Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma

őstag

Újabb gondjaom akadtak a latitude 5520

1. a képernyő fedőnek lett egy kis holtjátéka. Amikor fel van nyitva akkor így lazán mozog egy fél/egy centit. Nem tudom ez attól lett e, hogy szétszedte csomószor technikus vagy idővel ez normális. Mindenesetre ezt meg tudom én valahogy oldani magamnak? Kicsit tartok tőle, hogy ahogy mozgatom ez csak árt még neki, hogy így lifeg kicsit.

2. ez már tényleg nagyon nüansz, de kicsit zavar. Amióta cserélte a billentyűzetet a bal oldalán ha leütök egy gombot van egy kis kongó zörgő hang, ami kábé olyan érzés, hogy attól lehet, hogy valami nincs ott kitámasztva jól. pl valami szivacs rész nincs pótolva vagy ilyesmi. De lehet tök más. Ilyet tapasztaltatok, lehet ezzel csinálni valamit? Ezzel már nem nagyon van pofám még egy szer gariztatni. De ez nem volt előtte és használok másik 14 colos dell latitudot is munkában ott sincs ez. tök stabil a billantyűzet.

És köszi mindenkinek a csavar tippeket, egy kis számtech boltba bementem és elémtoltak egy kis dobozt tele csavarokkal, hogy válogassak :D Szóval az már rendben van. Itt amúgy a kis műanyagnak van bármi szerepe, ami a más SSDnél ott van a csavar alatt?

Új hozzászólás Aktív témák