- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #86830 üzenetére
Te annyiban vagy vétkes, hogy annak ellenére, - hogy azt mondod olvastad a Telenor írását és világosan benne van, - hogy nem lehet egy tiltott készüléket reaktiválni, mégis megvetted és azt gondolod, hogy azzal, hogy a te "tulajdonodba" került, törölhető minden hozzá kapcsolt negatívum.
Azt kellene megérteni, hogy mivel a szolgáltatónak nincs a nemfizető bankszámláján inkasszó joga, közvetlen ráhatása csak a SIM-kártyára és a készülékre van, így minden szerződésszegést a készüléken vernek le és ahhoz kapcsolódnak a szankciót.
És ez független attól, hogy éppen kinél van éppen.**Azért jelöltem meg a tulajdonodban szót, mert nincs a tulajdonodban.
Ugyanis ez a készülék nem a tiéd jelenleg, attól függetlenül, hogy fizettél-e érte.
Egyszerűen nem kerülhet a tulajdonodba, mivel akitől vetted, az sem tulajdonolta.
Ez a készülék szerződés szerint még a szolgáltatóé, mintegy zálog a nemfizetésért cserébe, éppen ezért tilthatja le.
Remélem így más világos.Vegyünk egy szemléletesebb példát: ha megveszel egy olyan autót, amin még hitel van, de nem hitelátvállalással, csak fizetsz érte egy adott összeget és elhozod az autót átíratás nélkül.
Használod, egyszer csak akitől vetted nem fizeti tovább a hitelét, akkor a bank fogja és bekéri az autót a nemfizetőtől. Ha nincs meg az autó, akkor fogja és kivonatja a forgalomból. -
Zola007
veterán
válasz
Borosz #86740 üzenetére
Azért, mert ez a szerződés része, hogy azért kapja kedvezménnyel, hogy 2 évig fizesse a havidíjat rendesen és csak az ő kártyájukkal használja.
Nekem 15 éve előfizetésem van, eddig előfizetéses telefonjaim voltak, a Lenovo az első, ami független, de sose volt gondom a cégekkel. Igaz fizettem is rendesen a hatalmas 4-5e Ft-os számláimatEgy kicsit úgy érzem rosszul látod a dolgot.
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #86380 üzenetére
Hopsz. Rögtön leesett az ára.
Csak el ne vigyék előled. -
Laraxior
titán
válasz
Borosz #83904 üzenetére
Xeonok jol birjak a terhelest, illetve a folyamatos hasznalatot. Elég sok sima asztalinak van xeon megfelelője, ami ugyanaz hetkoznapi hasznalatban. Ez itt a Q8200.
Orajelet emelni ugyanugy tudsz, ha a lapod is akarja.
Nekem egy X5660 es egy W3680 volt igaz, ezek 1366-os foglalat, de minden ugyanugy működött mint a sima processzornal, kivéve, hogy a Core Temp program nem ismerte fel -
Nyx89
aktív tag
válasz
Borosz #83904 üzenetére
Ezek helyett nem ferne bele inkabb egy Pentium G32XX vagy G34XX? Teljesitmeny kb azonos, ha nem jobb viszont kevesebbet fogyasztanak, es szvsz az IGP is sokmindenre eleg. (Netezni, filmezni boven, 1-2 regebbi jatek is eldocoghet)
Nyilvan ha nagyon jo aron tudod oket beszerezni akkor nem szoltam.
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #83268 üzenetére
Eladó cuccok /változás/:
ZTE Blade I - középen nem érzékel, de működik a készülék, akku jó - 2K
ZTE Blade III Telenor, doboz, töltő, jó állapot - 6K
Nokia E51 (doboz, töltő, sztereo headset)Telenor - 2K
1/2 PC (Asus K8N-AGP, DDR1, Athlon AMD3000+, 2GB DDR1, 450W táp, ház) - 3K/táp-árban!/
Seagate 80GB IDE HDD - 1K
2 db 1GB DDR2 noti RAM. Egyik 667(Kingmax), másik 800-as(Kingston) - 2K/2db
Egyben:
Gigabyte GA965p DS4 SLI S775 lap - 5K
C2D E6700 procc (2,66Ghz-1066/3M) - 3K
2x1GB Kingmax DDR2-800+2x1GB CSX DDR2-800 - 8K
Xilence rézmagos PWM hűtő - 1K
17K /részárak bontva, hogy mire gondoltam/
Érdeklődni PÜ-ben. -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #83038 üzenetére
Eladó cuccok:
ZTE Blade I - középen nem érzékel, de működik a készülék, akku jó - 2K
ZTE Blade III Telenor, doboz, töltő, jó állapot - 6K
Nokia E51 Telenor - 2K
1/2 PC (Asus K8N-AGP, DDR1, Athlon AMD3000+, 2GB DDR1, 450W táp, ház) - 3K
ARCTIC Freezer 7 pro REV2 (S775/1150/1155) - 3K
Seagate 80GB IDE HDD - 1K
2 db 1GB DDR2 noti RAM. Egyik 667(Kingmax), másik 800-as(Kingston) - 2K/2db
Gigabyte G965p DS4 SLI S775 lap - 5K
..és az említett LG GE50 noti - 2K
Érdeklődni PÜ-ben. -
törölt tag
válasz
Borosz #82881 üzenetére
Gyakorlatilag semmi látványos nem fog történni.
7-es létrán álló kolléga kezéből esett ki a Hilti TE22, benne a 8-as hegy, és heggyel lefelé rá a lábamra. Sima bőrbakancs, nem lyukadt át, de eltört a jobb 5-ös ujjacskám a lábamon. De ennek már több mint 20 éve. A mai gépek sem annyira nehezek mint a régiek. -
sto1911
veterán
válasz
Borosz #82841 üzenetére
Nyilvan nem lett volna jobb a napom, ha a mento szirenazasat is hallgathatom, de konyorgom, karacsony van.
De ezek szerint te voltal, ha ennyire magadra vetted?
Nem igaz, hogy nincs maskor ideje ra. A multkor este 9-ig furtak mashol, "falun" este 7 utan kezd fureszgeppel fat fureszelni, az alattam levo banya debil fia vasarnap utvefurozik... Nem normalisak az emberek. Bezzeg az egyetemi tuzijatektol senki nem bir aludni a fentiek kozul...
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #81484 üzenetére
Eladó vasak:
- Gigabyte GA-K8RS482M DDR1/S939/PCIe/int Ati VGA, Sata RAID0/1, mATX lap
- S939 Sempron 3000+, gyári rézmagos halk hűtő
- 2*512MB DDR1-400 Kingmax RAM
- Gigabyte Ati X600 PCIe passzív VGA
- 120GB WD IDE HDD
- hibátlan Fujitsu-Siemens Scaleo P-x házban
- 450W JNC/HKC táp (12cm, Sata, +12V csatik)
6K egyben- Fujitsu-Siemens Scaleo c17-11 LCD monitor - 5K
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #81461 üzenetére
Nnnna!
Áreső. Szabadítsatok meg tőle. Fogja a helyet.
Eladó:
- Gigabyte GA-K8RS482M DDR1/S939/PCIe/int Ati VGA, Sata RAID0/1, mATX lap
- 120GB WD IDE HDD
- hibátlan Fujitsu-Siemens Scaleo P-x házban
- 350W HKC táp (12cm, Sata, +12V csatik)
7K egyben
- Fujitsu-Siemens Scaleo c17-11 LCD monitor - 5K -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #81445 üzenetére
Eladó //kiegészítés//:
- Gigabyte GA-K8RS482M DDR1/S939/PCIe/int VGA mATX lap
- 120GB WD IDE HDD
- hibátlan Fujitsu-Siemens Scaleo P-x házban, táp nélkül
7K egyben
- Fujitsu-Siemens Scaleo c17-11 LCD monitor - 6,5K -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #81199 üzenetére
Eladó Gigabyte 965P-DS4 SLI V1.0 S775 lap. 7K.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Borosz #78705 üzenetére
Ez nálam úgy jött, hogy van ismerős aki ott van. Olvastam mit ír, majd rátaláltam a pesti csoportra a facebookon. Ott megkérdeztem, hogy van e gyűjtőpont Debrecenben. Ott kaptam egy térképet ahol láttam van debreceni csoport is már. Megkerestem őket, felhívtam és vittem ami kell és tettem amit helyesnek tartottam.
Nagyon sokan akik ott vannak saját pénzükből élnek, mert nem kaptak csak főtt kaját..ami már rég kimeredt, mert 10 óra állás után nem értek vissza ebédre.. Sajnáltam őket..s láttam mi volt itt a Sámsoni úton is. Hiába voltak ott civilek is, de ők álltak az első sorban, ők védtek minket.
Én nekem nem lenne bátorságom ott lenni, de nekik hivatali kötelességük is. Tisztelem őket mert a családjuktól távol vannak, nem is kapnak olyan fizetést amit megérdemelnének.. Én így tudok segíteni, talán kicsit így könnyebb nekik olyan viszonyok között helytállni. Vittem ami volt itthon, megkérdeztem mit vigyek, és amit meg tudtam venni elvittem. Pár szatyor cucc amit tudtam vinni, de persze mindenki annyit amennyit tud.
Egy fél szatyornyi dolgot senki nem vág földhöz..szerintem.Volt aki 1liter tartós tejet kivett a vásárlásából a tesco mellett és odaadta a fiúknak, hogy vigyék el nekik
Mind e mellett pár biztató sort is írtam a csomagok mellé, és email címet..mert hálásak és visszaírnak
-
erik365
senior tag
válasz
Borosz #78606 üzenetére
Köszönöm.
Elvileg a Toshiba Satellite C850 C850D C855 C855D C870 C875D C875 L850 L850D L855 L855D L870 L875 P850 P870 S850 S855D M850 L850-T01R Series
Típusoknak megegyezik a billentyűzete,így gondolom a szalagkábel biztosítója is.
Remélem találok valakit aki bont mostanában. -
-
zolikaDB
veterán
válasz
Borosz #77210 üzenetére
pcx, ipon, aqua, hardverker. PH-n Abri (ipon), Lec, Gianni.
Nekem mondjuk haztol hazig garival, ertekbiztositva a pcx adta a legkedvezobb arat. Naluk az Asrock 3 ev garis, es a Samsung EVO SSD-k is regisztralhatoak 5 evre. Iponnal kavaras van ezekkel, plusz elobbi lapokra 2 evet ad - mar ha ezek szamitanak neked. Ha jol tudom, iponnal nincs pickpack pontos szallitas. Pcx-nel 100e felett 990 a futar. -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #76973 üzenetére
Eladó:
FSP 350W-os ATX táp. 8cm halk venti. Sata, 6pin 12V-os csatlakozókkal. - 2,5K
2,5" 160GB sata Seagate Momentus 5400rpm-es hdd (talán ha 17 nap működési idővel..) - 3,5K
1GB DDR2-667 Kingston noti ram modul - 2K
15,6" 1366*768 LED noti LCD panel (Compaq 615-ben volt) - 9,5KKeresek:
10 mázsa száraz kuglizott akácot (Józsai szállítással) vagy megbízható kontaktot, aki szállítana. -
-
csapee
őstag
válasz
Borosz #75361 üzenetére
Hegeszteni lehet, forrasztásról még nem hallottam. Amúgy jobb ha h.mesterhez viszed mert durva mikor a "tököd" alatt törik ketté a váz.
Titkos tip: Ha tartós/erős hegesztést akarsz nem Co géppel csináltatod hanem min. Awi-val. Googleban van Debrecen + aluhegesztés találat. -
Zola007
veterán
válasz
Borosz #75361 üzenetére
házilag nem lehet
menj be a reginaba, ott mondanak neked olyat aki alu-javítással foglalkozik.
Talán hajdúszováti, de nem akarok hülyeséget mondani(#75359) PindurAnna: akkor te is tudatos vásárló vagy, de hidd el, nem mindenki ilyen.
Másrészt nem mindegy, hogy valaki egy 300 ezres autó megvételén vekeng egy fél évig vagy egy 3 milliósonembe: én csak erről tudok, augusztusban lesz német autókkal
-
törölt tag
válasz
Borosz #74944 üzenetére
Pótkerék, de semmiből se a legolcsóbbat vedd, hanem az eggyel drágábbat.
Ha hátul lánctányérsort cserélsz, akkor lehet dobni fogja a láncot is. Azaz lehet az is cserés lesz. Ugyanez igaz elöl. Ha fele új-fele kopott a hajtásnak, akkor meg fogja enni a kopott cucc az új alkatrészeket, vagy egyszerűen terhelésnél ugrani fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest