a rohadt Infinite Forest maradt meg belőle. Mondjuk az Európa legalább 10x nagyobb annál

-
-
Batawanga
tag
Jól van, meggyőztetek, megveszem a Beyond Lightot és 1 seasont.
Ha karácsonyig elvagyok vele, már megérte. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lassan ideje lenne, hogy arról is kapjunk bármilyen infót.

-
l.skywalker
titán
válasz
Batawanga
üzenetére
De ez konkrétan a valami. A Bungie következő játéka ez lesz és nem a Destiny 3. Kaptak rá 100 millió dollárt a kínaiaktól. De persze az is lehet, hogy ez nem abból lesz, de ki tudja.
https://www.theverge.com/2018/6/3/17422410/bungie-netease-100-million-investment-china-destiny-business -
A Viglance Wing fegyver megjelenik a collecitons-be viszont visszaállítani nem tudom. van erre küldi vagy valami, hogy hogyan szerezhetem meg?Semmi
-
Batawanga
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Felőlem hívhatják akárhogy, csak legyen valami. :D És ne legyen rajzfilmes grafika, a Borderlandset sosem tudtam megszokni.
-
-
sting2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lost Planet plagium!
-
saen
veterán
válasz
Batawanga
üzenetére
Méretre a köv két kieg se lesz nagy. Most ez a hároméves terv amit követnek, kizárt hogy legyen benne nagyobb tartalom. Én személy szerint abban reménykedek, hogy eltűnnek a játékosok az év végére és bepánikolnak és kénytelenek lesznek újratervezni. Ez a mostani modell nagyon szegényes. Végignéztem a light.gg-n az új cuccokat és igazából semmit nem találtam amit farmolni akarnék, azért ez elég gáz egy új DLC-nél...
-
Batawanga
tag
Köszi a választ. Amikor olvastam a Stasis-ról, egyből az volt a kérdésem, hogy mi lesz így a PvP-vel? Ezek szerint jól sejtettem, hogy lesznek problémák. Bár, ha belegondolunk a hunter tethering is kellemetlen volt, csak kevesen használták, így nem volt annyira zavaró. Na meg a vérbeli pvp-sek eddig is utálták a supereket.
A sok kivett tartalom alapján ez egy rebootnak tűnik inkább, és akkor csak 2 év múlva lesz egy ütősebb kieg.
-
saen
veterán
válasz
Batawanga
üzenetére
Mennyiségben biztosan kisebb, mint a Forsaken, ezt mondta már Bungie és azt is, hogy ne várjunk olyan méretű kieget soha többet.
Minőség része meg szubjektív, PVP-t kb kinyírták ha így marad, legalábbis az összes PVP-s ismerősöm abbahagyta a játékot és nem is terveznek visszajönni amíg a fagyasztás benntmarad PVP-ben. PVE oldalon jobb a helyzet, de egy hatalmas probléma van: nincs loot. A játék nagyrésze törölve lett, sunset most ütött be keményen és ezzel szembesül a játékos társadalom. Nagyon kevés az új cucc és bár a küldetések állítólag jók, nagyon megkérdőjelezhető, hogy meddig lesz ez a tartalom elég.
Ha felmész redditre, rengeteg a panasz. Játékos van bőven a számokat nézve, tehát sokan visszajöttek a kiegre, de majd kiderül, hogy mennyire lesz ez tartós. -
Batawanga
tag
Sziasztok. Ki, hogy látja pár nap után, lesz egy Forsaken vagy The Taken King szintű a Beyond Light? A megszokott Bungie sorminta alapján most egy ütősebb kiegészítőt várnék. Érdemes belevágni a mókuskerékbe fél évnyi szünet után?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
saen
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a nesze semmi fogd meg jól válasz. Gyakorlatilag nem lesz új loot, stasisra majd csinálnak egy balance patchet ami semmit nem old meg, de legalább a pve is szar lesz
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Őszintén, engem az annyira nem zavar, day1 vettem, benne volt / van többszáz órám, bőven kaptam tartalmat a pénzemért, túl vagyok rajta.
Inkább az lesz most a gond, ahogy olvasom, hogy a Forsaken és a Shadowkeep még megvehető, de semmi olyat nem ad, ami használható lenne a mostani karakter szinteken.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jaa :D
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Haver is meg akarta venni, jó hogy csak a Beyond Lightot vette meg... Most 3 infarktuson lenne túl
-
Ezekiell
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Due to a recently discovered issue
Ja, a stasis PvPben eléggé "recently discovered issue"
-
l.skywalker
titán
Trials elhalasztva nov 27-re:
"Due to a recently discovered issue, Trials of Osiris will not be available until the weekend of November 27, 2020." - [link]
Bungie...
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erre nem is gondoltam, hogy a f2p részét mennyire kiherélték a játéknak, pedig alapvetően az egész tartalmas volt eddig szerintem.
-
l.skywalker
titán
Ma 16:45 és 16:00 között offline lesz a játék link
-
Ezekiell
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A crucible full vicc stasissal, fogalmam nincs, ezt hogy gondolták

Az viszont, hogy megvehető a Mountaintop, az adja (sose volt erőm kigrindolni azt a szart)

-
l.skywalker
titán
Sokat lehetett tesztelve ez a stasis

https://twitter.com/Gladd/status/1326713241897152513 -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megtörtént
-
-
Valaki esetleg tudna segíteni megölni Phylaks-ot?
101-re sem sikerül -
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Due to an issue, we have disabled the Witherhoard Exotic Grenade Launcher until further notice.
Úgy olvasom a sebzés nem marad abba, ha valaki kilép a körből, emiatt egyelőre nem lehet használni. -
saen
veterán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Letiltották az éjszaka, szóval nem meglepő.
-
A játékban nem engedi használni a Witherhoardot. Másnál is ez van? /PC/
-
l.skywalker
titán
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt most gyorsan megnéztem én is (Igen Series X-en játszom)
Press X to Start képernyőtől a karakterválasztóig: 25,32 másodperc
Karakterválasztótól az Orbitig: 4,76 másodperc
Orbitról a térképen kiválasztva a Tower, Launch gombra nyomva utazás a Towerig respawn-nal: 46 másodperc (Ebből lejön ugye a 3 másodperces visszaszámlálás) -
-
-
-
Első pár küldetést azért sikerült megcsinálni még tegnap este. Igazából nekem miután sikerült belépni, utána egyszer volt hogy ledobott, de visszalépve már nem volt csatlakozási problémám, legalábbis abban a másfél órában, amit játszottam.
-
PS5-ön és XSX-en 120 fps támogatást is kap a Crucible.
-
hunvarlan
aktív tag
Valaki tud már játszani vele? Egyfolytában kidobál szerver problémával.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok pc-n van valami klán ahová csatlakozhatok casual szintetn?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
E nem sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sry

Olyan sniper kellene nekem is ami neki volt