- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nymaci01 #8051 üzenetére
Szia , Én alig 2 hetes tapasztalattal tudok írni a notiról. Alapjában véve eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mellette :
-Szuper kijelző (kiváló fényerő és kontraszt).
-Aránylag könnyű.
-A melegedése teljesen korrekt.(esetleg majd számadatokat is tudok vmikor mellékelni bár nemhiszem ,hoyg sokra mennél velük...)
-Csendes jószág még kemény töltés alatt is.
-Szép (de tényleg). Semmi elnagyolt részlet ,teljesen profin összerakott masina.Tehát jó ránéziés nem kelt olcsó hatást
-Ujjlenyomat olvasó nálam tökéletesen működik.
-Kiváló Wifi
Ellene :
-A kijelző fénylik (kint a napon nem biztos ,hogy jól kijönnétek)
-Sajnos valami marketing zseni kitalálta ,hogy ,ha magasabb felbontású kijelzővel szeretnéd akkor le kell mondanod az erősebb (4mb cache) prociról vagy be kell fektetned egy méregdrága és fejletlen blueray olvasóra.
(10 chat supportot végig vitatkoztam a kedves hölgyekkel /urakkal és nem tudtak nekem erre megoldást találni (a válsz az volt ,hogy sorry, we dont have this option le tudtam volna lőni)...külső monitort használok grafikus munkára)
Ez nem a gép hibája nyilván...hanem az elborult agyú marketingeseké @ Dell.
-A touchpad néha mintha lassan reakciózna kicsit.
-Mo-n. vmilyen oknál fogva eszméletlenül drága (mint minden persze)
----------
Ha eltekintűnk a gagyi konfigurálhatóságtól ami a kijelzőt illeti és mivel asztalra szánták ezért szerintem a fényes kijelző is megbocsátható így összességében 10/9.6-ot adnék neki.
Most ennyi jutott eszembe. Vostrom nem volt (Inspiron 1720 volt rövidke ideig. Annál mindenképpen jobban tetszik az XPS M1530 (méretre nem egy kategória)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest