Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Nem lehet itt valami bios hiba van, és frissíteni kéne, vagy pont egy régebbi verziót feldobni rá? Ez csak találgatás, szerintem egy próbát megérne.
Nekem is vannak és voltak wifi bajaim, egyszer nagyon elegem lett a win 10-ből, mondom lecserélem linux mint-re, azt szeretem (Dell e7450), és egyik linux se látta a beépített wifit, de usb stick-et igen...szórakoztam én driver dolgokkal de semmi, nem tudtam megoldani és nem értem mi baja. Szóval visszatértem win 10-re és megbékéltem vele.
Másik, ez mondjuk zavar, van egy Xiaomi Redmi Airdots fülhallgatóm, vezeték nélküli...ha gépre csatlakozok szépen szól, de a wifi az kb mintha nem is lenne, lemegy a le-és feltöltési sebesség ilyen 0,1 mb/s-re...nem tudom egy másik wifi kártya megoldaná-e esetleg? Vagyis wifi-bluetooth, ha jól tudom egybe vannak.
De elég fura, mert bluetooth hangszórónál normálisan megy a wifi, de a fülhallgató (BT 5.0) megöli. -
-
-
allein
addikt
Tudomásom szerint, a Dell az ST szám alapján gariztat. Nincs szükség számlára. Nem tudom a következő infó helyes-e vagy nem, ha valaki jobban képben van akkor javítson ki: amennyiben garis a gép, de NEM HU, meghibásodás esetén az itthoni DELL egy alkalommal javítja, utána már nem. Ezért ha garis gépet nézel, én azt javaslom, hogy HU garis legyen
Szerk: Vagy ha nem HU garis és van mód a honosításra, akkor jó vagy. Például UK országról honosítani HU országra.
-
Multibit
nagyúr
Latitude 5480 / 7480 gépet
Programozás tanulásához fontos az érintőképernyő? Szerintem nem létkérdés.Mik a tapasztalatok az i5 6xxx és i5 7xxx U procikkal ezekben a gépekben
Az i5 E6xxx gépekkel jó tapasztalataim vannak. Nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bírnak. Az U-s procikat én kevésbé szeretem.Sajnos manapság a csutkás laposokra hajazó design lett az uralkodó. Tudom, hogy trendi, meg minden... de én amondó vagyok, hogy a funkcionalitás élvezzen prioritást. A ma divatos ultralapos unibody házak ugyan mutatósak, könnyűek, de csodák nincsenek, a hűtéssel előbb-utóbb gondok lesznek, ha rendszeresen hajtva van a gép (jóval hamarabb tömődnek el, mint a vaskosabb társaik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged