- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát hely az van bőven, de ha bővítőkártyával akarod megoldani a 980 Pro csatolását, akkor nem biztos, hogy minden OK lesz, alaplapfüggő, de gondolom ennek már utánajártál.
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül. -
How to Install Ubuntu Alongside Windows 10
Dual boot with WindowsHa a gépeim szeretnék az UEFI-t, a felső két linkben lévő instrukciók elegek lennének, főleg az archwiki szokott hasznos lenni általában. 980 pro ? Wooow, no azt nem szennyezném semmilyen MS akármivel.

Nekem is megvan régóta a multinak a hely, de még január óta csak egy disztró van fenn.

-
cigam
titán
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer. -
-
-
-
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül.