Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Legalább két éve fent van ez az apparmor, de csak a napokban gondoltam rá, hogy be kéne izzítani. Az iptables-hez sem nyúltam még hozzá soha komolyabban, bár párszor már nézegettem. Nincs időm és kedvem belemélyedni a szintaxisába. Meg úgy általában nincs kedvem a géppel foglalkozni – ezért is használok Debiant.
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.
Mostanában éppen azzal vagyok elfoglalva, hogy a meglévő videókat x265-be konvertáljam, mert kezd megtelni a merevlemezem, így meg fel tudok szabadítani majd legalább 100GB-ot. Jelenleg is 100%-on megy a proci, mert konvertál már tegnap esete óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.