- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
és a csomagok sem stabilabbak, ez mind csak urban legend
nem értek egyek, egy időben ubuntut használtam pár évig és rengeteg hibába futottam bele folyamatosan
mostanában is kiszoktam próbálni a frissen megjelent ubuntukat, és többnyire az első fél órában találok vagy 3 bugot benne
mindig az volt az érzésem, hogy csak félkész rendszert adtak ki megintdebianban a minőséget ott fizeted meg, hogy régi csomagok vannak benne
de ez egyébként nem akkora katasztrófa, mert libreoffice-t, firefox-ot, kernelt könnyen felraksz frissebbet backports-ból, a rendszer többi rész meg általában nem annyira érdekes, hogy már régi -
Igen, ezzel a noatime-mal görcsölést sose értettem az SSD-seknél, olyan nagyon sok írást nem okoz, hogy abban menjen tönkre az SSD.
A noatime opció nem is a sok írás elkerülése miatt van!
noop scheduler vagy deadline? Ez mire jó szerinted?Annyiból pedig helye lenne az ilyen témának a linuxos topikokban, hogy az SSD-s főtéma inkább a windowsosok terepe.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem meg egyik disztró sem tökéletes, ennyi erővel minden topikba be lehetne menni, keresni a hibát, jót röhögni rajta, ezzel egyetemben meg lehülyézni a usereket, mert van merszük ezt vagy azt használni. Kb. ezt csinálod most.
A debian is olyan amilyen, alapvetően nem desktop rendszer, és nem az a legfontosabb hogy menjen rajta a wine. Igen, régiek a csomagok de itt pont ez a lényeg.
Ha akarsz válaszolni a továbbiakban, akkor az off topikba.
-
Nekem nem tűnt fel, hogy Kapitányunk a stabilitást említette volna! De szajkózd csak nyugodtan 2 hetes nagyArchúként.
Kapitány anno értett a Debianhoz, cikket is írt a telepítéséről, de most össze van omolva, mert az új Chakra kiborította. Ennyi van a történetben, nem igazol ez téged semmiben sem!
Ha már itt járunk, megnézhetnéd az fstab-ban szerepel-e a relatime v. noatime opció a rendszer csatolás sorában!
erre gondolok:
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
# / was on /dev/sda1 during installation
UUID=61k359d7-36f2-4cvg-ae6e-61dfc563j5cd / ext4 discard,noatime,errors=remount-ro 0 1köszi
-
Syl
nagyúr
Vagyis a monitor bal oldalát akár ki is dobhatjuk
Mintha semmi mást nem kellene bal oldalon intézni. Az feltűnt, hogy vindózon a start gomb is a bal sarokban van? Balról indulnak a böngésző fülek, balról indulnak a menük, balról vannak a fájlkezelőben az elemek - vagyis az egérmutató az idő nagy részében a bal térfélen van.
Ja, és balról jobbra írunk, olvasunk. Nekem logikus, hogy bal oldalon vannak a vezérlőgombok is.(#7472) ubyegon2
És persze az Ubuntu meg az OSX -
spammer
veterán
Az egy dolog, hogy neked nem áll kézre, az meg a másik, hogy ezeket nagyjából úgy szabod testre, ahogy tetszik, és itt nem KDE-szintről van szó a sok beállítási lehetőséggel, hanem akár forrás-szintűről (c, haskell stb.), vagy script szintűről (lua, bash, akármi). A primitívtől eléggé távol állnak. Csicsázni meg lehet ezeket is eléggé, csak nem minden júzer teszi, mert jobban tetszik nekik az egyszerű (netán retro) kinézet.
_(#7410) bambano: vagy az olyanok, mint ők, akik laptopot építenek maguknak: Ben Hack's DIY Novena Laptop Part1, Part2. (Első epizód nem annyira érdekes, a másodikban a bill világítás melója nem rossz...). Jó kis pepecselés, még így is, hogy kapott komponensekből dolgoznak. Na de off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest