- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
Most amúgy is megjön az egy új táp, de amúgy a gyári 600w-os és egy második táp látja el a gépet. Csak furcsálom, hogy 2 másik hibásra nem produkál semmit erre meg igen.
Phanteks 850W Revolt Pro 80+ Gold jön meg, meg nem kizárt, hogy egy ryzen 3900x konfig is meglesz 1-2 héten belül, addig meg nem foglalkozom vele, lesz miben cserélgetni.
Az alaplapi 10 sata vezérlőn felül van egy 8 hba+ egy 4-es raid vezérlő is, ha a másikban is dobja a hibákat egyértelmű lesz. Persze én is gondoltam elektronikára vagy a hdd csatlakozóra is. De ezt az fstab-ot ha jól tudom, egy külföldi fórumon találtam, onnan jött az ötlet, és nem vagyok annyira jó angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest