- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
Eladó 2 db Noctua NF-P12 ventilátor 3,5 év gyári garanciával.
Szintén eladóvá vált egy
AzureWave AW-NE766 802.11 b/g/n mPCIe WiFi kártya,
ami azért különleges,
mert összesen 3 üzemmódban képes működni:
1., Kliens
2., AP
3., Kliens és AP egyidejűleg.Amiből a harmadik igazán érdekes, mert ezt kevés kártya tudja. Azt a hálózatot, amihez kliensként csatlakozott, saját AP-ként önálló SSID néven és önálló titkosítással és persze új jelszóval tovább tudja osztani.
Valamint eladó még egy nagyon keveset használt, extra erős, zöld,
100 mW-os Laser Pointer.
Erős fénye van, a fej elforgatásával gyönyörű szép változatos lézeres motivációk érhetők el, a fej levétele után pontszerű szúró fénye van.
Kb. 100-szor fényesebb mint egy vörös lézer, este tökéletesen lehet látni a fénysugarat.
A termék kiváló minőségű, nagyon erős, több funkciós, nem össze tévesztendő az 5 mW-os teljesítményű mutató lézerekkel!További tulajdonságok:
Több mint 5000 óra élettartam, sötétben a hatótáv elérheti a 5000 métert, precízein megmunkált alumíniumból készült, mérete: 160 x 15 mm,
súlya: 49 g, 2 db AA (mini ceruza) elemmel működtethető
(az elem tartozék).
A lézer 100%-os működéséhez 20-30 Celsius fok szükséges ez alatt előfordulhat, hogy halványabb a fénye.EZ A TERMÉK NEM JÁTÉK! TILOS EMBEREKRE IRÁNYÍTANI - SZIGORÚAN TILOS KÖZVETLENÜL BELENÉZNI!
Az ára 2500 Ft.
És eladó 2 db kosaras cucc is:
Az egyik egy eredeti Reebok New York Knicks XL-es póló, ami csak kétszer volt használva, hordva. Olyan, mint a képeken, csak XL-es méretben:
Méretei cm-ben:
hossza: 80 cm
szélessége: 62 cm (hónalj alatt)Az ára 5000 Ft.
A másik meg egy eredeti, új Nike EAST kifordítható L-es kosármez.
Méretei cm-ben:
hossza: 77 cm
szélessége: 60 cmAz ára 2500 Ft.
Nézd meg és vidd el őket!
Köszi szépen! -
zolikaDB
veterán
A helyedben ezt megnézném: Astra F 1.6
-
dew28
aktív tag
Samsung Galaxy 3 elado
T-mobilos, elso perctol fogva folias kijelzovel, es gumi tokkal
adatkabel, tolto, doboz, + folia jar hozza
android 2.2
alkukepes. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Vegyetek laptop vinyót, ócccsóé: link.
-
szabi911
csendes tag
eladó 1 LG ku990i viewty teló:
[link] -
Kryczek
aktív tag
valakit érdekel esetleg egy samsung n145 plus netbook? 4-5 órás akkuval, 2GB rammal, hibátlanul? privátba ha igen
-
Bjørgersson
félisten
Én a múlt héten vettem, szintén a MultiMediaTowerben, egy ~2000 forintos SteelSeries egérpadot egy sima Microsoft optikai egér mellé. Ezelőtt lézer egerem volt egérpad nélkül, de szerintem megéri ezt a kis összeget, ha más nem, legalább nem az asztalt karcolja össze.
Ja igen, azt kifelejtettem, hogy az enyém is szövet. SteelSeries Steelpad Qck Mini a pontos típusa, ha érdekel.
-
rasky
senior tag
egy kis közvélemény kutatás, használ valaki egér padot? mert most vettem egy komolyabb egeret és kíváncsi vagyok érdemes e.
-
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #888 üzenetére
ó, van MX2? Látszik hogy nem élek számtech cuccokkal egy ideje
Fejlődőképes az a rókalyuk.. holnap be is ugrok hazafelé, szétkapom a vizet délutáni programként
szerk.:nah bakke.. tényleg. Kicsit megvagyok zavarodva... így jár aki 31ből 28 napot dolgozik...
-
Laraxior
titán
MMTowerban van valami használható paszta? Vagy még mindig csak taknyot árulnak?
Már újra kellene kenni a CPU-GPU párost -
Manitou
veterán
939-es procihoz keresek valami normálisabb cpu hűtőt.
Illetve kisebb (~1GB) microSD-SD kártyája van-e valakinek eladó? -
Peet210
őstag
Eladó egy Acer P244w típusú 24" monitor, nagyon szép állapotban pixel hiba mentesen. Gari már sajnos nincs rá. Ár 37k. Sűrgős.
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #880 üzenetére
A Saab 9-5 3.0TDI-t már én is elbírnám viselni, a Vector felszereltség kerekeivel, Semperit gumi-mentes kivitelben!
([link])
csapee: tudom, csak okoskodok, hátha tudok a kollegának segíteniGondolkodtam én is azon a Mondeón, de nem mertem belevágni egy olyan öreg dízelbe. (Mint ahogy Astra dízelbe se, Omega 2.5TD-be sem -> ugye ez BMW motor... Abból meg Németországban is láttam olyat, h köszi, nem kérek belőle)
-
csapee
őstag
válasz
zolikaDB #880 üzenetére
500e km megbontás nélkül meggyőző?
DuraTorq
Nagyon megy, pályán 130-nál jobban fogyaszt mint a korban hozzáillő Passat. Ellenben kb. 110-ig a Passat jobb max 0,5 literrel. Db-Szeged-Db. volt amikor 3,9-ből kijött (normál tempóval). Amúgy itt már tényleg minden van(10 éves autóknál) a szartól a jóig.
Jah és én nem keresek autót -
Ivanh
senior tag
keresek 1gb videókártyát, ddr3-ddr4-ddr5/ 256bit minimum.
keret 16k-ig.
priviben keress. -
zolikaDB
veterán
És milyen tapasztalataid vannak a Ford dízel megbízhatóságával, menetteljeítményével kapcsolatban? Ez duratec motor volt?
Guruló bunker? Debrecenben van a Totalcaros Csikós 123-as Merci kombija, 300 dízel (ERA); van eladó 100-as szivar Audi sok, dízel, benzin, ami szemnek-szájnak ingere, esetleg utolsó szériás 100-as is, 2.5TD-vel, 2.3 benzinnel, de ami jó, az 700-900k, és még lehet a kasztnin csinosítani kell. Szarért-hugyért van (<- viszonylag) nagy Lexus, S-es Merci, V8 Audi, ami lehet szép, csak egy klímakompresszor vagy első fékszett árából megkímélt Corsát kaphatsz
Esetleg Saab 9-3 Eco, ami még visszafogott kis moci, de van valami típushibájuk ezeknek, valami elosztófedél, nem jut eszembe a neve, na az pár tízezres, szerelése az 8 imbuszcsavar oldásából áll, de jó ha van kéznél mindig. Plusz számolni kell arra, h a guruló bunkerek nem 1.2-esek, 45LE-s motorral, és ezért magas az átíratási költség és a teljesítményadó.
A Golf 1 dízel az nem nagy, de legalább olcsó, keveset eszik, egyszerű a motorja, igaz a bojrészer fíling kicsit bejátszik. -
Bjørgersson
félisten
Ha valahol most megyek a gyerek középiskolába, olcsón vannaki nálam érintetlen, szép állapotú könyvek, munkafüzetek, feladatgyűjtemények!
-
brekkhun
tag
Eladó Francia kártya pakli - 55 lapos, vadonat új
- 55 lapos kiszerelés
- fóliázott csomagolásbanÁra: 150Ft/csomag (ha nagyobb tételben vásárolsz akkor megegyezhetünk alacsonyabb árban is)
-
bobace
addikt
Vegyetek autót: [link]
Ez kijön bőven 800 alatt átírással -
gps76
őstag
Eladó:
- Samsung 830,64 GB-os SSD újonnan,rendes bolti garanciával,számlával. - 20 k
- Motorola Defy,kártyafüggetlen telefon. - 27 k
- Acer emachines NAV51,10.1"-os netbook,32 Sandisk SSD-vel,fekete színben. - 45 k -
Bjørgersson
félisten
válasz
dwelablack #864 üzenetére
De fasza ez az asztal.
Ha nem lenne meg a jelenlegi..
-
blasko92
őstag
válasz
Cybertrone #865 üzenetére
Én a digit csak ajánlani tudom.
Nagyon rendben vannak az áraik. Mind tv mind internet szinten nálam ők viszik a pálmát
-
kungzi
veterán
válasz
Cybertrone #865 üzenetére
azt nem tudom, nem hiszem amúgy
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
eladó szoba átalakítás miatt egy hibátlan számítógép asztal. Szerintem méretben tökéletes, volt már több asztalom, ez eddig a legkényelmesebb, nagy billtartóval, oldalt cd állvánnyal, magasított monitor résszel.
(135*50 egyébként)Ára alku nélkül: 9.000Ft. (Alkuval: 10.000
)
Szállításban nem nagyon tudok segíteni, füredi út - újkert környéken van az asztal.Üdv,
Gy, -
kungzi
veterán
válasz
Cybertrone #861 üzenetére
nálunk sincs
de a digitálison van, és a HD is megy
-
Cybertrone
veterán
Skacok?
Upc analog kabelesekhez inteznek egy kerdest:
Discovery van nektek, illetve adas is van? Lassan masfel napja no signal van rajta nalunk... Kezdek izgulni, osszesen annyit nezek a tv-bol -
cekkk
veterán
Akkor oda nem megyünk
Jó régen csinálhattam már
Nem is emlékszem, hogy eltörölték
De rutim pályára mennek még ki gyakorolni?
http://www.mobiljogsi.hu ők milyenek és Bugya autós iskola?
-
hcs57
addikt
Full HD videokamera eladó: [link]
-
zolikaDB
veterán
Ki az?
cekkk: Orbánt nem nagyon ajánlanám. Ingyenes a KRESZ oktatás, de azt visszahozzák a rutinon, tapasztalat, nem csak nálam, itt már volt erről szó.
csapee: van link a kocsiról? Nem vagyok Fordos, de előnye, h innen már nem akkora az értékvesztése, mint mondjuk 4 évesen. -
giigz
veterán
-
mitulabattyi
aktív tag
"This was an april fools joke for my bosses at work. I recorded the video from inside my own house with my own garbage can and mailbox. I took the video to work and asked one of our CSR's to give it to my boss and pretend that a customer came in super angry with it. Needless to say after watching the video I was called in to the office for what was to be my termination... Fortunately for me they took the prank very well."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest