Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
GTK-s programokhoz valami gtk2-engine-oxygen és gtk3-engine-oxygen nevű fájlokat kellett felrakni és máris rendesen néztek ki a gtk-s programok (iceweasel, gimp stb.), szóval nem volt itt semmi trükk.
Emlékszem, régebben nekem sem tetszett a KDE, mert nagyon a Windowsra emlékeztetett az alap kinézete, én meg friss linuxosként mindent akartam, csak win-kinéztet nem, így inkább a Gnome-nál kötöttem ki, ami akkor még két tálcát adott alapból. De most már kezd tele lenni a hócipőm ezzel a hülyékhez igazított kinézettel, meg a böszme nagy ikonokkal. Alig lehet benne beállítani valami, ráadásul azt is elég eldugottan.
Ami nem tetszik ebben a KDE-ben, az az erőforrás-pusztítása. Eszi rendesen a gépet sajnos. Most, egy kis Iceweasel mellett már 900MB környékén járok, a venti meg folyamatosan pörög igaz, alacsony fordulatszámon. Gnome-nál azért nem ment ennyit, meg alapból, bekapcsolás után alig 260MB volt a memória-foglalása, nem 550-600 körüli.A tearing probléma engem csak azért izgat, mert nehogy már 2014-ben (lassan már 2015-ben!) problémát okozzon a monitoron az, ha elmozdítok egy ablakot, vagy ha egy filmben oldalra pásztáz a kamera. Ezek olyan dolgok, amik már a Windows XP-ben sem voltak jelen nálam anno, akkor meg nehogy már 10+ évvel később ez probléma legyen még valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Linux kezdőknek
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Elemlámpa, zseblámpa
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest