- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
sto1911 #26157 üzenetére
Csodálatos
(#26158) T_chris
Főleg az olyan utakon ahol kocsival is szinte csak úgy tudsz menni, hogy behúzódsz középre mert végig kátyús. Pl a Vekerihez vezető út, biciklivel folyamatosan kerülgetem őket
Vagy az olyan bicikli út ahol 10 méterenként széltében van hiba
Nagyon rossz állapotban vannak az utak.
-
törölt tag
-
diablo1984
veterán
válasz
sto1911 #25254 üzenetére
ezt nem tudhatod, de ha tudta, akkor miért rendelte? gondolom a postás eredeti volt....
én csak azt sajnálom, hogy itt a ph-n van olyan is, aki utánvéttel vesz cuccost és ő is baszik átvenni, főleg egy pár ezres lomot és visszajön a posta és bukta van, egy 3-4 ezres szaron szűk két ezres bukta..... ezért idegel ez, ez a hozzáállás kicsit nem szimpi! főleg ha én bukom a postát.....
ezért nem küldök már utánvéttel nincs kedvem szopni....
-
perge666
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
sto1911 #25111 üzenetére
ezért nehéz bérmegjelölést írni, mert persze a paraszt minél többet akarna, de nem meri, mert hogy "jön le" a cégnél, a cég meg valszeg minél olcsóbban és minél minőségibb munkát várna el! persze hasonló körben dolgozók között szokott bérsáv lenni, de pont nagy cégeknél van amolyan fejlődés lehetősége, ami abban is nyílvánul meg, hogy nem azonnal tolják a csákónak a fullos lóvét, csak ha ezt-meg azt a szintet teljesítette.....
szóval komoly talány, de 120-130 közötti megjelöléssel szerintem nem lehet mellé lőni, legalább is úgy gondolom, márha a meló nem csak egy szép köntösbe bújtatott egyszerű raktáros meló....
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
-
pockhome
senior tag
válasz
sto1911 #23343 üzenetére
ha ez tetszett, akkor ez meg végképp fog: [link]
iPhone 4S keresek!
17" viewsonic PS775 CRT 1600x1200-as felbontással! 2 500 Ft
Pockhome Bazárja!! PS3 gamek 2 000 Ft-tól
Kappa 26" összteleszkóp/shimano marokváltók duplafalú felnik stb
AMD Sempron 3000+ (1.6GHz) hűtővel 1 500 Ft
2x256Mb ddr1 400MHz/333MHz ramok eladóak! 1 000 Ft
Sam4s 265 BF EUROS Pénztárgép 30 000 Ft
-
zolikaDB
veterán
válasz
sto1911 #23091 üzenetére
Wavot és flacot alig néhány típus játszik le... A veszteségmentes az nem az autós lejátszók formátuma.
pockhome: ha utólagos lejátszó van benne, akkor valszeg kezel mp3-at -> ráhúzod a file-okat a nerora és burn. Vagy audio CD-t választasz, ráhúzod, és az jóra írja ki. Ha nincs id3 tag-elve, akkor nem lesznek számcímek.Más kérdés: Debrecenben hol kapok szélvédőragasztót?
-
PLaci58
addikt
válasz
sto1911 #22332 üzenetére
filerecovery.
Ezt nézted már? -
mezis
félisten
válasz
sto1911 #21741 üzenetére
Valóban gyalázatosan gyenge volt a tájékoztatás. Családon belül volt egy helyjegy egy kora reggeli IC-re, Budapestre. Ha az interneten nem látjuk, hogy az IC nem jutott el Nyíregyházáig, kimentünk volna az állomásra. Inkább lapátoltam a havat. Közben érkezett a szomszédom. IC-vel, Budapestről 12 azaz tizenkettő óra alatt. Ez kb 570 perc késés. Délben annyit lehetett a rádióból megtudni, hogy "...előfordulnak 100 percnél hosszabb késések is..."
Azt hiszem ebben benne van a sok évtizedes beidegződés: a problémákról alig valamit, akkor is amennyire csak lehet kozmetikázva... -
zolikaDB
veterán
válasz
sto1911 #21741 üzenetére
Nem értettem az SMS tartalmát. Arra kérték az embereket a különböző médiacsatornákon keresztül, h a szén-monoxid mérgezés veszélyének elkerülése érdekében ne indítsák be az autóikat.
Viszont a belügyminisztérium üzenete alapján, ők arra következtettek, h az emberek járó motorral vesztegelnek/mit tudjuk mi, mit csinálnak a pályán....1. hülyének néznek minket, választópolgárokat/embereket/bajba jutottakat 2. a halálunkat kívánják?
Üljünk át másik autóba? 1. aminek jár a motorja? 2. ami nem vesztegel a hóban? 3. amibe esetleg befér egy 4 tagú család még pluszba? 4. ki gondoskodik az autónk védelméről addig a katasztrófahelyzet alatt? az sms küldözgető kollegák vagy a belügyminiszter, ilyen pompás utasítgatások kitalálása helyett? 5. mitől lesz jobb egy olyan autóban, ami szintén nyakig van a hóban és talán kifogy annak is az üzemanyaga? ott melegebb van, hamarabb elolvad a hó, gyorsabban jön segítség, ha abban ülünk, a szalagkorlátot hamarabb átvágják?
Én érzem, h kettéb.ott k.va logikai ütközés volt mind az SMS elküldése, mind annak tartalma?
Időt, energiát, technikát pazaroltak ennek elküldésére? Mivel minden T-s és vodás kapott, akkor fölös időt pazaroltak olyanra is, aki nem volt katasztrófahelyzetben????? -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #21739 üzenetére
Meg egy link, es befejezem, mert ez mar kicsit politika is:
"a Telenor talán nem kívánt szakembert és technikát biztosítani ahhoz, hogy a kormány, a Belügyminisztérium és a Katasztrófavédelem az ő közreműködésükkel kampányoljon és fényezze magát a lakosság előtt, miközben a rendkívüli időjárás következményeinek sem az elkerülése ügyében, sem a károk enyhítésében, sem az emberek mentésének a feladatában semmit nem csinált."Ez van
-
dbius
veterán
válasz
sto1911 #21636 üzenetére
Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy a sok nagyon "okos és majd én megmutatom, hogy ilyenkor is ügyes vagyok" ember ha már elindult, akkor az előrejelzéseknek megfelelően készülődött volna az útra (+takaró, élelem, termosz+innivaló, lapát, egy kanna benzin, meg végső esetre egy ciánkapszula
)
Szerk: (#21643) PindurAnna:
Lefogadom, hogy vannak olyanok, akik ezt elhiszik... adnék nekik Xanaxot meg kannás bort hogy legyen mivel bevegyék...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
sto1911 #21632 üzenetére
Talán lehet másik városban lakik és dolgozik..aztán a több napos szabadnapján szeretne a családjával lenni.. Lehet ez is, nem?
Amúgy meg nincs itt világvége, csak nem tudjuk ezt a helyzetet megoldani, mert nincs rá stratégia és nincs benne gyakorlatunk. Itt a lehetősség, lehet játszani is, amikor nincs hó, mert olyan tél van, úgy szeretem az olyan szülőket nyavajogni, hogy de jó lett volna ha van hó, még a gyereket se tudtuk kivinni szánkózni..stb..
Ma egész délután a Jubin voltunk kinn ami a régi volt koripályával van szembe (Csapó utcáról sétáltunk ki), és sajnáltam, hogy két gyerekes családod láttam rajtunk kívül. A lényeg, hogy mi hatan jól elvoltunk
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
luckyboi82
tag
válasz
sto1911 #20257 üzenetére
Nekem is Electrolux van, brutál szívóerővel , nem használom 2000W-on, mert leránt a földre. Az S-bag olcsón is beszerezhető. A porszívó 2 év használat után amúgy eléggé büdösödik, most cseréltem benne HEPA szűrőt is, azóta illatosítót is teszek a zsákba, most egész frisset fúj ki.
-
werszomjas
addikt
válasz
sto1911 #20265 üzenetére
Olyat vegyél amihez van ilyen előszűrő (Cyclon filter).
Mi a MM-ban vettünk néhány éve egy Samsung Easy 1600-as porszívót, volt hozzá gyárilag ilyen előszűrő, nagyon szuper, mert a nagyja abban gyűlik, porszívózás után üríted, így a porzsákot nagyon ritkán kell üríteni.
+ nem vacak papír porzsák van benne, hanem ruha, aminek az alja nyitható, üríthető, tehát többször használható.
-
mezis
félisten
válasz
sto1911 #20257 üzenetére
Csak olyat, amelyiknél a csövet a kifújó oldalra is lehet csatlakoztatni. (Jól jön az, amikor a számítógépedből ki szeretnéd fújni a port.) Hajdanában az NDK meg a CCCP készített ilyeneket. Újabban ezt találtam a Metroban. Nem kicsi darab, nem is masszív (csodálkoznék, ha pár évnél tovább bírná egy-két kallantyúja), vezeték felcsévélése sincs, de elég jól tartja magában a beszívott port. Sár formájában.... De fújni is nagyon tud. Mert az NDK-s most ment tönkre.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
sto1911 #20257 üzenetére
Először is szerintem azt kell megnézni, hogy mennyit szánsz rá. Valamint mit fogsz majd vele porszívózni. Nem mindegy hogy szőnyeg, abból is hagyományos vagy hosszú szálú, vagy parketta. A porszívó fején lévő kefeszőr és sűrűsége mérvadó a takarításnál. Vagy gazdaságtalan a papírporzsákos egyes típusoknál, mert nagyon drága a papírzsák bele.
-
GIJoe
addikt
válasz
sto1911 #20257 üzenetére
Nekem ilyen van, dicsérni tudom csak, lassan 3 éve mukszik... lehet nem a legjobb ár/érték arányú, de akárhogy néztem a többit, nekem megérte a + ráfordítás hogy ne fulladozzak a porban, mert végül mind ki kell üríteni.
Ezt csak kiborítom, kész. ahh kicsit fáradt vagyok fogalmazni, sorry -
belinho
senior tag
válasz
sto1911 #20048 üzenetére
Ez a helyes, hogy úgy gondolták, de a valóságban különböző emberekről van szó, volt olyan cucc, amit mindketten árultak, de ezért elmeszelni valakit.
A zoknipócot én sem ismerem, kriszta az meg be sem lépett 3éve de Attilát meg Adriánt igen!
Ati esetében fájó ez, akinek már 100-nál is több pirosa volt, most kezdhet mindent előlről! -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
sto1911 #20048 üzenetére
Na most én lettem letolva, mert szóltam a moderációval kapcsolatban.. Két külön ember, mind a kettővel találkoztunk már. és rengeteg dolgot megvett (több anyutónyi cucott a Bordói dolgaiból) rajtunk keresztül. Amiben persze egy termékből volt több, de hogy egymás között hogy osztották darabra azt nem tudom. De két személy, és több ugyanolyan vagy hasonló dolgot is árulhatnak itt és máshol is.. De mivel ezt felhoztam, engem toltak le
Krisztit meg zoknipócot fogalmam sincs ki az, de adi meg Ati nem egy..
-
törölt tag
-
giigz
veterán
válasz
sto1911 #19217 üzenetére
Szerintem nem jogos. Azért kapja olcsón, mert nincs róla papír, de utánanézhet kitől veszi, megbízható-e, stb.
A választás a vevő kezében van, ne problémázzon, ha papírt akar, bemegy a boltba. Ha olcsón akarja, akkor meg majd az eladó eldönti, hogy mit ad és mit nem mellé, nem zsákbamacskát árul, szabad a döntés.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
sto1911 #19194 üzenetére
Először is be kell bizonyítanod, hogy az a papír valódi? Mit tesz ha az eladó letagadja, hogy ő eladta valamikor is a készüléket? Mondhatja, hogy elhagyta, de nem jelentette be pl. Nem is védeni akartam személy szerint, csak maga az eljárást véleményezem. Most teljesen mindegy, hogy telefon, ez bármire érvényes lehet itt. Vettem már vinyót, hogy itt van ennyibe kerül. És ha hazahozom és nem jó? Hogy bizonyítom be? Eladó mondhatja, hogy jó, én meg nem.
Látom és olvasom is, hogy néha milyen cigánykodások vannak az eladások körül..néha még szappanoperát is lehetne írni rólukHa kéztől veszel bármit is, akkor ott nagyban a bizalom lehet az úr
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
sto1911 #19192 üzenetére
De mire kell a papír??
Ha nem vagy tele pénzzel, hogy egyből pereskedj és közben vegyél másik készüléket, mert az le van tiltva amiről a papírt kaptad, akkor mit csinálsz??
Megvered vagy mit? Ha valakinek nincs pénze vagy a részletet a telefonra fizetni, vagy a telefonszámát, akkor verheti bárki magát..
Szóval ha van papírod de nincs pénzed a hercehurcára, akkor mit érsz a papírral?? Semmit..De ha van pénzed hercehurcára, akkor meg ne vegyél olcsóbban telefont. Hanem menjél be a szolgáltatóhoz és vedd meg drágábban
Bizalom, semmi több nem lehet ilyen esetben.. Én is vettem már nagyon sok mindent Márktól és kölcsönösen megbíztunk egymásban. Volt amikor azt mondtam neki, hogy kellene ez vagy az, de nincs pénzem, akkor ideadta és amikor volt pénzem megkapta..ez egy ilyen popszakma..bízol és vásárolsz, vagy nem vásárolsz..a köztes út iszonyat rögös, azt nem éri meg..senkinek sem még papírral sem..
-
MarKoo
addikt
válasz
sto1911 #19185 üzenetére
Az a problémám, hogy az emberi butaság határtalan. - ne akarj ebben megerősíteni te is. Egy ilyen papírral maximum a fenekedet törölheted ki, ezzel baszom át, nem a telefonnal... Azzal van bajom, hogy hülyébbnél hülyébb emberekkel telítődik a fórum, és lassan már semmit sem lehet itt eladni.
Nagyon kevés olyan emberrel találkozok, aki létező vásárlási szándékkal keres meg. Kezdem úgy érezni, hogy ezek az emberek csak unatkoznak...
Tisztelet a kivételnek.
-
dudikpal
senior tag
válasz
sto1911 #19109 üzenetére
Mert ilyen vagy h olvasás nélkül kattintgatsz bele a nagyvilágba
Amúgy erről jut eszembe! Vigyázni a linkre kattolásokkal, ugyanis vmelyik nap a privátjaimat böngészve felfigyeltem egy linkelt szóra, amit tuti nem én csináltam, és mit ad Isten?! Vmi flessgém oldal jött be...üzenem a hirdetőnek h rögtön be is zártam
-
lipike008
csendes tag
válasz
sto1911 #19070 üzenetére
Bármikor kivehetsz plusz dolgokat a biztosításból, mint pl. Ass24, vagy kock életbizt. már ha Allianzról van szó. Egyébként érdemesebb újrakötni, úgy általában olcsóbb. Akkor lehet drágább az újrakötés, ha esetleg B10E2-ben voltál, mert újrakötéskor B10 lesz megint (mert az extrát a foly. szerződésre kaphatod.)
-
mezis
félisten
válasz
sto1911 #17545 üzenetére
Én fúrtam az ajtó félfába egy egy 3/4"-os lyukat (fejmagasság fölött), egyiket oválisra reszeltem, csak annyira, hogy a 3/4"-os vascsövet kissé oldalról bele tudjam dugni. Aztán a másik lyukba ütközésig toltam, visszacsúszás ellen egy szög. Úgy saccolom, hogy 200 kilót is elbír.
-
Gercsa
senior tag
válasz
sto1911 #17539 üzenetére
Annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy a fúrás nélkül önmagát tartó rúdból mindenképp olyat ajánlok aminek a főrúdja 1 darabból áll, van olyan is ami 2 részes, és azt sajnos sehogy sem tudod úgy összeszerelni, hogy ne hajoljon meg középen ha rátehénkedsz.
Szállítani nehezebb, nagyobb a doboza, de ennyi a hátránya max.
-
inkubator
aktív tag
válasz
sto1911 #17545 üzenetére
Megtartja magát már csak azért is mert a felső keret és a fal közzé egy vékony "Z" alakú ujjnyi szélességű lemezt is beüthetsz a biztonság kedvéért, de a saját "súlyánál" fogva is megáll. Én is féltem hogy leesek, mert nincs befúrva semmi, de amikor fent van a helyén és látod hogy mi a működési elve akkor megnyugszik az ember, fölösleges összefurkálni a falat. Egyébként 95-100 kg vagyok és meg sem nyikkan.
Csinálok videót nemsoká....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest