- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Apollyon #3489 üzenetére
Ha frissebb iceweasel-t akarsz, itt nézelődjél: http://mozilla.debian.net/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon #3489 üzenetére
A HD4670-en lévő HDMI hangeszköz az alapértelmezett, pont mint Windows alatt. Én is így jártam az 5670-el, kézzel be kell állítani, hogy milyen hangcsatornához/típushoz melyik hangkártyát használja, mert alapból mindenre a HDMI audio hangeszköz van beállítva.
Nincs most előttem a kde, meg nem mondom mi a neve ennek a beállításnak, de ott van a rendszerbeállításokban.
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #3489 üzenetére
lehet, hogy a hangkártyádban csak némítva vannak a csatornák. a full hangerőszabályzót nyisd meg és azon tologasd a csúszkákat.
azért iceweasel, mert az az okostojás, aki a firefox grafikáit rajzolta, nem járult hozzá, hogy a debianosok betegyék a disztróba. így fogták, átnevezték és lefordították újra.
hülye licensznácik...
(#3488) Fooler89: én kizártnak tartom, hogy a gnome miatt borulgat a kde. nem sok közük van egymáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest