- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz
Avicularia #37125 üzenetére
Ez remek... akkor tehát ha jól értem a korábban használtan vásárolt gépem hátralevő cirka 1 év gariját dobhatom a kukába, hacsak az eladó akitől majd egy éve vettem nem deríti ki nekem, hogy ő, honnan vette anno a gépet?
-
Chabi
aktív tag
válasz
Avicularia #36775 üzenetére
hadd kérdezzem meg hogy ezt merre találtad?
csak azért kérdezem hogy esetleg van-e ott az enyémnek is ilyen? -
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #36487 üzenetére
Azért szentírásnak nem kell venni az ilyen listákat, gondolom NBC-re gondolsz. 3D-ben közel azonos szintet képviselnek. Valszeg egyik játékban az ati, másikban intel a jobb. Ezért jöhet ki játéklistától függően az egyik sokkal jobbnak.
-
Tunergirl
újonc
válasz
Avicularia #36481 üzenetére
Nekem már az egész gyanús
olyanokat nem visz el, amit véleményem szerint illene...Plusz le vannak szedve a matricák, szóval saját maga keze által összeállított is lehet....semmi se kizárt, de amíg semmit nem tudok, szétszedni se merem, nehogy azt mondja nem veszi vissza. Tanácstalan vagyok....Hogy tudnám kideríteni, hogy VGA ténylegesen avagy nem?
-
Máté94
addikt
válasz
Avicularia #36384 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Sokat segítettél!
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #35134 üzenetére
Én a dell inspiron 7537-re gondoltam, a subokban értelemszerűen nincs, de azoknál driver gondok sincsenek, gyárilag windows 7/8/8.1 van mindegyiken.
Hétvégén az Alleeben a Dell mintaboltban megnéztem ezeket az új Inspironokat, ez a 7537-es jól néz ki (főleg a két "testvére" között). -
premete
veterán
válasz
Avicularia #35072 üzenetére
Már amit lehet nagyítani, mert például remote desktopnál b@xhatom a nagyítást.
-
válasz
Avicularia #34861 üzenetére
Homeland, ja. Nekem is Latisnak tűnik, de nem vagyok igazán képben Dellel.
-
HaZse
őstag
válasz
Avicularia #34707 üzenetére
Szerintem csak elbeszélünk egymás mellett.
Az én gondolatmenetem az, hogy ha egy eszköz megabittel csatlakozik, akkor azt azt jelenti, hogy valóban 300megabittel tud is adatot küldeni/fogadni.
Ugyebár a g-s szabvány max. 54megabitet tud, ezt tullápi a 72megabit is, ami azt jelenti, hogy n-es kapcsolat van a router és a gép között. De a térerő miatt a router maximális sávszélességéből a gép maximum 72 megabitet tud felhasználni, ami jóbb, mint a g-s szabvány.
Ha a router támogatja az n-es szabványt, akkor a gép rá tud csatlakozni 0-150(300) mgeabittel, amiből a tényleges sávszélessége változó.
Szerk: "Mind tud csatlakozni 300 Mbps-en a TP-Link TL-WDR3600 routerhoz" Szerintem itt lehet a gond. Mert Te n-es szabvánnyal csatlakozok a routerhez. Ami nem azt jelenti, hogy Te valójában 300megabittel csatlakozol, csak, hogy az n-es szabványt használod. (2.4 vagy 5GHz-en). Neked a valódi sebességed, amit Te is ártál az a 12-18 negabyte.
Én a NAS-omról 50-70 megabyte-vel másolok. (Gigabit)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Avicularia #34696 üzenetére
Nekem 72 a plafon, nem értem...Milyen driver van fent?
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34416 üzenetére
Érdemlegeset tudnak vele csinálni? Erősebb hűtőt tesznek bele, vagy mindenből ugyan az, és kb ugyanígy visszakapom?
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34416 üzenetére
Azt hiszem hétfőn felhívom őket..
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34411 üzenetére
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34411 üzenetére
na leszedtem, de nekem már telepítésnél valamilyen driverproblémát írt ki, de azért feltelepítette. Megnéztem a stabilitástesztet, de nem mutatta csak a vinyó hőmérsékletét, így speccyvel néztem közben a hőmérsékletet. 10 percig járt, a gpu 90 fokos volt a cpu pedig 85-90 között ugrált, majd 10 perc után driveres problémára hivatkozva újraindult a gép. (Leszedtem a battlefield 4 et próbának, ott 100ig felment a proci, és throttlingolt) Nem értem már ezt az egészet.
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34408 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Töltöm az aidát, mindjárt meglátjuk..
-
sztojkalaci
csendes tag
válasz
Avicularia #34405 üzenetére
Érdemes ilyenkor már szólni a dellnek?
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #34174 üzenetére
Jézusom, hány gépet pörgetsz egyszerre!?
Az adatlapodon is három noti szerepel már alapból.
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #34172 üzenetére
Na igen. Légy óvatos szerintem, tudod, szokták mondani, hogy "ami túl szép, hogy igaz legyen... az valószínűleg nem igaz."
-
mghltm
addikt
válasz
Avicularia #34170 üzenetére
ha nem adja meg a service tag-et, akkor felejtsd el
-
somasz
addikt
válasz
Avicularia #34168 üzenetére
Miért adna valaki harmadáron egy ~új alienware-t?
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #34095 üzenetére
Van egy másik ócsóér, ha érdekel.
-
rizso
addikt
válasz
Avicularia #34095 üzenetére
Össze-vissza fossa magát, lassú, mindenre várni kell. Az előbb készenlétbe raktam a gépet, most visszakapcsoltam, erre a chrome nem hajlandó a háttérben futni, eltűnt a tálca, minden
Azt kell megnéznem, hogy vannak-e driverek win7-hez. Vagy esetleg a 8-as driverek kompaibilsek a 7-tel?
Telefonon sem használnék 8-at, nemhogy laptopon...
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33991 üzenetére
Ennek a fogaskerék gombnak a használatához kell valami driver-féleség? Mert ha én most megnyomom, akkor felvillan egy rövidke időre a led rajta, aztán kialszik, mintha semmi se történt volna.
Szerk.: életemben nem láttam még ezt a panelt, de közben már megtaláltam a vezérlőpultban.
Csak nekem az alsó DELL-részleg nincs ott. Gondolom driver kell ide...
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33804 üzenetére
Huhh, az nagyon jó vétel szerintem! Vajon mi lehetett a "normális" ár érte, ha akciósan sikerült ennyiért megkaparintani!?
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33802 üzenetére
Nekem 7720-ból is "csak" az 1600x900-as kijelzővel szerelt változat van (szándékosan választottam ezt a Full HD ellenében)
Sorry, most látom, hogy te Svédországból írsz.
Nos, ott tényleg nem tudom milyen árak vannak. Én idehaza 264.000-ért vettem a 7720-ast, és ebbből kijönne az említett Lenovo gép is.
Van egy lengyel haverom, aki épp most akar szintén hasonló kategóriás Dell gépet venni. Tőle tudtam meg (éppen tegnap), hogy Lengyelországban lényegesen olcsóbba kerülnek a notik.
Nah, mindegy, nem lehet minden tökéletes.
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33797 üzenetére
Lenovo Y510P. Ha most kéne vennem, inkább arra szavaznék.
-
tobias40
veterán
válasz
Avicularia #33786 üzenetére
Beállítottam és így már ugrál 180-240-ig!
Lehet még vmit állítani?
Az én routerem csak 2.4Gh-en megy!Néha felugrik 300-ra de nagyon ingadozik!
Hogy lehetne stabil 300-at elérni? -
eastsider
nagyúr
válasz
Avicularia #33786 üzenetére
6420-ban is nem túl meglepő módon ilyen kártya van, és megy a 300Mbps
-
tobias40
veterán
válasz
Avicularia #33784 üzenetére
De nekem a kapcsolódás is csak 130,ezt szeretném feltornázni 300-ra!
Az én gépemmel is lehetséges,ha igen akkor hogyan?Üdv!
-
Aske
aktív tag
válasz
Avicularia #33704 üzenetére
Sziasztok.
Olvasom itt ezt a történetet a gt650-el, és eléggé elszomorító.
Nekem amd7730-al voltak negatív tapasztalataim, és akkor úgy gondoltam, hogy az nvidia optimus biztosan kifforrottabban működhet. Erre tessék.
-
Damage401
senior tag
válasz
Avicularia #33701 üzenetére
Esetleg még egy megoldás van, hogy kiderüljön a turpisság. Ubuntu Live. Pendrive rá rakod, majd live-ként indítod és ott megtudod nézni, hogy egyáltalán látja e a kártyákat.
-
Damage401
senior tag
válasz
Avicularia #33691 üzenetére
Szervusz
Esetleg nincs letiltva vagy valami gombbal elnyomva? Gondolom a Bios frissítés követően halt be. Dell honlapján lévő Driverrel sem jó? Esetleg ha te manuálisan ismertetted fel. Megadod a telepítés helyét. Eszközkezelő>Kártyára> Illesztőprogram> Frissítés Itt manuálisan kikeresed a könyvtárat és hozzá csatolod. Biosban Gyári betöltés megvolt?
-
somasz
addikt
válasz
Avicularia #33674 üzenetére
jobb helyeken lebeszéled a szervizzel, hogy szerezze be az alkatrészt és szóljanak oda neked, ha vállalni tudják a cserét, így max. 1-2 nap kéne, hogy legyen a dolog...
persze nem tudom, hogy ezzel tud-e valamit kezdeni a szerviz
-
Motaba78
addikt
válasz
Avicularia #33669 üzenetére
bocsi, hogy belekérdezek, a szerviz mit mond ?
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33671 üzenetére
Ezt most hirtelen én sem tudom.
De azért elég gáz. Nekem ez életem első notija, alapvetően bíztam a Dellben, de máris vannak kétségeim a jövőre vonatkozóan. Mondom, mindezt annak ellenére, hogy nálam nincs hiba. Azért ez nem jelentéktelen probléma (valakiknél konkrétan teljesen halott a dedikált vga) és látszólag tesznek rá magasról. Bár nem tudom, hogy a 7720-asok mekkora hányadát érintheti.
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33669 üzenetére
Ez megy már egy ideje, mint ahogy a topikban is láthatod.
De én még mindig azt mondom, csak egy próba erejéig ddobj fel egy régebbi biost is! Vesztenivaló nincs. Vagy a régebbi biosok már nem elérhetők?
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #33668 üzenetére
Ugyanolyan, semmit nem segített, maradt a sárga felkiáltójeles vga adapter
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33666 üzenetére
A topikban egyelőre nincs rá megoldás, ez a szomorú (végigolvastam, annak ellenére, hogy nem érint a probléma). A Dell mellébeszél, a felhasználók meg várják a csodabios-t. Elég irritáló lehet, szó se róla.
Mivel nekem régi biosos gépem van, arra gyanakszom, talán ez segíthet.szerk.: ha jól rémlik, akkor ez volt a topik.
-
Pala
veterán
válasz
Avicularia #33645 üzenetére
Ezzel a problémával sajnos szép hosszú topik virít a Dell fórumán. Nekem is 7720-am van és abszolút tökéletesen működik. Valami baromi régi BIOS van rajta (A07 talán, ha jól rémlik), gyárilag így érkezett. Érdemes lehet esetleg megpróbálni, akinek hasonló gondja van, hátha segít!
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #33605 üzenetére
Az elmuttnyóccévben még erre sem voltak képesek a komenisták. -mondaná a Kiflis liba.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Avicularia #33575 üzenetére
El is fér benne
[link] -
premete
veterán
válasz
Avicularia #33533 üzenetére
Majd ha időd engedi, lécci értékeld a vásárlást.
-
szatocs
őstag
válasz
Avicularia #33533 üzenetére
Megoldódott, a proci drivert hiányolta a rendszer.
-
mghltm
addikt
válasz
Avicularia #33530 üzenetére
egyik sem tunik kep alapjan vilagitosnak, de a hivatalos dell support szerint sincs belole vilagitos:
Response from Dell.comAnthonyAforDell, Customer ReviewsMarch 14, 2013
Hey vaira, -
egon111
csendes tag
válasz
Avicularia #33524 üzenetére
Köszi a tájékoztatást, ennyi hibával valóban gáz a gép.
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #33512 üzenetére
Mindig egyforma szögben és sebességgel, lassan húzd felülről lefelé az ujjadat, teljesen egyformán mindegyik beolvasás-ismétlésnél. Előfordul, hogy egyik ujjat nem szereti, akkor válassz másikat, van miből, nem muszáj mind a 10-et használni, elég szvsz 2-2.
Már amennyiben ragaszkodsz az ilyen azonosításhoz valamilyen okból. -
ubid
senior tag
válasz
Avicularia #33284 üzenetére
Ooo. Ez nem jo hir. Koszi a valaszt.
-
MEKK
aktív tag
válasz
Avicularia #32998 üzenetére
Hát igen jobbhíján ez marad csak.
-
MEKK
aktív tag
válasz
Avicularia #32992 üzenetére
Hát nem tudom ilyen gépeknél hogy engedhetik meg maguknak, ezzel szerintem nagy tömeget buknak el... (számaomra is kiesett mint jelölt)
-
masholnap
senior tag
válasz
Avicularia #32882 üzenetére
hát ez kemény
egyáltalán ki találhatta ki ezt a csudálatos opciót
fájrfoksz az egyszoftver
-
h_and
tag
válasz
Avicularia #32879 üzenetére
hogy mondod?
-
jackkkk
tag
válasz
Avicularia #32609 üzenetére
Hali
nem kioktatni akartalak, messze áll tőlem az ilyen!
annyiért tényleg jó vétel volt!
-
jackkkk
tag
válasz
Avicularia #32607 üzenetére
Hat igen. nem art elötte mindent reszletesen szemügyre venni.
inkabb megevszem otthon az a biztos
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Avicularia #32492 üzenetére
milyen dedikált vga van benne?
(#32493) yaphets: nekem is kicsit égette a tenyeremet, pedig akkor még csak Április volt.
megértelek, ezt én is átéltem.
aztán többször mondták nekem, hogy a játékos laptopok általában ilyenek és hogy számíthatok erre.ha nagyon sokat játszol és egyhuzamban több órán át, akkor szerintem a legjobb választás akkor is a desktop pc vagy egy minőségi drága gamer laptop.
a desktop pc-nél annyi ventit raksz be amennyit a házad elbír és úgy szereled, ahogy csak akarod.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Avicularia #32145 üzenetére
Bocsi
,
Tényleg marad az usb3 ->ethernet átalakító, ha jól láttam, még EC sincs benne.
Ha gyakran másolsz nagy fájlokat, megérheti -
kutyuska
aktív tag
válasz
Avicularia #32140 üzenetére
Milyen hálón, milyen NASról? Az átalakítás biztosan veszteséggel jár. Usb3.0 portod van, de Gigabit ethernet nincs? Legalább Dell géped van?
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31948 üzenetére
Teljesen más a felépítése, más a hűtő.
-
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #31906 üzenetére
Ekkora kapacitással erősen kétlenm, hogy 4 órát elmenne a gép, amit NBC írt. 1 viszont kevés, én olyan 1.5-2.5 órát tartok reálisnak. Ez azért 17-es gép, kis kapacitású akkuval. Az se mindegy milyen fényerőn megy a móka, pontosan milyen is az a böngészés, stb. Vmelyik gépnél wlan szívta rohadtul az akkut, meg se gondoltam volna.
-
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #31903 üzenetére
Nem feltétlen akku gond, rossz energia management is simán lehet. Sw-ek mit írnak az akku kapacitására? abból kb ki lehet számolni hány órát illene tudnia a gépnek. Az hogy i7 egy dolog, alacsony terhelésen nem sokat eszik, ahogy a diszkrét vga is lekapcsol.
-
somasz
addikt
válasz
Avicularia #31903 üzenetére
nem pörgeti közben valami program a procit? pl. aidával monitorozva hamar kiderül... nálam a windows search szokott néha gondot okozni, vagy nem felismert hardverhez keres drivert
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31881 üzenetére
Nem, ez egy teljesen egyedi kártya, nem csak a hálókártya van rajta (talán egy usb is).
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31877 üzenetére
A lan rész valóban egy külön panelrészen van, de csak egy félét gyárt a dell
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31875 üzenetére
Már miért lenne az, láttál már olyan notit?
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31872 üzenetére
Jah, a wifi kártya valóban cserélhető
-
masholnap
senior tag
válasz
Avicularia #31536 üzenetére
tudom, hogy küffödön sincs kolbászból a kerítés, de én spec. itthon már csak több órás/napos utánajárással merek bármiféle terméket vásárolni vagy szolgáltatást igénybe venni, és még így is megeshet, hogy átvernek. hát ez van. a kapitalizmus nem korrektségre nevel, az is tuti
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31254 üzenetére
Egy i7-es 17 colos noti nem is nagyon megy többet egy 40-50Wh-s akkuval ha használva van. Biztos nem 9 cellás akkuval tesztelték?
-
langward
tag
válasz
Avicularia #31189 üzenetére
Nekem most nem tiszta hogy Win7 vagy 8, de:
Win7 32bit&64bit driver: https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=22571&lang=eng
Win8 32bit&64bit driver: https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=22572&lang=eng&OSVersion=Windows%208%2C%2064-bit*&DownloadType=Software%20Applications
-
brickm
őstag
válasz
Avicularia #31180 üzenetére
Szia!
CloneZillát próbáltad? Nekem bevált, Acronis-t cseréltem le rá, mert ezkezeli az EXT partíciókat is, meg gyakorlatilag bármit. (Legalábbis amit eddig nekem kellett vele másolni)
Tud teljes lemezt és partíciót is másolni. -
premete
veterán
válasz
Avicularia #31178 üzenetére
Próbáld ki az acronis true image home: Clone disk menüpontját, az be szokott válni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #31114 üzenetére
Van ilyen, hogy 2 évet adnak rá. Refurb gépekre még 30-90 nap is szokott lenni, új gépekre 1-5 év között bármi lehet, helyszíni, telephelyi, amilyet vásárolsz hozzá. Utólag is lehet a garanciaidőt hosszabbítani.
-
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #31114 üzenetére
Itthon 3 év általában, de több is lehet. Kinn meg változó. Legtöbb helyen külön konfigurálható hány év garral kéred a gépet.
szerk: Ha nem akarod megtartani a HDD-t akkor írd ki lemezre a recoveryt. Ha meg megtartod elfér az és nem is kell átvinni az SSD-re, felesleges. Főleg ha a W8-at is cseréled. 1ébként garvesztést nem okoz, a licenszért fizettél pénzt, az meg a képen van valahol. A te dolgodat könnyíti meg, hogy benne vannak a driverek is.
-
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #31109 üzenetére
Service tag vagy papír alapján két év? Melyik boltból van? amúgy az eleje biztos recovery, én nem bántam. Meg van ott diag. partíció is.
-
soldi3r
veterán
válasz
Avicularia #30645 üzenetére
nekem oke, E6330, United Kingdom
-
choco01
addikt
válasz
Nekem is..
-
Handball94
senior tag
válasz
Nekem is Kazahsztán (Inspiron 5521)
-
törölt tag
válasz
Most nézem a support oldalt és service tag alapján nekem is Kazahstan van..
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #30226 üzenetére
Kibírnak simán 3 évet is ezek az akkuk, ennyi erővel a sok akkukímélő lúzer kivehetné a mobiljából is az akkut, tarthatná hűtőszekrényben, és csak akkor tenné bele, amikor fel akar hívni valakit,
Így az okostelefon akkuja működne 5 év múlva is, amikor a gsmboltos már csak egy nyalóka árába számítaná be az akkut, telefonnal együtt. -
premete
veterán
válasz
Avicularia #30222 üzenetére
Mi értelme lenne, ez laptop nem asztali gép >elviszi az ember, akkor ne 50%-on legyen az akku, hanem tele> ne 3 órát tudjon akkuról, hanem 6 órát.
-
premete
veterán
válasz
Avicularia #30219 üzenetére
Nincs állandó rátöltés, csak 93% alá csökkenés után tölti, addig nem.
-
m.tomi4
tag
válasz
Avicularia #30184 üzenetére
okés megvan
köszi szépen
-
soldi3r
veterán
válasz
Avicularia #30186 üzenetére
detto...
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #30172 üzenetére
Nem fordítva volt ez?
Latitude-nél a control point manager tartalmazza az akku házirendet.
-
m.tomi4
tag
válasz
Avicularia #30172 üzenetére
hogy állítottad be n5010-en azt hogy ne töltse az aksit?
nekem is n5010-em van. -
marsu
veterán
válasz
Avicularia #27798 üzenetére
Az nem lenne gond, ha két hétig nélkülözni kellene a laptopot, de annak kifejezetten nem örülnék ha utána még alaplapcsere miatt újra gariztatni kellene ...
-
marsu
veterán
válasz
Avicularia #27795 üzenetére
Nem hangzik túl jól.
És mindezt mennyi idő alatt sikerült lebonyolítani?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Avicularia #27205 üzenetére
Köszi, ahogy nézem ilyet árul Chaser is.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #25252 üzenetére
A szervizek nem tudnak variálni az alkatrésszel, azt közvetlenül a delltől kapják. Így csak a dell küldhetett hibás alaplapot ebben az esetben.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #25217 üzenetére
A videokártya alaplapra van integrálva
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #25221 üzenetére
Normális szervízben nem fognak fennakadni a HDD cserén.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Avicularia #25236 üzenetére
A legegyszerűbb az Apple megoldása; beforraszt oszt' kész.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Avicularia #25234 üzenetére
Igen, az a cél.
-
mghltm
addikt
válasz
Avicularia #25229 üzenetére
igen, olvastam es arra reagaltam, hogy nem konnyu melo. persze gyakorlat teszi a mestert, de en ehhez vagyok szokva a latitude miatt
-
mghltm
addikt
válasz
Avicularia #25224 üzenetére
azert az n5010-nel sem piskota a dolog
en a latitude-hoz vagyok szokva: 2 csavar es kint a hdd, 1 csavar es hozzaferheto a wwan/wlan/ram, meg 4 csavar es cserelhetem a procit
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Avicularia #25224 üzenetére
most is bőven van olyan kocsi amibe előképzettség nélkül nem tudsz izzót cserélni
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Avicularia #25221 üzenetére
azért nem értettem, mert én is eljutottam addig bőven fél óra alatt
-
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #25016 üzenetére
Eszerint 12.7-es. De számolj vele, hogy az előlap hülyén fog kinézni, mert nem követi a burkolat vonalát.
Ha mákod van, akkor áttehető a jelenlegi DVD-ről.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Avicularia #25016 üzenetére
azt nem tudom, majd megmondja egy nálam informáltabb.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Avicularia #25012 üzenetére
Gondolom az SSD menne rendszerwinyónak a gyorsaság miatt. Ha caddybe rakod az ssd-t, nem lesz bootolható. A HDD helyére kell raknod az SSD-t és a gyári, vagy tökmindegy milyen HDD-t kell a caddybe raknod az ODD helyére.
eBayen meg rákeresel, hogy "HDD Caddy" és kész.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Avicularia #25008 üzenetére
Akkor ennyi erővel bármikor szét szedhetem és ki is takaríthatom a hetűjét?(ha hozzá lehet férni).
Kicsit meglepet én úgy voltam vele, hogy az ilyen gépeknél ugrik a garancia ebben az esetben. Általában ha alapig is mozgatva van akkor már ugrik a garancia más gyártóknál. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Avicularia #25008 üzenetére
Nem a világ legjobban szerelhető gépe, de consumer vonalon azért ritka az ilyen könnyítés manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest