- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
apt-get tel ugyanez a helyzet. synaptic-om nincs, nem hiszem, h számít úgyis mind az apt-ot hívja belül.
Szerintem valami olyan van, hogy véletlen telepítettem egy csomagot amivel nem férnek össze a frissítések. Csak nem tudom hogy lehetne kideríteni mi az a csomag.
Olyat csináltam, hogy másik mirrora álltam át a sources.list fileban. Ereedetileg magyar volt aztán osztrák és most a deb. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.
De eddig nem tűnt fel, hogy ignorálja az egyik repository-t. Megpróbálok arra elindulni, hogy ez miért lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest