- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #37491 üzenetére
És minek?
A legtöbb helyen ahol megállok vanközvetlen rálátásom, van kamera, illetve nem magában van a bicikli, így esélyes hogy baj esetén sem az enyém lesz az áldozat.
A sisakzár pont elég arra, hogy bemenj öt percre egy shopba ahonnan rálátsz a vasra, és ne kelljen se rápattanás-elhajtástól félni, és ne kelljen olyan helyet keresgetni ahova az U lakat befér. Ma pl az eper trafiknál a garázsajtó lakatfüléhez kötöttem ki a kerót.
U lakattal csak olyan helyen tudtam volna kikötni ami messze is van, és nem látok rá.Amúgy az a BBS 5500 volt. Előtte egy 400Ft-os vékony vackot használtam, csak otthon maradt, így gyorsban venni kellett valamit.
Ha a BBS-t használom akkor a sisakzárral plusz össze zárom az első kereket a telefontartóval.
Amúgy tökmindegy mit csinálsz. Ha el akarják vinni akkor el is fogják. Az ellen maximum csak a villanyoszlopra felmászós elektromos biciklizár jó. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #37460 üzenetére
Őszintén?
Én egy BBS sodronyzárat használok, ha 10percnél többet vagyok távol, vagy nem látok rá a vasra...
Ha rálátok, vagy csak beugrok a boltba arra motorosok által használt sisakzáram van. 1.2m hosszú, rugós visszahúzású mint a mérőszalag, számkódos cucc. Sima oldalvágó nem viszi. -
mghltm
addikt
válasz
SOAD19 #37163 üzenetére
talan igy: belepsz fb-ra es a nevedre kattintasz -> Tevékenységnapló -> Jelenjenek meg a „ Csak én” típusú tevékenységek is < ezt pipald be
igy latnod kell a hozzaszolasokat, megosztasokat, miket kedveltel, mivel jatszottal, etc
mas
ra emlekeztek meg? pont mr gordon freeman tiltotta ki anno. akkora sztar lett belole, hogy mar jutyub video is van rola.
-
csapee
őstag
válasz
SOAD19 #36764 üzenetére
Rozsdamentes? Szoboszloi uton van egy (volt mezogep udvara azt hiszem) ahol csak lemezzel foglalkoznak (van horganyzott is nekik ami kulterre az egyik legolcsobb es tartos), igaz egy kistablat(1000x2000mm) meg kell venni majd de arba eleg jok. Rozsdamentesben meg majdnem mind1 (igyis-ugyis draga) Luinox, Inomix stb.
-
mezis
félisten
válasz
SOAD19 #36078 üzenetére
Üdv.!
A "Soproni zár"-at tartják az egyik legbiztonságosabbnak. Bevéső zár.
-
werszomjas
addikt
válasz
SOAD19 #34182 üzenetére
Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky utca, nemrég megnyitott parkoló.
Sajnos nem teljesen emlékszem, de mintha pénteken déltől már ingyen lenne a parkolás, linket sajnos most nem találtam, majd valaki kijavít vagy fordulj arra és nézd meg. Ha viszont fizetni kell sem drága, de ott van még a fórum, első 2 óra ingyenes utána is olcsóbb, mintha az utcán állnál meg valahol.
Közben megvan a link: [link], csak 7végén ingyenes.
Vagy pásti utca 1-3 melletti kis ficakban is ingyen parkolhatsz, de ott nem mindig van hely.
-
adam432
tag
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #33232 üzenetére
Ami a Sports Direct oldalán van, az hol van helyileg? Ott, vagy itt?
Anna: Szerinted abból maradt volna bármi is egy ilyen eset után? Kötve hiszem. A kecsói egész napos mászkálást kibírta (mondjuk szépen nézett ki utána, de azt egy lemosás és méhviaszos kezelés feledtette), erre itthon pusztul szét. Papucsot meg utálom, ahogy a szandált is.
NG: Ha az oldalukon valós készletinformáció van, akkor náluk az égvilágon semmi sincs, amit érdemes lenne megvenni.
-
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #32541 üzenetére
Aztán pár videoról kiderült hogy szimplán meghamisította őket, és volt is belőle balhé. Meg ugye bukta miatta az egyéni rangot is. Őt példaként felhozni kissé meredek.
perge666: Ez teljesen rendben van így. A visszaesések normálisak, fejhűtési és kalibrálási ciklusok miatt van.
ati012: A VW nem gyárt terepjárót.
-
7Sony7
addikt
válasz
SOAD19 #32425 üzenetére
Keróztam a városban is, és a 47 esen is. nem ugyanaz, hidd el. Kint, ha szembe jön egy másik, nem lassít, akkor is elmegy melletted. Nem mondom, hogy szándékosan elütne, de sokkal jobban oda kell figyelni, mint a másik úton.
Kovy29: A Munkáltató is pöcs. Km- re fizet. Naná, hogy nyomják neki.(bár ez nem mentség)
-
7Sony7
addikt
válasz
SOAD19 #32357 üzenetére
A 47 est felejtsd el. Eltaposnak. A kamionok 15 cm re a kormánytól 90 el mennek el melletted, ráadásul főútvonalon nemigen szabad bicizni. A másik út rosszabb minőségű, de montival vállalható és sokkal kissebb a forgalom. Vizet+energiaitalt vagy valamit amit szeretsz a vizen kívül+szőlőcukrot vigyél.
-
lorcsi
veterán
válasz
SOAD19 #32359 üzenetére
se sisakkal...de sisak nélkül a 47-et semmi körülmény között nem kockáztatnám meg
meg ha a 26 km alatt már fáj..akkor dúrva mi lehet veled jóval több mint kétszer akkora távon..
szerintem erre készülj még rá rendesen..nem kell ezt elhamarkodniszki és retisün nagyon más világok, ufók
...nem érdemes az ő teljesítményüket hajszolni
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #32355 üzenetére
Elgondolkodtam, hogy lehet bicajjal kellene menni, melyik útvonal lenne ajánlottabb? A 47-esen, vagy Hosszúpályi, Pocsajon át, ez utóbbi kicsit rövidebb lenne, csak nem tudom, hogy mennyivel rosszabb az út minősége. Mellette szól hogy, csak nem annyira forgalmas, mint a 47-es.
Vagy egyáltalán közlekedhetek a 47-esen bicajjal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest