Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Engem nem zavart az LMDE link, de szerintem akkor is inkább Mint-es, mint Debianos, hiába testing repót használ. Bár szerintem ha valaki igazán Debianozni akar már ennyi erővel inkább azt kell felrakni ,)
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Jah, mert szerinted aki sosem foglalkozott ilyesmivel az tud bármilyen más disztrót, vagy akár windózt "üzemeltetni"?

-
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
Mindegy, hiszed- nem hiszed, a /home- ba bekerült egy csomó dolog, amikor hozzáadtam a LMDE2 tárolóját. Még mindíg van itt pár belőle:
Ezek nem a kezdeti beállítások, mert azok így néztek ki, mint most ez:
Egyébként csak magad okolhatod a láma kérdéseimért, emiatt van az egész, nekem eszembe se jutott volna!
Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit? 
Erre mondaná
fórumtársunk, hogy így jártál!"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Bár ezt nem nekem írtad, de jól levettem a kalapom ettől is! az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit?