- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahesa
tag
Röviden: ha nem az első, kb. 100 megás partíció van aktívnak (bootable flag) megjelölve vagy ha nincs ilyen partíció, akkor nem a Windows rendszerpartíciója aktív, akkor az SP1 nem fog települni.
Tehát aktívvá kell tenni, amit akár Linux (fdisk) akár Windows (diskpart) alól is megtehetsz. -
bambano
titán
a debianos apt az egy pont a linuxokban, ami szerintem überelhetetlen. a ports kb azon a szinten áll, mint nagyon sok évvel ezelőtt a dpkg. egyébként is a helyben fordítgatós műsor szerintem a szabad szoftver eszme megcsúfolása, de mindegy, ebből nem feltétlenül akarok vitát nyitni.
A freebsd legnagyobb előnye, hogy egy nagyon zárt kör az, aki belefirkálhat. Nem tesznek bele minden szemetet csak azért, mert az egyik cégen éppen van kalap, a másikon nincs
-
meone
tag
Van egy Exceles nyilvántartó rendszer azt az OpenOffice kezeli.
Azt szeretném meg oldani, hogy mások is hozzátudjanak férni a nyilvántartó táblázat menne a szerveren és mindenki bejelentkezik és kitölti a maga részét.
Gondoltam arra is, hogy át alakítom webes megoldásra, de nem lehet ezt más okok miatt tiltva van.Akiknek használni kellene ezt a távoli szervert valamilyen klienssel azok nem nagyon értenek az informatikához, szóval olyan megoldást keresnék ami egyszerű.
Esetleg valami más ötlet milyen távoli asztali klienst használjak akkor?
-
fatal`
titán
Köszi, megpróbálom.
Már csak a másikra kellene valami
Van valami levelezőszoftver ami tud csoportosítani úgy, mint az outlook? PH-s levelekhez kellene, tárgy szerint vannak csoportosítva a levelek és azon belül rendezve idő szerint. Evolutiont próbáltam, de nem találtam ilyesmit, csak rendezést, de az nem jó, mert attól, hogy két módszer szerint rendezem még nem különülnek el a levelek.
-
Capricornus
aktív tag
Pulseaudio nincs fenn. Egyszer kipróbáltam azzal is, felraktam minden csomagot, de akkor még rosszabb lett a helyzet. Most legalább kimenő hang van, pulseaudioval még az se volt. Természetesen a mikrofon se ment.
Konzolban megnéztem az alsamixer-t, fel volt tolva maxra a mikrofon és input forrás is a mikrofon volt. De ezzel együtt se jó még mindig.
Skype-ban a beállításoknál is próbáltam állítgatni a mikrofon forrást, eddig sikertelenül:-(
-
Capricornus
aktív tag
Kipróbáltam a gnome-os sound recorderrel, azzal sincs hang.
Az alaplapi hangkártya ez: 00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA)
A videókártyán lévő hangezköszt is ki lehet választani (HD-Audio Generic), de ott 1 db beállítási lehetőség van (IEC958 on vagy off), úgyhogy gyanús hogy az nem a mi emberünk.Egy VIA VT1708S eszközt szintén ki lehet választani, de csak oss-el.
[link]Egyébként ha a HDA ATI SB-nél piszkálom a hangerő csúszkát akkor lejátszásnál hallatszik a változás, ezért is próbálkoztam eddig főleg ezt baszkurálni.
-
The DJ
addikt
Az ISPConfig nem a /var/www alá települ és nem is elég kitörölni csak a mappát, ahol található, mivel csomó cron job tartozik hozzá és természetesen egy MySQL adatbázis is, tehát ha csak egyszerűen törli, akkor elég sok szemetet hagy maga után, nem is beszélve azokról az ütemezett feladatokról, amik nem fognak tudni lefutni.
Ha a 2.x verzió akkor ennek kellene működnie: /root/ispconfig/uninstall
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez megvan, most feltettem a gksu csomagot, és alt+F2-vel indítom a systemsettingst a gksu-n keresztül, egy pillanatra bejön, és azonnal bezáródik. Ha más progival próbálkozok, akkor is.
Lehet, hogy véletlen az én jelszavamat adtam be neki, mikor első gksu indításnál a rendszergazdait kérte, ebben nem vagyok biztos, és nem is tudtam előhozni azt a jelszókezelős dolgot azóta. Franc tudja, hol lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged