Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wanted5
őstag
nagyon nem akarok beleszólni, de USB-s mobilnet miért nem jó? sokkal egyszerűbb lenne...
3-4 usb foglalat a legtöbb gépben van, az meg csak elég egy átlagos felhasználónak
1 mobilnet, 1 egér, még akkor is marad a többi dolognak
az én gépembe sincs alapból, de biztos nem küszködnék vele ha szükségem lenne rá -
Chaser
legenda
Ha nincs a gépben sim, akkor anttennának se sok értelme van
Volt is erről szó, valaki azt mondta mindben van sim, csak antenna nem. Mint mondtam ha nincs antenna akkor bukta. Vagy pedig wlan usb-be, wwan wlan helyére.
Ott kell megnézni ahol a wlan van, wwan antennának is ott kell lennie csak akkor nincs bekötve. 2 v 3 db az passz, sim foglalat meg úgy rémlik akku alatt van. -
Chaser
legenda
Kell egy pcie csati, az adott. Kell egy sim foglalat és antennák. Ezek nélkül nem megy. Hogy van-e olyan modem amibe lehet sim-et rakni azt nem tudom. De gondolom ha nincs a gépben sim foglalat akkor antennák sincsenek, szóval veszett fejsze nyele wwan szempontból a gép. Ha csak nem az EC foglalatba bele nem hackelsz valamit, napokban láttam ebayen egy ilyen DIY kütyüt, de az biztos hogy mókolni kellene vele rendesen.
Másik megoldás amit én akartam megnézni de végül elmaradt, ha van a gépben sim wlan helyett egy usb nanowlan, a wlan helyére meg a wwan és annak antennái, ez lehet hogy működne. De ha nincs sim akkor felejtős ez is. -
Chaser
legenda
Az nbd gar olyan, hogy kimennek hozzád pár napon belül és ott megcsinálják a gépet. Amit alfa ad ilyen gyors biztos nem lehet, nem kérdőjeleztem meg a korrektségét, abszolút korrekt tag valóban. Új backlit magyar billt 12k-ért árul egy tag, szóval nem olcsó, ebayen se nagyon találtam épkézlábat. Igen, van amelyikben van hsdpa előkészítés, van amelyikben kamera, van amelyikben fingerprintreader, vagy ezek kombinációja. Amit múltkor vettem tőle abban volt hely wwan kártyának, sim foglalat is akku alatt, csak épp antennák nem, azt meg utólagosan sokba kerül belehackelni mint itt megtudtam. Azt raksz bele amit akarsz, nem ugrik a gari
Ramot is nyugodtan bővítheted, v lecserélheted akár 2x4GB-ra. Cpu-t cserélni nem tudsz, mert ezekben a gépekben lapra forrasztottak sajnos.
-
Chaser
legenda
Meg annyi különbséggel, hogy azokon nem ennyi gar van és amit én vettem nem is nbd-sek voltak. A legutóbbi széria meg mind tavaly őszi gyártású volt, de gart nem írt a dell check egyikre se. A 6 hó gart alfa adja, nem dell gar. 80-ért úgy még azért megéri. Jah és nem backlit billesek, pláne nem magyarok, ezt se hagyd ki. W7 se járt a gépekhez csak vista, wwan előkészítés se volt bennük, mondjuk az lehet ebben sincs. Magasabb árról indult ez a gép is, lehet megy még lejjebb is. A mocsok magnézium burkolat meg nagyon kiemelve látszik fényképeken ha hibákról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest