- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
bocs, telefonról, meg tabletről pötyögtem, és a legrövidebb módon akartam leírni
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!szívesen, "örülök", hogy ilyen hatékonyan tudsz érvelni
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jah, majd máskor jobban figyelek!
(#6892) Iscariah
a probléma ott van, hogy a Mint-es topik főleg az Ubuntu alapúval foglalkozik
ha az LMDE-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, és ez nem a Mint specifikus dolgokat érinti, én itt tenném fel a kérdést, mivel itt több a Debiant használó ember
kb. ezzel a gondolatmenettel offoltam ide az LMDE-s linkeketAmúgy meg kezdők is használhatnak Debiant, mint pl sokak szülei, köztük az enyéim is
nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!