- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Engem nem zavart az LMDE link, de szerintem akkor is inkább Mint-es, mint Debianos, hiába testing repót használ. Bár szerintem ha valaki igazán Debianozni akar már ennyi erővel inkább azt kell felrakni ,)
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Jah, mert szerinted aki sosem foglalkozott ilyesmivel az tud bármilyen más disztrót, vagy akár windózt "üzemeltetni"?
-
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
Mindegy, hiszed- nem hiszed, a /home- ba bekerült egy csomó dolog, amikor hozzáadtam a LMDE2 tárolóját. Még mindíg van itt pár belőle:
Ezek nem a kezdeti beállítások, mert azok így néztek ki, mint most ez:
Egyébként csak magad okolhatod a láma kérdéseimért, emiatt van az egész, nekem eszembe se jutott volna!
Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit?
Erre mondaná
fórumtársunk, hogy így jártál!
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Bár ezt nem nekem írtad, de jól levettem a kalapom ettől is! az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest