Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi