Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Köszi választ nem itt akadtam el,hanem ez előtt.
És nincs más karakterem csak ez,és még ha volt is nemrég lett meg dlc.Szóval biztos,hogy nem kezdtem el sehol máshol.
Tök jó,hogy bungienál nincs support,hogy jelezzem,fórumra meg inkább nem figyelnek,szóval az ilyen hibák a szőnyeg alatt maradnak.
-
El fogják???
Amilyen karcsú volt a content és amennyire megszaporodtak a problémák az elmúlt 2-3 szezonban úgy én azt mondanám, hogy már rég elengedték.Az új játékukkal meg csak annyi a probléma, hogy kicsit Division szagú a fő gameplay loop ami ugye a DZ-re emlékeztet (legalábbis részben, az eddig elhangzottak alapján) ami meg ugye arról szól, hogy ki tud a legnagyobb patkány lenni (ami néha egyszerre volt a legjobb és legrosszabb része a játéknak) és arról már ne is beszéljünk, hogy még meg se jelent de már battlepass-ról/szezonokról beszéltek.
-
l.skywalker
titán
Igen abszolút igazad van, ahogy több más cég a BR-el égette meg magát, ez az extraction FPS még csak nem is annyira kedvelt. A fenti három mellett talán az R6S csapat csinált nemrég egyet, amivel bétáztam de vállalhatatlan volt számomra randomokkal.
Én amúgy a Final Shape-ig sokmindent lenyelek még, habár ebben a szezonban az Eververse ezüstéhsége egy kicsit kiakasztott. Az, hogy nincs Dust-ért szezonális armor szett, erre nem volt példa még. Ráadásul most már csak silver-ért lehet majd megkapni az új shader-eket is... egy kicsit sokallom, de még kitartok.
A Final Shape trailer-el viszont egyértelmű lett számomra, hogy azzal nem lezárulni fog a játék, hanem újrakezdődni a "portálon túli" világban. Visszatérnek régi karakterek valamilyen módon, legyőzzük a Witness-t és lesz majd új eddig ismeretlen ellenfél, új barátok, új helyszínek és viszlát. Én akkor fogom meggondolni, mert nem akarok előröl kezdeni újra.
-
l.skywalker
titán
Áh engem ide nem is számol. De tényleg csak idő kell hozzá, semmi más. Ha lenne egyhuzamban nyugodt, teljesen zavartalan 4-5 órám, akkor le tudnám tolni egyben az egészet. Starfire protocol warlock-al. Habár tegyük hozzá, ez még előző szezonban volt. Most már nem biztos, hogy sima lenne weakend clear nélkül és "csak" 30% extra resilience-el.
-
törölt tag
-
l.skywalker
titán
De ez iparági szabvány már, hogy az optimális minimumot adják el. Nem mondom, hogy jó, de sokkal rosszabb is van. És szerintem a Destiny 2 ebben a halmazban egy minősgébében nagyon jó játék. Van rengeteg zavaró dolog benne és a hozzáadott plusz dolgok (lore, klánunk, barátok, stb...) nélkül nehezen maradnék én is benne sokáig, de ha leraknám biztos, hogy azonnal az offline ill. a sztori alapú single játékokkal kezdenék el játszani. Másik MMO szerű játékot nem kezdenék el.
-
ldave
félisten
Szinte mindennel egyetértek azzal kapcsolatban, amit a játék állapotáról és a Bungie-ről írsz, akik játszanak velem együtt, tőlem is hallottak már hasonlót. Szerintem sehol nem mondtam Neked ellent.
Ami ellen szót emeltem, az a a megállapítás volt, hogy a Sony pánikból vette meg a Bungie-t és hoztam is érveket, hogy miért nem tartom igaznak azt az állítást. -
saen
veterán
Nekem a játékkal továbbra is az a bajom, hogy mindent kiadnak félkészen és tesztelés nélkül. Az a jelszó, hogy majd módosítunk ha szükséges és általában mindig szükséges. Ez garantálja azt, hogy mindig van a játékban valami broken szar és nem az van, hogy félremegy véletlen valami, mert ügye előfordulhat. Hanem szándékosan van ez és ők ezt nem látják problémának. Ha ezen változtatnának én már nagyon boldog lennék.
Ami viszont most okot ad aggodalomra az, hogy a tegnap esti twitteres eszmecsere alapján (reviewbombing on steam) nem hiszik el, hogy az embereknek tényleg ez a véleménye a lightfallról
Hiába mondta a csaj, hogy általánosságban beszél és nem a destiny-ről, nem lehetett másképp érteni az egészet. -
l.skywalker
titán
Egyáltalán nem volt lenéző. Mind úgy értettük, hogy mostanság volt ez az eset, de így, hogy kiderült, hogy még az Osiris DLC környékén, így eléggé okafogyott érv volt. És valljuk be azóta azon szépen átlendült a játék ill. azóta már volt egy függetlenedés és egy Sony felvásárlás is, nem hiszem, hogy abból lehetne következtetéseket levonni a mai állapotokra.
-
saen
veterán
Jaa, Curse of Osiris, így oké
A játékosszám most azért magas, mert a Witch Queen kampány nagyot ütött és ezért jönnek az emberek, mert hasonlót reméltek. Persze ezt nem kapták meg, szarok is a review-k, de ettől függetlenül még nem tűntek el a játékosok. Persze, hogy meddig marad ez így azt nem tudom. Van sok panasz a nehézségre, bizonyos részeket szerintem is túltoltak, de majd meglátjuk mennyire kényszerülnek korrekcióra.
-
ldave
félisten
Nem a játék állapotáról beszéltünk, hanem hogy pánikfelvásárlásnak hívtad a Sony féle Bungie felvásárlást, ami szerintem nem igaz. A Bungie keresett egy céget, aki a Destiny IP-t képes lesz mindenféle médiatermékben kamatoztatni (film, sorozat, akármi), a Sony pedig már korábban is beszélt arról, hogy mennyi live service játékot terveznek a jövőben. Így talált egymásra a két cég, nincs semmi pánikreakció az MS féle dolgokra.
-
sting2
addikt
Igen, nagyjából az látszik, hogy mindenki is live service, illetve a régi nagy kasszasikerek remasterei irányába vásárol, fejleszt, indul el.
Ezzel párhuzamosan az árak az egekbe emelkednek és az előfizetéses modell fog " beűlni" mindennek a helyére.
Átvitt értelemben ugyan, de robogunk tovább "a minden letőlthető, így semminek sincs komolyabb értéke" úton tovább..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy nem volt rossz szerintem, bár tényleg érződik rajta, hogy jóval egyszerűbb mint a korábbiak. Mondjuk aki kitalálta, hogy a végső boss-nak vannak full random 1-shot killjei (amik amúgy van, hogy tereptárgyon át ölnek meg fal mögött) az valszeg az éjszaka nem keveset csuklott amikor szidtuk a felmenőit

-
Már az se, a tegnapi patch nerfelte a volatile rounds-ot.
Egyébként az a véletlenszám-generátor írás se nagyon megy bungónak: A tegnapi patch valóban növelte a redborder droprate-et a DSC-ben, ezzel csak annyi a probléma, hogy akinek eddig is dobta annak most egyenesen f*sta a deepsight fegyvereket. Van egy klántárs aki vagy 4-5 redbordert kapott amikor farmoltuk Atraks-ot kb. 1,5 óráig amikor a DSC volt a featured raid, miközben mindenki más úgy átlag 0-t (de ő még anélkül is kapott rendszeresen kapott 1-2 redbordert miközben mi nem, hogy redbordert, de fegyvert sem kaptunk), tegnap patch után -nem vicc- 10+ redbordert kapott a ládákból 3 full run alatt miközben a többség legfeljebb egyet, de volt aki még annyit se.
-
Csak nem neked is olyan érzésed van, hogy a rendszer odadobja az átlagos/átlag alatti játékosokat a proknak az állítólagos card based matchmaking ellenére? Első hétvégén gyakorlatilag nem volt olyan ellenfelünk ahol ne lett volna legalább 1 flawless/guilded flawless, ráadásul a klánból volt egy másik csapat is ugyan abban az időben (skillből azért kicsivel jobban állnak, de nem 2+ trials k/d sweatlordok), ők meg mindig kaptak zsinórban 3 könnyű meccset mi meg szinte csak olyanokat akik ellen a tracker szerint kevesebb mint 10% esélyünk volt és 14 meccsből nyertünk összesen 2-t, szóval ahhoz képest 50-ből csak 36-ot bukni egész jó arány...
Első hétvégén nekünk is volt szerencsénk Lanzához meg a top 0,1%-os haverjához amikor épp carryzték a klántársát... sikeresen összeszedtünk 1 killt az egész meccs alatt

-
sparklyth
csendes tag
Szerintem van. Bár azt is aláírom, hogy nem tökéletes. Nem csak endgame contentet kell nézni
. De ha csak arra szorítkozunk is, pár példa: solar well warlock, omnioculus hunter, az általad említett kalapácsos titan. Nagy kedvencem az invis arc hunter
A seasonal modok meg kb csak erősítésnek vannak. Azokból kb csak a champion modokat használom.
Érthető, ha veteránoknak/régi motorosoknak ez unalmas mert nem elég változatos... -
bunfi
őstag
-
törölt tag
Úgy látom a DMT és az NTE is csak a borzalmas hitreg miatt jön ki ilyen jól, a mostani Dark Decider AR-el volt egy 20-as streakem (meg is adta az emblemet, nem volt meg előtte) de tökre látszott, hogy megnyertem a hitreg priority-t a netkódban, a tipikus 3x gyorsabban sebzek mint az ellenfél.
Amúgy viszont egy AR durva hátrányban van a scout és pulse, vagy hand cannon hitreghez viszonyítva, így ha pl valaki megnyerte a prio-t és NTE campel, azt 1v1 esélytelen leszedni. valakinek be kell menni megzavarni, a másik player meg ha mákja van ki tudja snipolni vagy körbe szalad egy shotgun/fusionnel.
Szerintem a jelenlegi network annyira bizarr módon a régi konzolokhoz van írva, hogy bármi máson extrém kilengéseket produkál, tegnap is többszőr telibe nyomtam fusionnel az ellent és még a pajzsa se ment le
. Nem is akármilyennel, hanem damage framessel:
-
l.skywalker
titán
Én másképp gondolkozok. Ha valami szar, nem sírok és főleg nem fizetek érte évente 35ezer forintot. Mondhatjuk, hogy én ülök fordítva a lovon, de akkor te pedig szemből várhatod, hogy jobb lesz. A Bungie biztos érteni fogja az üzenetet, hogy ha azért is fizetsz ami szerinted nem éri meg.
-
Ne is mond... szerintem eddig a pár szár óra alatt amit csak a crucible-be öltem (jobbára csak qp+ib) nem láttam annyi bubit összesen mint amennyit az elmúlt pár napban.
Mondjuk a játékmód még jó is lenne, mert már nagyon régóta hiányzik egy objektív orientált játékmód, csak hát ez az ability spam ami megy (meg a megint elszabaduló meta fegyverek) teszi élvezhetetlenné...
-
sp8787
addikt
Most megoldottak egy huszarvagassal, kikapcsoltak az API-t.
En amugy egy dolgot nem ertek.
Mitol ilyen "sebezhetetlen" a Bungie?
De most komolyan mas ceg lenyom egy ilyen clownfest-et mint amilyet ezek az utobbi idoben es szetcincaljak a fraszba.EDIT
Es meg jelolest is kaptak a Game Awards-on.
Eszem megall. -
maajsz
senior tag
Destiny meg a sportszerűség
. Ilyen mennyiségű ego kidet, mint ami ebben a gameben van pvp oldalon ritkán látni. Van egy két pvp-ben erősebb ismerős NA oldalon, nézek néha pár kisebb streamert is (bár mostanában egyre ritkábban), amennyi hatemailt mutatnak ilyen vinnyogó kis p*csöktől.. Nyilván a nagyja inkább bénább, de egy csomó meta crutcher stacked team is elkezd vinnyogni ha nem sikerül nekik ellenállás nélkül átstompolni a másikon vagy főleg ha kikapnak
Tudom, hogy a pvp legtöbb helyen kisebb nagyobb mértékben toxic környezet, de itt még társul hozzá egyfajta kis p*csűség is vagy nem tudom
-
maajsz
senior tag
Casual game nem egy esport kompetitív szint. Meg gyanítom, hogy a kvázi konzol port miatt, kontrollerhez ezek elengedhetetlen dolgok. No meg Destinyben amúgy is erősen jelen van a tracking egy shooter gamehez képest (abilityk, rocketek, jotunn, stb stb).
De ez nem jelenti azt, hogy ezeket nem lehetne finomhangolni, csak szerintem sz@rnak bele illetve szándékos. Grindolj, hajtsál az OP cuccért addig is tolod a gamet. -
Ez az, hogy fogalmam sincs, mi van a játéknak elég messze. Ránézésre több mint 50 méternek érződik a táv amit utoljára dobtam, és azt se fogadta el tegnap. Marson ahol előző eventen volt a transzfer állomás vagy mi, annak a közelében szokott megjelenni az egyik platform az escalation protokol eventnél. Az a zöldes gyűrű. Na onnan hajigáltam pl a kalapácsot az oszlop közelébe, amivel az event indítható. Na, az nem volt elég messze a küldinek.
-
wjbhbdux
veterán
Hihetetlen egyébként hogy évek után is appokban meg discordon kell csapatkereséssel vacakolni, valami ingame megoldás helyett, ez számomra a legtaszítóbb dolog a játékkal kapcsolatban. Warframeben pl. ott a Recruiting chat szoba ingame, mindenki beírja hogy mit akar és 1 klikk az invite, ezt nehéz lenne megoldaniuk?..
-
Ribi
nagyúr
-
Batawanga
tag
Köszi, akkor elkezdem a gyűjtögető életmódot. :D
A gunsmith-nél jól állok, több, mint 10000 gunpiece maradt. Persze, ezt gondolom lerendezik azzal, hogy jól megdrágítják a kinyerhető dolgokat a vendoroknál, így tokeneket sem nagyon érdemes gyűjtögetni. Legtöbb értelme talán a bountyk felhalmozásának van, az XP és a gyors szintlépés miatt az elején, persze ennek is keresztbe tudnak tenni, de nem hiszem, a korai raid miatt. Van 1000 silverem (nem tudom, honnan), remélem az nem vész el, hátha lesz valami ütős cucc Eververse-nél. Ha jól láttam, a csicsáknak most több értelme lesz, mert kizárólag ornamentekként jelennek meg a vásárolható új cuccok. -
Batawanga
tag
Talán Kackis videójában hallottam, hogy érdemes a nyersanyagokat vásárolgatni a Spidertől. Erről van valami infó, vagy csak találgatás?
Egyébként, azt hiszem visszatérek én is 3-4 hónap szünet után. A Holdról kedves emlékeim vannak a Destiny 1-ből, akkor ismerkedtem az egész világgal, és ott konkrétan féltem és lapítottam a fotelben egyes helyszíneken.
-
tepenzed
őstag
köszi mindenkinek. Ja az iron bannert az első részben sem nyomtam, én csak casual crucible playlist
, de nagyon élveztem, több száz órát beleraktam az elsőbe. Volt ott is pár op fegyver, de drasztikus különbségek nem voltak. Pvp gearben nyomtam végig, meg néha Xur-hoz ellátogattam megvenni a kiszemelt cuccokat.
Azt is olvastam, hogy nagyon átdolgozzák, első részhez próbálják igazítani a pvp-t, így talán népszerűbb is lesz és nem lesz olyan kaotikus, mint most. -
Docci
senior tag
Sokat lehet spórolni azzal, ha 3-4 hónapos eltolással veszed meg az új tartalmakat. Nyilván így az elején nem leszel ott, de néha - szerintem - jobb így mert az ember beleun az egészbe, ha folyamatosan ott van. Legalábbis én ilyen vagyok.
Kérdések mindenkinek:
Az armor 2.0 bevezetésével a Y2 armor instant elveszti a perkjeit? A módokat gondolom, de nekem jópár "enhanced" perk-es is van. Azokkal mi lesz?
Azt tudom, hogy a Y1 armor lehet 2.0-as ha újra kiesik..., jó de akkor minek a kollekció? Vicc.
Igazából ami a legjobban zavar az a szemét gate lord lesz, tuti az enhanced perk-hez millió óra grind jár majd.
Röviden aki csak játszani szeretné ezt a fost nem azt teszi amihez kedve van, hanem amit muszáj....
RNG-ben meg azért ott lehetett legalább a mák faktor.Y2 PS4 exkluzív tartalmak mikor válnak elérhetővé PC-s embereknek?
-
saen
veterán
Activision azért lépett ki, mert nem kerestek annyit amennyit szerettek volna. Ezután szerintem naívság azt gondolni, hogy a játék olcsóbb lesz...
Őszintén szólva ha lesz sok és jó tartalom, engem az ár kevésbé érdekel, meg az se, hogy próbálkoznak újabb és újabb üzleti modellekkel hozni az elvárt számokat. Jelenleg nincs igazán időm más játékra, annyira leköt ez, ha így marad, akkor rengeteget lehet azon spórolni, hogy nem veszek meg mást, mert minek. Közelítem a 2k órát a játékban a két év alatt, ami azt jelenti, hogy 80€ egy évre ami ezer óra játékidő, nekem megfelel. -
VirDan
aktív tag
Vagyunk itt egy páran szerintem akik nem kevés zsettát beletoltunk a játékba.
Akik nem vették meg eddig, azoknak szinte ingyé lesz minden.
Bándzsi annyit azért léphetett volna, hogy aki eddig "hűségesen tejelt mindenért",mindent megvett, azoknak a mostani Deluxe tartalom, a 4pass ingyenes legyen. " Hűségeseknek járó ajándék" gyanánt.(Pénzhajhászást itt már nem lehet az Activision-ra kenni.)
-
bunfi
őstag
-
Azért azt se hagyjuk ki, hogy az a szerencsétlen warlock csak azért is kapott egy szándékos nerfet (dawnblade, bottom tree) mert hát nagyon csíphette bungo szemét, hogy van -még- egy relatíve használható trash mob clear/roaming superje.
Van egy érzésem, hogy a következő a top tree nova bomb+skull of dire ahamkara lesz, még azelőtt, hogy a crucible cancer spectral blade huntert végre helyretegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amilyen karcsú volt a content és amennyire megszaporodtak a problémák az elmúlt 2-3 szezonban úgy én azt mondanám, hogy már rég elengedték.
. De ha csak arra szorítkozunk is, pár példa: solar well warlock, omnioculus hunter, az általad említett kalapácsos titan. Nagy kedvencem az invis arc hunter
. Ilyen mennyiségű ego kidet, mint ami ebben a gameben van pvp oldalon ritkán látni. Van egy két pvp-ben erősebb ismerős NA oldalon, nézek néha pár kisebb streamert is (bár mostanában egyre ritkábban), amennyi hatemailt mutatnak ilyen vinnyogó kis p*csöktől.. Nyilván a nagyja inkább bénább, de egy csomó meta crutcher stacked team is elkezd vinnyogni ha nem sikerül nekik ellenállás nélkül átstompolni a másikon vagy főleg ha kikapnak