Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
Olcsó éppen az enyém se volt, de pont vizsgaidőszak előtt novemberben halt meg a régi Lenovo g580-am és pótolni kellett gyorsan.
Eddig elégedett vagyok a g7-tel, az i5-10300H + rtx2060 + 32GB Ram teszi a dolgát
Egyedül a turbó boost van kikapcsolva a CPU-ra, hogy hűvösen tartsam, amire kell elég egyelőre így is -
haypro
senior tag
Köszi a választ.
Szóval szerinted nem lehet vagy nem érdemes megpróbálni visszaragasztani? A bezel része a szélen a gumi?
[Ez mondjuk megfelelne?] -
Faterkam
addikt
Köszi előre is, akkor hétfőn még rád írok!
Hívtam őket, csak takarítással vállalták a cserét, (15.000Ft-ért) külön elemet nem adnak el. Pont ezért szedtem le az alját, hogy kitakarítsam, egy csatlakozó kihúzásáért és újra rádugásért nem fizetnék ennyit, és nem vinném ez miatt be -
gaborn1
tag
Köszönöm neked és a többieknek is a választ. Abban tudsz/ tudnátok segíteni, hogy ez konkrétan milyen garancia?
"Onsite Service After Remote Diagnosis"
Értem magyarul mit jelent, csak egy kis megerősítést szeretnék. Tehát hibabejelentés után házhoz jönnek és helyben szerelnek? (Egy Inspiront? Ez nem csak üzleti gépeknél szokott lenni?) -
zsolti75
senior tag
Nem bármit sajnos.
Tulajdonképpen balesetekre vonatkozik, és vannak értéhatárok ami géptípus függő, pl. ha leöntöd kávéval, és alaplapot kell cseréni, akkor nem kell a teljes új lap árát kifizetni.
Mostani gépemre vettem ilyet az oled miatt, mivel ha az törik, akkor $1000 és nem hiszem, hogy 5-600-nál olcsóbban tudnék szerezni, arra pedig teljesen érvényes ez a biztosítás.
Fedlap kasztni csere miatt nem érné meg, mert azokat relatíve olcsón be tudom szerezni, ha szükséges lenne. -
-
törölt tag
Ehhez képest nekem az UK Dell Latitude honosításakor a Complete Care eltűnt.
A dell.com -ról: "Complete Care cannot be tranferred Internationally, only Next Business Day warrany can be transferred."
Service contracts that are non-transferrable.
Return to Depot, Complete Care, Same Day, and Parts Only contracts are not always available for transfer outside of the region the coverage was purchased in; please review your contract agreement purchased for more information. -
Akkor viszont szomorúan hallom, mert ez ahogy írod szivatás a bolt felé. Értem, de ez akkor csak arra él nem, amit garba cserélnek. Vagy pl amit linkeltem akksit, arra is annyit ad a dell? Meg mivel indokolja a dell?
Ha nem válaszolhatsz itt, akkor írj privátot, ha úgy sem lehet, akkor nem is faggatózom.
-
Már bocsi, de
1. nem gondolnám, hogy a dell ilyen lenne, azért ettől komolyabbnak, és nagyobbnak gindolom ( ettől még lehet így van).
( Mindkét oldalon állok egy picit, így van pici belelátásom, de nyilván nagyker szinten csak. Tényleg brutál, ami néha megy)
2. Ha bolt vállal 1 évet, a többit lemeccselik. -
ddmb
aktív tag
-
ddmb
aktív tag
Megnéztem Windowsban: az energiagazdálkodás aksin asszem a legalacsonyabb szinten volt, felhúztam "best performance"-ra. Ekkor 33sec alatt hozza létre azt a .tar-t amit szoktam. Ugyanez hálózaton 22sec, ráadásul az meg alapból "best battery life"-on volt
Aksin, "best battery life"on 1 perc 20 másodperc!!
-
mattheus
őstag
@pohár, Tsebacsi!
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos azóta sem jöttem rá, támogatás ide vagy oda, hogy mit kellene beállítanom. Próbáltam frissíteni az Intel meghajtót, de nem engedte, gondolom nincs rajta külön Dell plecsni.A jelenlegi installáció úgy néz ki, hogy a dockolóban a mini diplay portba van csatlakoztatva egy HDMI-s átalakítóval egy Full HD-s monitor, míg a HDMI csatlakozóba egy 8K 60Hz-es HDMi kábellel a Qhd monitorom.
-
+1 így van, viszont szerencsés esetben a munkanap délután 4-ig leadott megrendelés, ha raktáron van, másnap reggelre már itt van a lerakatban.
(#66231) Gerrroo: Ha úgy érzed nem foglalkoznak a gépeddel:
Milyen garanciás? Ha szervizbe vivős/benthagyós, akkor 10 nap, míg megjön az alkatrész.
Ha helyszíni garis, akkor next business day/következő munkanap válasz, és csak akkor késnek, ha nem jön meg az alkatrész 1-2 napon belül (nincs raktáron).
Hivatalosan 30 napig lehet "szöszölni" a gépen, utána már lehet kérvényezni cserét/visszatérítést, de általában csak akkor fogadják el, ha tényleg indokolt (belátható időn belül nincs alkatrész vagy nagyon sok javítás volt rá rövid idő alatt). És nem a szerviz dönt, hanem a gyártó, a szerviznek erre nincs ráhatása. -
-
Van másik szerintem is. Ezt a hibát nem is tudom mi hozná ki, egy Unigine Heaven vagy ilyesmi esetleg?
Ami IGP-t használ.
(#65959) qnadam: Sokmindentől függ ám ez, az USA garis gépeket elég gyakran visszadobják, az európaisokkal eddig nem gyakran szívóztak, van hogy angol vagy észak-európai országból jött a gép, de ott sosem volt még olyan, hogy rövid időn belül 2x vagy többször kelljen bejelenteni, elsőre pedig ment. Viszont volt egy cég banglades-i kollégával, na ott is el lettünk hajtva
-
-
törölt tag
Ez azt jelenti, hogy csak VOLT rá a garancia 2024-ig, de valami miatt meg lett vonva.
Vajon mi miatt?
Gyanús is volt mondjuk, hogyha valaki meg tudja nyitni a Dell garancia oldalát, és a "garancia részteletei" hiperlinkre már nem tud kattintani.
Ugye ott kellett volna szerepeli egy "Complete Care" sornak az ominózus hiba javításához.
Az még árnyalja a képet, hogy a Complete Care nem is transzferálható általában, mert egy UK, vagy US biztosítóhoz szól. -
Whysperer
addikt
Hülye kérdés lehet,de most egy 8 mag 16 szálas gép 5600m-mel 260.000 Ft-ért?
most egy 2700x + GTX 1080-am van meg egy i3 + GT940-em. na most amivel játszom az jól fut az i3-as laptopomon is. szóval mivel sokat dolgozok houdinivel és Mayval és rendelek és játék, akkor lehet érdemes lenn elecserélnem a két gépet és egy iylet venni. -
-
Csinálok egy rendszer vissza állítást alap helyzetre és csak a drivereket teszem fel. Sok Dell program van meg egyéb dolgok, ki tudja mi kavar/kavart be.
Amúgy gyári dolgokat kivettem és raktam be helyükre jobbat/nagyobbat, azzal nincs is gond. Mondom a gyári/új allapotot megőrzöm és új SSD-re raktam fel új rendszert.
-
Értem, akkor tök felesleges dolgok ezek?
Érdekes észrevétel ezzel a gép használattal, nem tudom mi kavar be, de se Delles oldalak nem jönnek be, se pl. az eBay / My eBay oldal (kezdő oldal be jön, de bejelentkezési már nem) meg ide sem tudok képet feltolni.Bővebben: [link]
Mi kavarhat be? (bővítmény meg hasonló biztos nincs)
Próbáltam már pár Dell-es dolgot le pucolni, de semmi eredménye.
Meg egy csomó más oldal sem elérhető (telefonon próbáltam és mind elérhető)
Itt a gépen, se Chromeval, se Edge-vel.. -
-
-
orc88
őstag
Previous Ownernél a Company és ZIP code mezők kitöltése kötelező, ide bármit írhatok?
Illetve ha megadom az adataim feldob egy ilyen ablakot:
"Return to Depot, Complete Care, Same Day, and Parts Only contracts are not always available for transfer outside of the region the coverage was purchased in; please review your contract agreement purchased for more information. Printers, Standalone Monitors, Projectors, and TV’s may not always be available for international transfer; please review your customer contract to verify the coverage and availability."
Szerk: elvileg ilyen gari nincs is rajta, szóval ez a hosszabb rész tárgytalan. -
-
Remek!
Akkor a Dell is egy korrekt gyártó ezt nézve is.
Kérdés az, hogy a nagyker milyen dokukat (számla, gar.) küld majd hozzá.
Holnap minden bizonnyal ki fog derülni.
Azt esetleg lehet tudni, hogy ilyen + gart mi alapján számolnak? (pl. érték vagy vételár *%-a?)Tudom sok a kérdés, de ezt nézzétek el nekem, szeretnék informált lenni.
-
-
-
-
Blazy88
csendes tag
Az F2-vel is bejutok valahova, illetve a windowsból is újra tudtam úgy indítani a laptopot, hogy a BIOS-ba jussak. Viszont HDMI-re nem ad képet.
Így csak annyi van, hogy a gép áll valahol (valószínűleg a BIOS-ban), a kijelző aktív, a monitor pedig nem kap jelet... Valahol a windowsban nem lehet letiltani a kijelzőt, hogy ne akarja egyáltalán használni, vagy ahhoz is BIOS kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest