- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
válasz
tahepa #136697 üzenetére
Konkrétan arról nincs, de nagy általánosságban van nekem 2 akkus flexem. Egy olyan gagyi mint a Hyundai és egy Metabo. Óvatosan lehet használni de nagyon hamar fullad, erőtlen. Jah és nekem 5Ah akku van a "B" ligás flexhez, de hamar merül (mondjuk a Metabo is tud merülni de abban van erő).
-
Cs1csó
titán
válasz
tahepa #136646 üzenetére
Túlreagálod, nem világítok senki szemébe ha jól van beállítva, a szembe sávba közeledő autó vakított el engem ekkor fordultam felé és ezután kapcsolta le a fényszórót. Fókuszált fény és oda világít ahová nézek és persze lehet állítani egy kicsi le és föl irányba. Kényelmes tekerő pózban úgy állítom be, hogy minél messzebbre bevilágíts előttem az utat.
-
-
copass
veterán
válasz
tahepa #135560 üzenetére
panelhoz fúró kalapács kell. ütvefúró csak gravírozni fogja a panelt!
van egy einhellem, kés a vajba. nyomni se kell, csak ellentartok.
csavarozásra ilyet használok már 1 éve. meglepően erős, lépcsős fúrót is simán viszi 30 mm lyukba 5 mm vtg plexibe. a gyors fejcsere meg nagyon praktikus. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
tahepa #135151 üzenetére
Vagy várd meg amíg megnyitják a debreceni csomagátvételi pontot
-
Dracula72
senior tag
-
mezis
félisten
válasz
tahepa #134926 üzenetére
Apósom 60 évvel ezelőtt sikerrel korlátozta a verebeknek csatorna szélén való landolását a csatorna széle felett pár cm-re kifeszített dróttal.
Esetleg kérdezd meg fórumtársunkat, csinált-e hasonlót. -
Thermaltake
tag
válasz
tahepa #134926 üzenetére
Sziasztok!
Régebben nálunk is nyitva hagyott erkély ajtón ( 10. emelet) bejött, összefosta a szőnyeget és kirepült. Ládába ültetett muskátli közé rakott tojást, piszkította az erkélyt is rendszeresen....
továbbá minden reggel szokásos galamb " hbm hbm hbm" hangra kellett felkelnem.
Volt, hogy este felhúzott légpuskával vártam a reggelt, majd a reggel első "hbm hbm" hangra, álló &asszal kiléptem és elcsettintettem a puskát ( persze üresen )... ez sem tartotta őket vissza sokáig.
No de! Végre sikerült vennem egy ilyet talán a KIK-ben anno, kb 10 éve.
Probléma? Semmi.
Természetesen ellensége a vetési varjú, ~ 10m2-es területet biztonságban tart.
Bátran ajánlom megvételre minden galambbal harcoló honfitársamnak.
Update: Olyan mocskok a galmbok, hogy egy idő után " rájönnek", hogy sosem mozdul meg a varjú az erkélyen, és talán tök "béna" .Képes leszállni mellé 0,5 méterre, ott forgatja rá a fejét, meg gülleszti a szemeit rá... máskor meg incselkedik vele és felszáll a tetőre és a tető széléről nézegeti a hőn szeretett riasztómat. Ilyen esetben ( évente 1x előfordul) kb 10cm-t arréb húzom a gyors kötözővel rögzített varjút az erkély vaskapaszkodóján, így, a galambok szemében... már nem ott van ahol "tegnap". "tehát mégis tud mozogni? XD
Vegyetek ilyet ha van rá lehetőségetek.
Kicsit hosszú lett a történet, de szerintem hasznos.
Remélem tudtam segíteni.
üdv
Azért ezt is érdemes átolvasni. -
zolko74
tag
válasz
tahepa #134916 üzenetére
A galambok soha nem adják fel [link]
Laktam a belvárosban négy emeletes ház 4. emeletén. A végén már elegem lett és Raschel hálóval próbáltam megakadályozni, hogy az erkélyen fészkeljenek. Egy éjszakai vihar megtépázta a hálót, lett rajta egy kis rés. Bejutottak... Délelőtt 11-kor már kész volt a fészek, benne 2 tojással.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
tahepa #133825 üzenetére
Magát az ötletet díjazom, de igazán értelme nincs. Ez kb. olyan mint egy klipet megnézni, még egy koncert filmmel sem ér fel mert ott a közönség sokat hozzáad az élményhez vegyük pl. a Queen Népstadionba vagy a Wembley-ben tartott koncertjét.
DE ezt leszámítva nagyon ötletes.
-
mezis
félisten
válasz
tahepa #133725 üzenetére
Én is megtaláltam a régóta keresett verset a cigizésről. (Ludas Matyi, 1964)
-
SOAD19
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
-
wdcuccok
újonc
válasz
tahepa #129224 üzenetére
Ha automatából automatába küldöd, akkor nem kell felcímkézni.
Ha automatából házhoz küldöd, akkor érdemes felcímkézni, hogy ne verd magad extra költségekbe!Az automatából automatába küldés esetén azért nem árt, ha a dobozta ráírod a címzett nevét, tel. számát, email címét és a cél automatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest