Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser
üzenetére
Az jo.

En meg mindig ezzel a mobilnetes dologgal szenvedek, probalok utanaolvasgatni, kb. annyi erdemi infot talaltam, hogy dell 5530-as kartyat lenne erdemes venni hozza, abba kell belerakni a SIM-et, a kartyat meg siman csak az elokeszitett helyere es szep az elet.
Nezegettem a honlapjukon a szerelesrol szolo doksit, ott irja, meg mutatja, hogy az antenna kabeleket, hogyan kell leszedni, visszarakni, de az meg mindig nem szazas szamomra, hogy ezek az antennak a gepbe vannak beepitve?
Mert mindenutt csak magukat a kartyakat aruljak, antenna vasarlasrol szo sincs, de te meg azt irod, hogy ha nincs SIM foglalat, akkor antennak sincsenek, akkor meg annyi.
Hogy neznek ki ezek az antennak vagy hogyan lehet rola meggyozodni, hogy van-e?
Nem talaltam semmi ertelmes kepet, igy azt se tudom mit kellene neznem vasarlaskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest