- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Papaj x #32245 üzenetére
Hogyérted, hogy a vevő megvan?
A TV tuner kártyának kellene lennie DVB-C vevőnek (C, mert kábel,DVB-T az a földi sugárzás). De az még nem minden, mert a UPC kódoltan adja a digitális adását, ami csak CI+ (és itt a plusz a lényeg) kártyákat fogadó eszközök (max 3-4 éves tévék, és egyéb dekóderek) tudnak kezelni. A sima CI nem jó!
Ha viszont settop boxxal fogjátok a upc adást, akkor ahhoz megintcsak nem jó a tv tuner kártya, mert annak az egyik kimenete SCART (vagy HDMI, settopboxtól függően), a másik pedig sima analóg coax. Azon pedig nem adják ki a digit adást, csak a régi analóg bronz csomag csatornáit.Amúgy van ilyen ( [link] ), de mintha a CI+ ebben sem lenne.
-
törölt tag
válasz
Papaj x #32243 üzenetére
A UPC nem DVB-T-t használ, hanem DVB-C-t, mint minden kábeles digitális megoldás. (Leszámítva a T féle IPTV és egyes kisebb szolgáltatók DVB-C-re ültetett DVB-T jelét, de utóbb errefelé nincs.)
A CI+ annyira nem probléma, elméletileg CI-ben is működik a CAM, csak bizonyos funkciók nem működnek.
Milyen tunered van pontosan?
-
ati012
őstag
-
mackosajt
addikt
válasz
Papaj x #26315 üzenetére
Az a baj, hogy nem mindegyik. Van, aki alapból már csak olyan, mint az autószerelők, akik csak alkatrészcserélő kisiparosok inkább. Csak úgy tudnak javítani, ha cserélnek komplett egységeket.
Szóval ha valaki ismer ilyen gumist, aki ilyenekkel is foglalkozik, akkor szóljon. Az sem baj, ha privátot küld, hogy észrevegyem.
Köszi! -
törölt tag
válasz
Papaj x #25557 üzenetére
Azért illene beleírni a hirdetésbe, hogy javítva lett.
csizs: Össze lett vonva, mert hiába volt beszélgetős topic, senki sem használta. Ahogy a kajáldás topicba sem ír gyakorlatilag senki, aki ide szokott. Inkább itt írja le mindenki az azzal kapcsolatos kérdéseit, problémáit, véleményét is. Szóval annak sincs értelme külön.
-
pockhome
senior tag
-
rayoliviero
veterán
válasz
Papaj x #25526 üzenetére
En itt meg mindent el tudtam adni es altalaban par napon belul. De ehhez olcsobban kell arulnom a cuccokat, mint masok. Az emberek azokra a termekekre vadasznak, amik a legjobb aron vannak es arra rogton ugranak. Sokan a hasznalt cuccaikat a bolti artol alig olcsobban aruljak, hat igy nem is csodalkozok, hogy csak hirdetik, eladni pedig nem tudjak.
-
arpeen2
senior tag
válasz
Papaj x #25518 üzenetére
Nyilván érezteti a válság magát a PH-n is, de azt látni kell, ha valamit nem tud valaki eladni, azt nem jó áron hirdeti. Mióta jelen vagyok a PH-n, MINDENT el tudtam adni amit akartam és MINDENT meg tudtam venni előbb utóbb az általam elképzelt áron. Itt jegyzem meg ebből a topikból kb 90%-a eltűnt a potenciális vevőknek eladóknak, mert bár nekik (nekünk) lett létrehozva lassan 10 éve ez a topik, de sajnos az évek alatt átalakult locsogás-fecsegés topikká, és erre sok ember nem kíváncsi azok közül, akik vennének is valamit. Nos ez az én véleményem és néhány régi topiktársé is személyes beszélgetések alapján, természetesen nem kötelező egyetérteni vele.
-
ati012
őstag
válasz
Papaj x #25518 üzenetére
Mindenre van vevő, csak az ár az amire érzékenyek a magyarok.
Való igaz, régen jobban ment az adok-veszek részleg, de megfelelő termék megfelelő áron (ez nem feltétlen a béka segge gyökkettő) igenis pörög a ph.egyébként a fejlődés a hibás. Túl gyorsan változik. Ha vissza tekintünk az elmúlt pár évre elég sok új platform jött be, ami szerintem várhatott is volna még kicsit. Az se mindegy hogy új 4 magos proci, APU-val 20k alatt fellelhető zsír újon. Akkor mit ér egy C2D CPU? 2000 Ft-t?
A gond az, hogy sokszor a vicc ár se elég ahhoz hogy elkeljen a termék.
775 P4 platform 1giga rammal 80as vinyóval 10.000 Ft-ért hirdetve még rá se kérdeznek. -
törölt tag
válasz
Papaj x #25430 üzenetére
Tényleg nem azért írtam, abszolút semmi rosszindulat nem volt benne, és autóvitát sem akarok indítani, csak már elég volt a sör és így adta ki
Ja, én még előzni se szoktam, a rohadt 30at is betartom mert csóró vagyok a serifeknek fizetni.
"Én sem megyek 100-al 30-as táblánál.." - ezt sem mondtam, hogy így van
-
ati012
őstag
válasz
Papaj x #25422 üzenetére
Nem látszik rajta, én ~15 évre saccoltam.
sefting:
AMD 4450 AM2 cpu 5.500 Ft
új Delta kisméretű tápegységek HTPC-be 1.500 Ft
FX5200 256MB + Zalman hűtő 3.000 Ft
Acer Travelmate 2600-hoz fedlapot keresek -
ati012
őstag
válasz
Papaj x #24602 üzenetére
1500 a 64-es.
Inno3D nVidia FX5200 256MB AGP + Zalman ZM80D-HP
Ár: 4.000 Ft
Csak a hűtő: 2.500 Ft
Csak a kártya: 2.500 Ftszerk.:
én utánvéttel vettem. Akkor én nem fizettem a tombola jegyért, hanem csak beleraktam a sorsológépbe.
UV-sak meg könnyebben megnyerik, mert az is plusz zsé. Tetszik.
Asszem vásárlok még valamit, sálálá. -
mghltm
addikt
válasz
Papaj x #24087 üzenetére
dubla turbo-s samara, volt...
-
törölt tag
válasz
Papaj x #24027 üzenetére
A zsibis Milka olyan izé...
Mindegyik lapos kis kocka, negyedannyi töltelékkel mint a bolti. A karamellesen látszik az igazi különbség, az ilyen extra nagy kockás, fullig karamellel, a zsibis meg kiskockás, és valami fehér talpon van egy kis karamellréteg...
És annyival nem olcsóbb. Felénk 245 a milka, a zsibis meg mikor utoljára vettem 180(190?) volt. -
-
mghltm
addikt
válasz
Papaj x #23069 üzenetére
lehet ez adta az ihletet a tt level 10-hez
-
Papaj x
senior tag
válasz
Papaj x #22772 üzenetére
Elnézést, lemaradt.. Gigabyte 4850 is eladó 512Mb. 10k
Vásárolék 1gb-os DDR2-es modulokat. 800mhz elég lehet.. leginkább 1500ft-os árhoz standáljon..
(más is érdekelhet, de sajnos én igen horibilisnek tartom a ddr2-es memóriák árát.. Természetesen ez csak egy dolog..)Keresek olcsó 775ös DDR3-as lapot!
-
ati012
őstag
válasz
Papaj x #22675 üzenetére
Vagy vegyél valami 250ccm-s sportmotort
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest