- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzimash
üzenetére
Ezt írod: "win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet" Ebből nekem nem az jön le, hogy a Linux állított el valamit, nem is szokott a Win beállításaiba nyúlni, persze a telepítéskor a partícionálás tipusának kiválasztása során érdemes a valami más opciót választani!
Ha ezt írja: rendszergazda által beállított házirend miatt, akkor Win alatt állítsd vissza!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sudo fdisk -l /dev/sdx (az x behelyettesítendő megfelelő meghajtó jelével) parancs kimenetét is megnézheted, be is rakhatod ide, ha bizonytalan vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezt írod: "win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet" Ebből nekem nem az jön le, hogy a Linux állított el valamit, nem is szokott a Win beállításaiba nyúlni, persze a telepítéskor a partícionálás tipusának kiválasztása során érdemes a valami más opciót választani!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)