Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzimash
üzenetére
Ezt írod: "win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet" Ebből nekem nem az jön le, hogy a Linux állított el valamit, nem is szokott a Win beállításaiba nyúlni, persze a telepítéskor a partícionálás tipusának kiválasztása során érdemes a valami más opciót választani!
Ha ezt írja: rendszergazda által beállított házirend miatt, akkor Win alatt állítsd vissza!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sudo fdisk -l /dev/sdx (az x behelyettesítendő megfelelő meghajtó jelével) parancs kimenetét is megnézheted, be is rakhatod ide, ha bizonytalan vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezt írod: "win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet" Ebből nekem nem az jön le, hogy a Linux állított el valamit, nem is szokott a Win beállításaiba nyúlni, persze a telepítéskor a partícionálás tipusának kiválasztása során érdemes a valami más opciót választani!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)