- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Engem nem zavart az LMDE link, de szerintem akkor is inkább Mint-es, mint Debianos, hiába testing repót használ. Bár szerintem ha valaki igazán Debianozni akar már ennyi erővel inkább azt kell felrakni ,)
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Jah, mert szerinted aki sosem foglalkozott ilyesmivel az tud bármilyen más disztrót, vagy akár windózt "üzemeltetni"?

-
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
Mindegy, hiszed- nem hiszed, a /home- ba bekerült egy csomó dolog, amikor hozzáadtam a LMDE2 tárolóját. Még mindíg van itt pár belőle:
Ezek nem a kezdeti beállítások, mert azok így néztek ki, mint most ez:
Egyébként csak magad okolhatod a láma kérdéseimért, emiatt van az egész, nekem eszembe se jutott volna!
Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit? 
Erre mondaná
fórumtársunk, hogy így jártál!"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Bár ezt nem nekem írtad, de jól levettem a kalapom ettől is! az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad

Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Mozilla Thunderbird
- Elektromos autók - motorok
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit?