- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Tűzfal témában kérném a segítségeteket. Debian 10 alatt nftables-t használom. A routeren most kapcsoltam be az ipv6-ot és a következő hibát kaptam:
"
Your router or firewall is filtering ICMPv6 messages sent to your computer. An IPv6 host that cannot receive ICMP messages may encounter problems like some web pages loading partially or not at all.
"
Azt a segítséget kaptam, hogy ezeket kellene engedélyeznem a tűzfalon.
Az /etc/nftables.conf-ban a következő van benne:#!/usr/sbin/nft -fflush rulesettable inet filter {chain input {type filter hook input priority 0;iif lo acceptct state established,related acceptip6 nexthdr icmpv6 icmpv6 type { nd-neighbor-solicit, nd-router-advert, nd-neighbor-advert } acceptcounter drop}}
Mit kellene még hozzáraknom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi