Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
"Elvileg ha 3 napon belül jelzed a hibát az elég."
Sajnos az elvileg vastagon és 3szor aláhuzva értendő..... Asztalimmal voltam ugy tavaly előtt, h visszavittem 2. napon h cseréljék ki az alaplapot illetve a memoriat mert mind2 elszállt (1helyen vettem mindent). Erre nem volt bennt 1 szervizes, se senki aki intézkedhetne. Igy patthelyzet állt elő. Vagy hazahozom vagy bennthagyom és egyszer csak megcsinálják. Majd 1 honapba telt. Aliencomp. & 3nap rulz... Jha és a számlát is elcseszték mert csak a cserélt alkatrészek kerültek az ujra. Én hülye meg nem néztem meg mert mar a tököm tele volt h a gép átvétele is majd 2ora volt meg gondoltam egy számlát csak ki tudnka állitani... Azota is küldik a javitott változatot...
De mar több helyen tapasztaltam szar dolgokat a 3nappal kapcsolatban. Volt olyan aki halvány mosollyal aztmondta, menjek a fogyasztovédelemhez. Majdnem megfejeltem. Notiknál jobb a helyzet azért szerencsére legalábbis ismeröseimnek nem volt nagy gondjuk Dell,HP, Toshi illetve IBM gépekkel 3 napon belül. -
listván
tag
Hali,
Magyarország nem direkt Dell ország. A szervizeknek egy vasat sem fizetnek. Tehát ha USA-ban megveszel egy gépet, (olcsóbban mint itthon) akkor a garija csak ott érvényes.
Át lehet hozni a garit Europába, de ezt csak 6 hónapos korától. Addig a Dell nem engedi. Viszont itthon a szervizdíjat ki kell fizetni. Ezért talán jobban megéri itthon venni.
Ha kérdés van, szólj. -
wmarci
senior tag
4Yr In-Home Service, Parts + Labor- Next Day ........H ez a garancia van a notebook-on akkor az teljes körű....vagyis ha amcsiból hozatom akkor itthon is jó lesz? vagyis ha meghibásodik akkor szervíz díjat se kell fizetni nem?
-
Ati bá
csendes tag
Kiderült hogy az F12 és az Insert billentyűk se működnek, én kértem a cserét az eladótól, de ő azt mondta, hogy majd a HRP-nél eldöntjük hogy mi legyen (mert, hogy ismeri őket). Csak erre jövő hét csütörtökön kerülne sor (mert akkor megyek Pestre legközelebb), és akkor már nem lesz érvényben a 3 munkanapos csere.
Remélem megcsinálják, vagy adnak egy újat.
Amúgy lenne egy két kérdésem a géppel kapcsolatban, remélem akinek van 1520-sa az tud segíteni:
Free Dossal vettem, így nem tudom, hogy a Media Directet, hogy lehet életre kelteni. Winampban a funkciónak megfelelően működik az összes elöl lévő gomb, de ha bennt van a CD meghajtóban egy DVD film akkor házikó gombra bejön a Media Direct de nem lehet vele semmit se kezdeni, pörgeti a DVD-t, aztán meg indul az XP. Vagy ez csak Vistával megy? A Delltől kaptam 2 CDt, az egyiken webkamera Manager van, a másik meg Drivers and Utilities CD, amin a következő notikhoz való szoftverek/driverek vannak: Inspiron: MXC061, MM061, 1501, MP061 + 3 XPS-es model van még. Lövésem sincs melyik lenne jó, ha jó valamelyik egyáltalán. A gépben 7200-as RPM-ű vincsi van, de nem mondanám halknak, nagyon sűrűn serceg, mintha seekelne, lehet valami progi a háttérben, majd mindjárt lecsekkolom. A Bluetooth + wi-fi kapcsolónak hány állása van? Nálam csak 2, vagy mindkettő megy, vagy semmi, viszont 3 dolog van a kapcsoló felé felfestve: kör: ekkor van kikapcsolva, függőleges vonal: ekkor mindkettő megy, és van még egy dupla jobbra nyíl, amin nem áll meg a kapcsoló, hanem visszaugrik a középső állásba. Vagy ez a normális és nincs olyan állás, hogy csak az egyik megy a kettő közül? A válaszokat előre is köszi! -
PNP
őstag
Kösz, akkor marad az USB-s megoldás

-
PNP
őstag
Biztos láma kérdés, de Vostro 1500-hoz használható mobilnetes adatkártya? Vodánál kapható E630 csatlakozója PCMCIA II, a Dell adatlapja szerint:
connector:
one ExpressCard slot (54 mm)supported:
ExpressCard/34 (34 mm)
ExpressCard/54 (54 mm)note:
The ExpressCard slot is designed only for ExpressCards. It does NOT support PC Cards.
PCMCIA may not be available in some regions. -
fm!
tag
válasz
visnor2000
üzenetére
Én AutoCAD 2004-el dolgozom Vista Business alatt, szvsz a 2005-nek is mennie kell! Mi a gond vele, mit ír ki?
-
BluEyes
őstag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
-
Sajti84
csendes tag
Vettem egy laptopot, egy DELL Inspiron 1501 -est.
Eddig két problémám van vele:
1. A zenelejátszás pattog, pontosabban kicsit ugrik, mint a hifi amikor bevágod a szobád ajtaját, de csak akkor ha a wifi be van kapcsolva és nem vagy csatlakozva semmihez, tehát ha a wifi kikapcs akkkor jó, ha wifi bekapcs és csatlakozva is vagy akkor is jó.
2. Az elért sávszélességem annak függvénye, hogy dolgozom-e a géppel. Ha egy letöltést magárahagyok, akkor a sebesség leesik 250kb/s körülre, ha mozgatom az egeret akkor 1800kb/s körülig ugrik. Tegnap kénytelen voltam a letöltés mellé 0 hangerővel futtatni a winampot, mert az feltolta a sebességet.
Ezzel kapcsolatba tudtok valamit mondani?
Az 1.-essel vigyem szervízbe vagy micsoda? A 2.-esről még csakcsak elhiszem, hogy valamiféle akksikímélő üzemmód vagy mifene, de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.Valakinek van valami tanácsa/tapasztalata?
-
polip
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére

használd egészséggel, és még1x bocs a kis csúszásért, azt hittem gyorsabban megleszünk a nagykernél

-
Peetee(tm)
aktív tag
ŰDV!
Mióta kicseréltettem a memóriát a 9400-ben, 2x1024 Kingmax 667-re, azóta néha ezt írja ki a mókuskerék: [link]
3.3-as Memtest-et is lefuttatam már, memóriahibára gyanakodva, de 0 Error lett a végeredmény. Valakinek valami 5lete, hogy mi lehet ez a probléma?
Fontos lenne, mert kicsit húzza az agyam, mi lehet a problema. Gép további paramétereit, az infómban találjátok.
Előre is köszi a segítséget! -
amol
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére
Ne csak priviben, tessék megosztani velünk is a részleteket

-
visnor2000
tag
Sziasztok!
Megvan az uj XPS M1330. Eléggé kész van
Egy fájdalom ért eddig. AUTOCAD 2005 lazán nem kompatiblis Vistával. Ilyenre nem is gondoltam
Amúgy minden ok. Remélem az is lesz
Köszi Polip!!! Majd jelentkezem nemsoká priviben is.
-
erdoke
titán
Próbálj alákukkantani, hátha beszorult valami, és azért nem lehet lenyomni. Nekem egyszer egy egyforintos szorult be úgy 4 billentyű közé, hogy egyik se működik, és a furcsa fémes hangon kívül alig volt más jele, hogy mi okozza. Én nem vacakoltam, lepattintottam az egyik gombot, kioperáltam az érmécskét, aztán visszahegesztettem a billentyűt (és elmagyaráztam a gyereknek, hogy ne gurigázzon többet a laptopon).

-
listván
tag
Halil,
Vedd meg a gépet valahol jó olcsón, aztán hozd be a HRP Szervizbe. Kapsz zöldet 14 plusz jaffáért.
A cserét meg is várhatod.
-
Ati bá
csendes tag
Üdv!
A délelőtt folyamán vettem egy Inspiron 1520-at, ám a vonaton észrevettem, hogy a billentyűzet jobb alsó sarokban lévő kurzort mozgató jobbra nyíl nem működik.
Kipróbáltam a BIOSban, ott se érzékeli. A többi billentyű úgy tűnik jó. Holnap reggel felhívom az üzletet és kicseréltetem velük, mert ez hardveres probléma lesz, de ha van valakinek bármi ötlete, hogy életre keljen, az légyszi ossza meg. Amúgy a gép szuper, még most tesztelem, rakom rá a drivereket. -
polip
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
én a 6400esekbe mindig kingstont teszek és mennek hibátlan, dualban ahogy köll

-
Kubatov
csendes tag
válasz
Tommmmka
üzenetére
dunaelektronikát néztem, de nem tűnt olcsónak. inspironok ügyében legalábbis vannak olcsóbbak: aliencomputers, braininvest stb. De azért köszi!
pontosítom a kérdésem: az új Inspironoknak (172x,152x...) ugye az volna a lényege, hogy aranyos kis dizájnt varázsoltak rá. Ismertek olyan helyszínt kerek e világon, ahol az elvileg választható 8 szín közül a feketén, a fehéren és esetleg a kéken kívül bármi más is elérhető?
mindegy melyik konfiuráció
ha lehet fedlapcsere (ráfizetés) nélkül? -
törölt tag
válasz
logaritmus
üzenetére
hát, pedig akkor ez biztony egy Hyundai modul. biztosan lehet valahol ilyet kapni, de két alternatív megoldás is létezik, az egyik az, hoyg ezt eladod, és veszel bele egy valamilyen 1 gigás modult, a másik, hoyg megnézed a gyártó oldalán, hogy mivel kompatibilis az alaplap, és olyat veszel. valamint a harmadik, ami kombinálható az előző kettővel, hogy elmész egy boltba, belepróbálod a kiszemelt mmodult, és megnézed, hogy megy-e vele.
-
törölt tag
válasz
logaritmus
üzenetére
megnézheted az everestben, az kiírja. egyébként meg elvileg kellene legyen a gyártó oldalán kompatibilitási lista.
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Dell inspiron 6400-as notimba szeretnék venni még 512 ramot venni mivel csak 512 van benne. A kérdésem lenne hogy miylen ramot vegyek belem ert istenért se találom ki a gyártója a ramnak ami benne van?!
-
xandee
csendes tag
hejho. dell inspiron 1520-asról mi a véleményetek? =) [link]
-
Kubatov
csendes tag
háj
egy 1720ast szeretnék magamévá tenni lassan 2 hete, még nem fix melyik konfigot,de valszeg a leggyopárabbat (integrált videókari, 1.5ghz c2d). Telefonálok, telefonálok de senkinek nincs készlete és rendelésre se tudják ígérni. Vagy ha igen, akkor mindenféle kompromisszumokat kell kötnöm (hátlap szín stb.) Legtöbben a hazai disztribútorra kenik, hogy költözteti a raktárát meg mifene. Persze Dell boltban van csillió forintért.
Tudtok bótot, ahol nem 2 gép közül lehet választani, elérhető az ára és még november vége elött megérkezne?
Esetleg Polip? -
polip
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére

-
amol
addikt
-
-
polip
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére
hogy hazabeszéljek, én láttam sima meg ledes kijelzőt, igaz csak eyszer, és napfényben.,..a különbség az volt, hogy a ledes látszott

-
polip
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére

-
Cyrin
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére
Még jó, hogy nekem nem küldte el, hiába kértem kétszer is

-
visnor2000
tag
Sziasztok!
Nagyon úgy tűnik beszív polip XPS M1330as ajánlata
Ha valaki tud vmit mondani az újabb WLEDes kijelzőről, azt megköszönném mert nagyon last minute a dolog holnap úgy tűnik biznisz lesz
-
McLaca
őstag
Bocsánat, nem fogalmaztam elég egyértelműen. Szóval amik feltölthetők a RAM-ba, azok az egyébként lapozófájlban tárolt meghajtók, és kernel rendszerkódok, amik alapesetben szintén a merevlemezen vannak, és innen lassú elérni őket. Hátránya, hogy ha memóriaigényes progit futtatunk, elfogyhat a memória. Bár XP-nél és 2GB RAM-nál ennek az esélye már nem túl nagy.
Amit pedig módosítani kell:HKLM \ system \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management \ DisablePagingExecutive - értékét 0-ról 1-re kell átírni, és restart XP.
Üdv!
-
Palika71
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem Vista Businessem van. A uTorrent, vírus-védelem, és még 1-2 hasonló méretű programon kívűl semmi nem fut, így foglalt a 2GB 48%-a.
Ilyenkor ugye a VGA, csak az alap mennyiséget használja el a rendszermemóriának.
Ha bármilyen játékot betöltök, már épül is le a Windows.
A DELL, a 1.5GB RAM-ot javasol a Vista Businesshez. -
krazi
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na én nem azt mondtam, hogy 2g alatt el se indul, csak olvastam néhány tesztben, hogy 1g-nél képes belassulni... (főleg ha komolyabb munkára fogják.)
Amúgy meg: a MS szerint 512 mega is elég neki.
-
McLaca
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bizony, írtam is erről korábban... Egyébként Vista alatt nem tudom, működik-e, de XP alatt kellő mennyiségű RAM esetén a kernelt fel lehet tölteni a memóriába, ami jelentős gyorsulás, ha emellé pedig a swapfájlt is kikapcsoljuk... Na, ehhez kell 2GB.
Üdv!
-
FehérHolló
veterán
Fenéket kell 2GB a Vistának. Asztali gépben annyi van Vista Business mellett és 1.3GB fölé még nem mentem. 1GB fölé meg csak komolyabb játékkal, ami notinál nem jellemző. Netezés, zenehallgatás, filmnézés, ilyesmi mellett 650MB körül eszik, ha nem állítasz be olyan opciókat, hogy bizonyos dll-eket és futtatható állományokat induláskor töltsön be a memóriába.
Persze vannak speciális felhasználási területek, ahova kell a 2GB, nem azt mondom. De aki ilyeneket használ, az előre tudja, hogy több kell neki.
-
McLaca
őstag
Az N-es még nem hivatalos, egyelőre kváziszabvány. Nem is nagyon támogatott még emiatt, bár eszközöket már előzetes specifikációk miatt gyártanak.
Nem igazán lesz hol kihasználni, de tulajdonképp ha árban mindegy (általában majdnem mindegy), akkor vehetsz (kérhetsz) N-est is.Üdv!
-
krazi
csendes tag
-
atosz
őstag
1. Szerintetek melyik a legjobb választás az alábbi WLAN kártyák közül?
- Dell Wireless 1390 (802.11g)
- Dell Wireless 1490 (802.11a/g)
- Dell Wireless 1505 (802.11a/g/Draft n)
- Intel PRO/Wireless 3945AG (802.11a/g)
- Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) minikártya2. Dell D430 és D630-on a magyar klaviatúrán nagy az enter gomb vagy "egy soros"?
-
McLaca
őstag
válasz
discrate
üzenetére
Nos, az akkuk kezelése hosszú téma...
Rengetegszer kitárgyaltuk már itt is, más fórumon meg főleg.
A lényeg: a Li alapú akkukat NEM LEHET 12 óráig tölteni. Nem is kell. Az elektronika telenyomja 1,5-3 óra alatt (akkuja és gépe válogatja), aztán nem csinál onnantól semmit. Rajta lehet 12 órán át, bajt nem csinál, csak épp haszna sincs, mivel feltöltés után teljesen lekapcsolja az elektronika a töltést, így a maradék időben csak lóg a gépen a töltő, és üresjárati fogyasztással terheli a környezetet. (Környezetvédelem rulz...
)
Szóval feltöltöd, míg tele nem lesz, aztán használod, míg madjnem lemerül.
Rengeteg tanulmány van arról egyébként, hogy a Li alapú akkuk nem szeretik a lemerült állapotot, főleg a mélykisütést nem (ettől elektronika védi). De már azt sem csípi, ha mondjuk 5%-ra merül. Az ideális az lenne, ha folyamatosan 10% és 40-50% között tudnád használni, ami 2-3× annyi töltési ciklust jelent, viszont az akku élettartama 8-10×-esére növekszik (tehát 10× annyi töltés kell ezzel a módszerrel ahhoz, hogy a kapacitása 80%-ra csökkenjen), így időben 3× addig bírná.Üdv!
-
discrate
aktív tag
sziasztok,
hogyan kell legoptimálisabban tölteni az aksit?
most vettem a gépet, és a boltban azt mondták, hogy 12 óráig kell először tölteni, majd utána lemerülésig használni. ezt háromszor. aztán láttam, hogy litiumos aksi van benne. azt szerintem nem is kell (max 1szer)... ártani, remélem, nem ártottam neki vele...érdemes úgy használni, hogy mindig rátöltök, sose merítem le?
illetve mikor töltött fel teljesen? mindegy, hogy milyen feltöltöttségű szinten tárolom az aksit, ha nem használom?egyéb jótanács?
köszi előre is.
-
törölt tag
-
atosz
őstag
A D630-on és D430-on a magyar klaviatúrán az enter bill nagy formátmú, ugye?
-
-
törölt tag
kétszer ment el, bocsi...
-
törölt tag
mostanában a gép bal hátsó sarkában (ahol a rács van a levegőáramlásra) elkezdett kerregni a ventillátor (gondolom a venti, mert más mozgó alkatrész nem nagyon van itt). ezzel mit lehet kezdeni?
másik kérdés pedig off: feltettem egy vistát. ebben hogy lehet kiiktatni teljesen a hibernálást? ugyan a beállításoknál elvileg ki van kapcsolva, de a fájl még ott figyel a vinyón, és nem engedi törölni sem. valamint valakinek van róla tapasztalata, hogy a vista iy úgy csinálja, mitn az xp, hogy egy könyvtárban ott van a vinyón a teljes installdvd tartalma, hátha szökség lenne valamire? és ha igen, akkor ez hol van? harmadrészt pedig minden induláskor felugrik egy üzenet (windows security alert), hoyg miért kapcsolom ki a tűzfalat, meg a frissítéseket, meg a defendert... ezt a cuccot hogy lehet végleg elhallgattatni?
-
amol
addikt
Nos akkor ha az ember a BIOSban átállítja a SATA-t compatible-re és felmegy az xp utána vissza lehet állítani?
-
McLaca
őstag
-
discrate
aktív tag
sziasztok,
egy insp 6400 friss tulajdonosa vagyok. oprendszer nélkülit vettem, hozzá külön xp-t.
amikor fel akartam telepíteni a noti drivereket, akkor láttam, hogy vistás cd-t kaptam hozzá.
kérdésem, hogy a dell oldalról honnan tudom, hogy pontosan melyik driver kell nekem (pl azt se tudom, hogy pontosan milyen audio kártya van integrálva illetve hálókártya stb)?
service taget benyomtam, de ott is sok közül lehet választani.
persze mindezt csak egy másik gépről, mert erről nemtok csatlakozni a netre, amíg nincs driverem installálva (hálókártyát nem is látok a hardver/eszközkezelőben csak 1394-et)...remélem nem csak próbálkozgatással lehet megtudni, hogy jó-e a driver nekem vagy nem.
köszi. -
k.krisz03
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valószínűleg ez lehetett.
McLaca: Azért vittem volna neki vissza, mert ő kereskedő, és talán könnyebben, gyorsabban jutott volna el a szervízbe. Meg úgy emlékszem, vásárláskor mondta, ha valami gond lenne, őt keressem.
Ha továbbra is ilyet csinál, intézkedni fogok. -
polip
addikt
válasz
visnor2000
üzenetére
ment privi, de csak a LED-es 1330-ak áráról!
monitorhoz? hát szabvány VGA out van rajta...ill a külön videókarisokon HDMI, de ehhez itthon még nem láttam madzagot

-
k.krisz03
tag
Hali!
Van egy Dell Latitude D600-as laptopom, ami nem akar bekapcsolni. Megnyomom a bekapcsoló gombot, hallom a szokásos pattanást a hangszóróból, a bekapcsolást jelző LED is világít, viszont nagyon halványan el kezdenek villogni a NumLock, CapsLock, ScrollLock LED-jei, ill a HDD LED, a villogás ütemére halkuló pattogás jön a hangszóróból, majd pedig le is áll a gép.
Bármilyen áramforrásról is megy, ezt csinálja. Tehát mindegy, hogy akksi, akksi+adapter, akksi nélkül csak adapterről próbálom bekapcsolni.
Meg tudnátok mondani, hogy mit tudok ezzel kezdeni? Vagy ez a "szokásos, beprogramozott" elromlás lenne, mivel 4 nap múlva lejár a gari? Nincs sok esélyem visszavinni a gépet az eladóhoz (használtan vettem 1.5 éve).
Előre is köszi a remélhetőleg nem elkeserítő válaszokat!
Üdv
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mar több helyen tapasztaltam szar dolgokat a 3nappal kapcsolatban. Volt olyan aki halvány mosollyal aztmondta, menjek a fogyasztovédelemhez. Majdnem megfejeltem. Notiknál jobb a helyzet azért szerencsére legalábbis ismeröseimnek nem volt nagy gondjuk Dell,HP, Toshi illetve IBM gépekkel 3 napon belül.
Remélem megcsinálják, vagy adnak egy újat.

Fontos lenne, mert kicsit húzza az agyam, mi lehet a problema. Gép további paramétereit, az infómban találjátok.
Egy fájdalom ért eddig. AUTOCAD 2005 lazán nem kompatiblis Vistával. Ilyenre nem is gondoltam

Kipróbáltam a BIOSban, ott se érzékeli. A többi billentyű úgy tűnik jó. Holnap reggel felhívom az üzletet és kicseréltetem velük, mert ez hardveres probléma lesz, de ha van valakinek bármi ötlete, hogy életre keljen, az légyszi ossza meg. Amúgy a gép szuper, még most tesztelem, rakom rá a drivereket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)