Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
wdcuccok #153101 üzenetére
Magántanárt kell fizetni...
Lányomnál ugyanez a gond, egy szó szerint drogfüggő tanáruk van, szülői petíció semmit nem ért, mert nincs helyette más.
Semmit nem magyaráz el nekik, de sorban osztja a karókat.
Mindezt egy debreceni gimnáziumban!
Gyerek eljárt itthon tanárhoz, pár óra után simán ment neki minden, tehát bizonyítva lett, hogy nem vele van a gond.
Osztálytársainál ugyanez történt. -
pomorski
őstag
válasz
wdcuccok #153101 üzenetére
„Hasonló cipőben” mi is jártunk, a nagyobbik gyerekkel történt hasonló. A gyerek a kisTK-ba járt, de áttettük egy másik iskolába a nyár folyamán. Az osztályfőnöke a kisTK-ban túl sokat képzelt magáról és azt gondolta, hogy tévedhetetlen. Pedig sajnos egyszerűen csak ostoba volt. Számtalanszor kértem tőle, hogy ha a gyerek megold egy példát helyesen, akkor ő azt ne javítsa ki, ne rontsa el, -csak azért, mert nem ért hozzá! Amikor pl. kritikával éltem felé, akkor bunkó-tirpák válasz jött tőle, aminek „mondanivalója” az volt, hogy mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál!
@lorcsi: Példának okáért egyszer a gyerekek a suliban a síkidomok kerületét és területét tanulták. Volt egy dolgozat, amiben a tanár megadta egy háromszög három oldalának hosszúságait. Az egyik oldal hosszát mm-ben adta meg, a másik oldal hosszát dm-ben, a harmadik oldal hosszát pedig cm-ben. Az osztályban minden gyerek átváltotta az összes oldalhosszat mm-re, ezután próbálták őket összeadni. Az én gyerekem nem számolta ki a háromszög kerületét, mert úgy vélte, hogy a kapott oldalhosszak nem tesznek eleget a háromszög-egyenlőtlenségnek, beírta tehát a válaszhoz, hogy mivel a háromszög nem létezik, ezért kerülete sincs. (Ja, ő ezt tudta, de ezen tudása nem az iskolából származik!) A többi gyerek pedig automatikusan összeadta a mm-re átváltott oldalhosszakat. Minden gyerek megkapta érte a pontot a „helyes eredményért”, az én gyerekem nem kapott pontot, holott a gyerekem megoldása volt a helyes. A tanárnak fogalma sem volt arról, hogy ha megad 3 oldalhossza ad-hoc módon, akkor néha előfordulhat, hogy ezen 3 oldalhosszból nem szerkeszthető háromszög. Ilyen problémákból volt sok (ha valaki kíváncsi ezekre, akkor leírom részletesen neki privátban a tanárnak küldött panaszos e-mailekből „szemezgetve”), ezért tettük át máshová a gyereket. -
válasz
wdcuccok #152456 üzenetére
Semmi felháborodás nem volt.
Nem tudtam eldönteni, hogy most csak móresre akarsz tanítani, vagy valóban nem érted mit akarok, ezért elmagyaráztam.
Én nem rosszindulatból forgatom ki mások írásait (izé, nem is emlékszem másik esetre azon kívül, amire most gondolsz). Ez egy társalgó topik, van itt egy társaság, akik többé-kevésbé ismerik egymást, ha úgy tetszik baráti társaság, egy ilyenben előfordul, hogy az emberek viccből ugratják egymást. Persze lehet ezt rosszindulatból is csinálni, de van itt jópár ember, aki személyesen is ismer engem és tudja, hogy szikrányi rosszindulat sincs bennem.
-
válasz
wdcuccok #152449 üzenetére
Nem, én olyan takarítót keresek, aki home office-ban dolgozik és emailben kell elküldeni neki a lakást, amit ki kell takarítani.
Ha burkolót, festőt, vízvezetékszerelőt stb. keresek, ugyanúgy nem írom oda, hogy házhoz kell jöjjön, mert foglalkozásából adódik, hogy jönnie kell.
A pedikűrös jellemzően nem jár házhoz, ezért annál odaírtam.De akkor már kiírom, az egyértelműség kedvéért:
Olyan tv-t keresek, amit megvásárlás után elhoznék magamhoz haza, és itt nézném. -
válasz
wdcuccok #149540 üzenetére
Ugye férjezett vagy bármi más kötött kapcsolatú partnert ép ésszel ilyen szituban az ember kerüli, az elvált nők pedig apás hétvégéken többnyire elég szabadok és szeretnek is kikapcsolódni. Volt akinek a gyerekével is találkoztam, de az nem randi akkor hanem közös családi program egy kedves baráttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó MacBook Pro 15 (2018) i7 / 16GB / 512GB / Radeon 560X csak külső monitorral használható
- Insta 360 X3, selfie stick, dive case, 64GB SD
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- DIY Amlogic A311D ( s922x + NPU ) 4+32 GB RAM 2.2GHz Khadas VIM3 Pro szgép. média lejátszó
- HP Pavilion x360 2in1 - 14" FHD IPS TOUCH / i5-10210U / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / B&O / FP / HUN
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest