- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Nem lehet itt valami bios hiba van, és frissíteni kéne, vagy pont egy régebbi verziót feldobni rá? Ez csak találgatás, szerintem egy próbát megérne.
Nekem is vannak és voltak wifi bajaim, egyszer nagyon elegem lett a win 10-ből, mondom lecserélem linux mint-re, azt szeretem (Dell e7450), és egyik linux se látta a beépített wifit, de usb stick-et igen...szórakoztam én driver dolgokkal de semmi, nem tudtam megoldani és nem értem mi baja. Szóval visszatértem win 10-re és megbékéltem vele.
Másik, ez mondjuk zavar, van egy Xiaomi Redmi Airdots fülhallgatóm, vezeték nélküli...ha gépre csatlakozok szépen szól, de a wifi az kb mintha nem is lenne, lemegy a le-és feltöltési sebesség ilyen 0,1 mb/s-re...nem tudom egy másik wifi kártya megoldaná-e esetleg? Vagyis wifi-bluetooth, ha jól tudom egybe vannak.
De elég fura, mert bluetooth hangszórónál normálisan megy a wifi, de a fülhallgató (BT 5.0) megöli. -
-
-
allein
addikt
Tudomásom szerint, a Dell az ST szám alapján gariztat. Nincs szükség számlára. Nem tudom a következő infó helyes-e vagy nem, ha valaki jobban képben van akkor javítson ki: amennyiben garis a gép, de NEM HU, meghibásodás esetén az itthoni DELL egy alkalommal javítja, utána már nem. Ezért ha garis gépet nézel, én azt javaslom, hogy HU garis legyen
Szerk: Vagy ha nem HU garis és van mód a honosításra, akkor jó vagy. Például UK országról honosítani HU országra.
-
Multibit
nagyúr
Latitude 5480 / 7480 gépet
Programozás tanulásához fontos az érintőképernyő? Szerintem nem létkérdés.Mik a tapasztalatok az i5 6xxx és i5 7xxx U procikkal ezekben a gépekben
Az i5 E6xxx gépekkel jó tapasztalataim vannak. Nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bírnak. Az U-s procikat én kevésbé szeretem.Sajnos manapság a csutkás laposokra hajazó design lett az uralkodó. Tudom, hogy trendi, meg minden... de én amondó vagyok, hogy a funkcionalitás élvezzen prioritást. A ma divatos ultralapos unibody házak ugyan mutatósak, könnyűek, de csodák nincsenek, a hűtéssel előbb-utóbb gondok lesznek, ha rendszeresen hajtva van a gép (jóval hamarabb tömődnek el, mint a vaskosabb társaik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest