- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Engem nem zavart az LMDE link, de szerintem akkor is inkább Mint-es, mint Debianos, hiába testing repót használ. Bár szerintem ha valaki igazán Debianozni akar már ennyi erővel inkább azt kell felrakni ,)
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Jah, mert szerinted aki sosem foglalkozott ilyesmivel az tud bármilyen más disztrót, vagy akár windózt "üzemeltetni"?

-
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
Mindegy, hiszed- nem hiszed, a /home- ba bekerült egy csomó dolog, amikor hozzáadtam a LMDE2 tárolóját. Még mindíg van itt pár belőle:
Ezek nem a kezdeti beállítások, mert azok így néztek ki, mint most ez:
Egyébként csak magad okolhatod a láma kérdéseimért, emiatt van az egész, nekem eszembe se jutott volna!
Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit? 
Erre mondaná
fórumtársunk, hogy így jártál!"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Bár ezt nem nekem írtad, de jól levettem a kalapom ettől is! az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit?