- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát hely az van bőven, de ha bővítőkártyával akarod megoldani a 980 Pro csatolását, akkor nem biztos, hogy minden OK lesz, alaplapfüggő, de gondolom ennek már utánajártál.
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül. -
How to Install Ubuntu Alongside Windows 10
Dual boot with WindowsHa a gépeim szeretnék az UEFI-t, a felső két linkben lévő instrukciók elegek lennének, főleg az archwiki szokott hasznos lenni általában. 980 pro ? Wooow, no azt nem szennyezném semmilyen MS akármivel.

Nekem is megvan régóta a multinak a hely, de még január óta csak egy disztró van fenn.

-
cigam
titán
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer. -
-
-
-
-
-
cigam
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül.