Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zed895
csendes újonc
válasz
bambano #8883 üzenetére
Oke, ez logikusan hangzik, de hogyan allitom be a -jar kapcsolot? Problakoztam ezzel:
hellowolrd.jar ikonjan jobbklikk, "open with other applications", mivel alapbol nincs a listan megadom neki, hogy
/usr/bin/java -jar
Es ekkor sem csinal semmit. Az a gond, hogy annyi ilyennek problakoztam mar, hogy mar van 6 javam a listan, de egyik se latom, hogy micsoda (pl. benne van e a -jar kapcsolo), mivel egyszeruen nem szerkeszthetoek, csak kivalaszthatoak. Pedig tudom, hogy trivialis a megoldas mert kb. egy eve volt ugyanez a problemam (akkor Minecraft miatt kellett a jar-t futtatni) es akkor is megoldottam valahogy, de nem emlekszem, hogy hogyan es azota uj alaplap miatt uj rendszer van (az is debian volt cinamonnal).Amugy mar azt sem tudom, hogy executable legyen vagy ne az akarmi.jar file...
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest