- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tahepa #128798 üzenetére
Igaz, jó pár éve volt már, de a Szerelmi pincesoron (állomásnál) a Klastrom pincészetnél mi jókat ittunk.
De kaja nincs.
Mod: most láttam egy pár képet fb-on ami szerint ettek is ott. De nem tudom Döme bácsi (tulaj) intézte-e vagy a látogatók maguknak. Egy telefont megér.
-
Popes
őstag
-
válasz
tahepa #127747 üzenetére
Ha 40 kilóval könnyebb lennék, vagy egy fejjel alacsonyabb, kisgyermekes anyuka, aki a buszra vár, tudna elég ijesztő lenni a helyzet.
Beálltam a sarokra vártam egy srácot, boltban vettem ásványvizet, szerencsére apróval fizettem, zsebben volt 35 Ft, odaadtam, nézet, szitkozódott, meg tovább ment tarhálni. Aztán jött a spanja, úgy járkált körülöttem, mint aki fogást akar keresni, vagy négyszer váltott irányt előttem, aztán elment a sarokról.
Kezem a telefonon, másik zseb szélen, tatyó a falhoz fordítva, ha moccan, lendületből fordítom a falnak. neki egy törött orr, én meg reménykedjek, hogy gyorsabban futok a csordánál... Azért álljunk már meg. 189 / 115-el, azt kell várnom, valami szutyoknak mi lesz a reakciója?
Biztos a kockás térdgatya miatt néztek vidékinek, vagy ki tudja. De ezek egyébként ezek nincsenek szelektálva a városból?
-
Zola007
veterán
válasz
tahepa #125870 üzenetére
Belinkelted ugyanazt
(#125871) T_chris : 3 ezer/db? no waaahhhay....
Nem ér annyit együtt a 2 lámpa, amibe kell
az én töltőm nem tud meríteni, így majd csak azt tudom megmérni mennyit vett fel lemerült állapotból, de sokan vettek már tőle. Bontott laptop akkukat használok most, de már csak 1400 körül tudnak, ami elég sovány -
Zola007
veterán
válasz
tahepa #125800 üzenetére
Rendőrség
KRESZ szerint ha a közlekedést, tömegközlekedést (Pálmánál állnak meg néha, hogy a villamos nem tud továbbmenni) vagy ingatlanból ki/behajtást (pl. tömbház alatti garázs) akadályozza, az szabálysértés és a rendőr hivatalból hívhatja a lopóautót
Görgey-n este gyakran parkoltak garázs, trafóház és egymás elé/mögé szabálytalan és paraszt módon felváltva, láttam bosszúból letört tükröt, ablaktörlőt.
100m odébb a Doberdó felé mindig volt egy rahedli hely, én már alapból oda fordultam be, gyalog 1 perc plusz, az semmi.
Tesco parkolóban is mindig röhögök, mert egymást ölik a bejárat közeli helyekért, 30 méterrel odébb pedig van legalább 50 szabad hely. Kb. így parkolunk
:
-
mezis
félisten
válasz
tahepa #125800 üzenetére
Tolni lehet az autót ? (New York: vízszintes parkoló sávban kézifék nincs behúzva, ha szűk a hely a kiálláshoz, előre a lökhárítók érintkezéséig, kicsit tolod előre az előtted lévőt, aztán ugyanez a mögötted lévővel és már mehetsz is dolgodra.)
(40 éve hasonlót kellett játszanom Kiev-ben egy őrzött parkolóban. Este utolsónak álltam be az utolsó szabad helyre, reggel korán elsőnek indultam volna, de három autót is odébb kellett tenni. Volt amelyik nem volt kormányzárban, így az első kerekével tudtam "kormányozni". Egy német házaspár is befutott közben, először csak veszekedtek, aztán beszálltak segíteni.)
-
zolikaDB
veterán
válasz
tahepa #124263 üzenetére
Kezd kibontakozni egy esetleges "daa-raa-Zola007" parbeszed! Akiktol elnezest! Ok nem ilyen laposak, mint en
Es rajtam rugozol, nem is a kocsinEzt elismeresnek veszem!
Nem tudom, melyik kijelentesedre reagaljak, melyik lenne reszemrol szanalmasabb? Hmmm, hmmm!
Megjelentel, es lereagalod - neked még realaxalni sincs lehetoseged
Hallod, engedd mar el azt a kocsit, eleg ha engem oltasz!Ez egy Lokál/nem szakmai/off topik, olyan nincs, hogy "nem nekem szol". Tragar, politikai stb (ismerjuk a szabalyzatot?!) hozzaszolas nem megengedett, de akar ketes helyesirasu, nem banto hozzaszolas az elkerulhetetlenul bekerul a beszelgetesfolyamba... Ha nem en valaszolok, akkor talan mas "talal be". Aki nem birja a kritikat (vagy mi), az lehet nem jo helyen kapirgál.
Tisztelt modik! Az Opel (PSA konszern) es tahepa erdekeben legyszi toroljétek eme hsz-eket!
-
zolikaDB
veterán
válasz
tahepa #124246 üzenetére
Teljesen igazad van.
Ebben a "mindenki okos" vilagban a 10 evvel ezelotti "PH-s énemhez" kepest kb. read only lettem lassan.
Az infoszerzesen kivul neha ebben a topikban batorkodtam (mit batorkodtam? mereszkedtem!) alkalomadtan jomagam is beszelgetesbe "bonyolodni". Hisz itt az off topic gomb nem kotelezo, csak ajanlas!
Es igen, most is bonyolodtam.
Tapasztalatra, objektiv es jo adag szubjektiv tenyre tamaszkodva "beböfögtem" par mondtatot es te önérzetesen kikérted magadnak.
Pedig ha tudnad hogy meg autokereskedo sem vagyok
Igen, TE ismered a konkret autot, amibol a hahu rendszereben csak egy van. ✓ Ez mar predesztinal is arra, hogy "mindent megsemmisito" valaszt adj es szep delutant kivanj, miszerint "az egyetlent" megbantottam.
Persze igazad van, mindenki annyiert arulja a portekajat, amennyiert akarja, ez szuveren joga.
Es tudjuk mi jar annak, akinek...Adult content: meg le se utottem az OK gombot, de maris tobol harapnam le a nyelvem, ha ez elo beszelgetes lenne, de igy csak a kalapaccsal szemezek a szerszamosladaban...
Es kikerem magamnak uzletronto velemenyem, Opeles ténykedésemet pedig szigoruan az auto alatti tevekenykedesemre kell korlatozzam es kivul helyezzem a PH berkeinUtoirat: uzletben nincs baratsag, mondjak a nagyok! Ha annyira tetszik a verda, hat ALKUDJ, ha mar uzletet rontani nem akarsz, hatha!!!
Vagy varj, es ha nem viszik el, a #124245-os hsz. talan valosagga valik. Ha elviszik, akkor meg legalabb tudjuk, hogy nincs ertelme nepperkarrierre esetemben! -
zolikaDB
veterán
válasz
tahepa #124235 üzenetére
Ha tenyleg segiteni akarsz neki, akkor mondd el, h enyhen vastag az arcedulan az osszeg.
Mindent elhiszek, es keprol egyben is van, stb.
De a piac araz, es ezekbol mar csak a "kulonlegesebb" peldanyok mennek 1m Ft felett, es neha azok is bontasra es nem eladasra...
Uzletrontast felejtsd el, ez csak teny. Hasonlot hajtok en is, es optimistan nezve a 700e Ft mar egy jo ar ertuk. -
bul07
nagyúr
válasz
tahepa #122244 üzenetére
Hát úgyis kell, egyeseknek semmi nem elég
(#122255) mghltm
Igen
Szerintem érezhetően kevesebb a kocsi Debrecen Berettyóújfalu között(autópálya lehajtóig), meg ugye a kamionok is ott mennek az autópályán
Amúgy mai túránk itt látható(kiinduló meg a végpont nem pontos +40Km még hozzá kell adni), több mint felét én vezettem(Dunakeszitől)
Elmondani se lehet hogy mennyivel könnyebb autópályán menni mint sima főúton
Az utolsó 150Km sima közút szenvedés volt a javából -
dewil666
őstag
válasz
tahepa #121135 üzenetére
Gondolom végigjártad melyik a legjobb.
Végülis csak megszűnik
Na majd januar februar körül én is nézek másikat akkor, mert az borszalmas amit linkeltél.
Olyan kellene amivel több alkalommal is lehet 150e ft felett díjmentesen kivenni saját automatából és az utalás is díjmentes. -
törölt tag
válasz
tahepa #119434 üzenetére
Ugye? Én aránylag jól ismerem a várost, 50-60%-ban el lehet kerülni a forgalmat. A maradék meg kevés, pl a rövid Bethlen amikor két kerékpárút között kell menni úton. Vállalható dolgok ezek.
De minél többen megyünk ott szabálykövetően, annál jobban tudatosul az autósban, hogy vigyázzon ránk. -
Zola007
veterán
válasz
tahepa #119396 üzenetére
A kerékpárosok 60%-anak van jogosítványa a statisztikák szerint
Másrészt a városi forgalomban való kerékpáros részvételt én is minimum AM kategóriás motoros jogosítványhoz vagy ekvivalens előképzettséghez kötném. Ez 14 éves korral megszerezhető, kerékpárra legyen mondjuk 10 év. Az alatt pedig ne bringázzon senki városban.
Erdőben, földúton, vidéken menjen aki akar jogsi nélkül, de egy város az rendszerint bonyolultNem a videó a követendő, az főleg arról szól, hogy még ilyen tömeg esetén is életképes a közlekedés.
Magyarországon 30 másodperc után totál káosz és balesetek sora lett volna egy hasonló tumultus eredménye -
-
Thermaltake
tag
válasz
tahepa #117129 üzenetére
Tudom ,hogy meg lehet csináltatni... én már eleve bekalkuláltam ennek a többszörösét.
A magam csinálta élmény / tapasztalat lesz a legjobb az egészben. (feltéve ha sikerül)*
Nem gondolnám,hogy teljesen badarságot állítanék
Ez pedig a 2 évvel későbbi videó* amennyiben el*seszem majd elviszem valakihez, de arról meg annyit, hogy a tömb szomszédom megcsináltatta "mitténhol" ....tavaly ősz végén... nagyon szép lett... most megint olyan sárga neki, mint némelyik hajléktalan fogai.... (eltelt azóta kb 8 hónap)
+ ha jól tudom, egyik fényszórót sem lehet a végtelenségig felújítani....Vagyis bárki képes felpolírozni, de pár hónap után ,ahogy te is vagy más írta, ismét gané kinézete lesz... ennek elkerülése végett ildomos felület védelemmel ellátni.
mj.: néhány amerikai videóban az alumínium polírozót láttam ,hogy "csodákat művel kb 3 perc alatt".
Szóval sokféle eljárás (wd40, fogkrém, sósav, biszem-*aszom ) létezik, hogy egy műanyag felületet helyrehozzon az ember otthon... házilag...
A közvetlen szomszédom dettó megcsináltatta valakivel kb 5 napja 4k-ért a párt, most nagyon jól néz ki ... kíváncsi vagyok kibírja -e őszig egyáltalán...
(nem tudta megmondani, milyen eljárással készítették neki)
Egy magyar videó a Hyp-R-es sráctól
a sör egészségedre váljék
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest