- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
RosszQtya #75605 üzenetére
Talén ha nem csak néznéd, hanem rá is kattintanál arra a kérdőjelre
-
válasz
RosszQtya #75068 üzenetére
Akkor gyere hozzánk (HumanSoft) bár szerintem Pohárékkal semmi baj nincs, ellentétben más szervizzel, akik tényleg elég véleményesek, de az másik gyártó és nem akarok hitelrontani se...
Azzal tisztában kell lenned, hogy nekünk a gyártói előírásokat kell követnünk, sok esetben nem mi döntjük el mi cserélhető és mi nem. -
gaborbol
őstag
válasz
RosszQtya #74964 üzenetére
Mindketto szetszedese nelkul en nem tudom megmondani, hogy az alaplap ezekben kompatibilis-e vagy sem. Vamot meg az afat biztos, hogy ravagja kishazank valamit a postakoltseg sem olcso, de en is oda jutottam, hogy a komplett laptop hasznalt alaplap arban megy.vagy annal olcsobban. Szerintem 200-250 dollar korul fognak ezek megallni, bar soha nem lehet tudni lehet, hogy lesz ami 200 dollar alatt marad.
A gen 11-es gepek mennek 200-250 dollar korul igaz dedikalt vga nelkul.
Mi (USA) a gen8 gepeket mar kukazzuk az ugyfeleknel, ha barmi gond van veluk ezert ertekuk nagyon nincs ami itt elonyt jelent. Elobb-utobb biztos lesz egy torott kijelzovel vagy valami serulessel 100-150 dollar korul. -
-
Francia91
veterán
válasz
RosszQtya #74960 üzenetére
A minőség miatt nem akarok megválni az M6800-astól. Videokártya tekintetében eszméletlen jól fejleszthető, Quadro P5000-ig megeszik mindent, a proci meg kb GTX 1060 szintig kihajt mindent. Komolyabb játékra ott van az asztali AM4-es gép, a Preci meg a Quadro M3000M-mel is elvisz pár játékot egészen szép beállításokkal. Meg CAD-ezek rajta, stb
-
gaborbol
őstag
válasz
RosszQtya #74358 üzenetére
Nalunk semmi gondjuk nincs. Azokat leszamitva amit osszevernek, par hete volt egy, hogy gyerek raallt a tetejere, masnap egy masik....a kutya szetragta a laptop sarkat ... szinten par napra ra valaki atesett a toltokabelen es lerantotta az asztalrol...
Ezek nagyon nem mozognak, lehet itt a megoldas mind az irodaban van, ha a dolgozo Covidos lesz vagy a csalad akkor a laptop megy haza, aztan jon vissza es megint es az irodaban lesz honapokig. Gyakorlatilag kirakom oket es 6-8 ev mulva csereljuk ha nincs fizikai serules, szinte teljesen gondtalanok.
Kozben fellotem a videot YT-ra : [link] Nagyon kezdo vagyok YT-on ,nagy minoseget ne varjatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest