Hirdetés
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
bocs, telefonról, meg tabletről pötyögtem, és a legrövidebb módon akartam leírni
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!szívesen, "örülök", hogy ilyen hatékonyan tudsz érvelni
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jah, majd máskor jobban figyelek!
(#6892) Iscariah
a probléma ott van, hogy a Mint-es topik főleg az Ubuntu alapúval foglalkozik
ha az LMDE-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, és ez nem a Mint specifikus dolgokat érinti, én itt tenném fel a kérdést, mivel itt több a Debiant használó ember
kb. ezzel a gondolatmenettel offoltam ide az LMDE-s linkeketAmúgy meg kezdők is használhatnak Debiant, mint pl sokak szülei, köztük az enyéim is
nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!