Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
GTK-s programokhoz valami gtk2-engine-oxygen és gtk3-engine-oxygen nevű fájlokat kellett felrakni és máris rendesen néztek ki a gtk-s programok (iceweasel, gimp stb.), szóval nem volt itt semmi trükk.
Emlékszem, régebben nekem sem tetszett a KDE, mert nagyon a Windowsra emlékeztetett az alap kinézete, én meg friss linuxosként mindent akartam, csak win-kinéztet nem, így inkább a Gnome-nál kötöttem ki, ami akkor még két tálcát adott alapból. De most már kezd tele lenni a hócipőm ezzel a hülyékhez igazított kinézettel, meg a böszme nagy ikonokkal. Alig lehet benne beállítani valami, ráadásul azt is elég eldugottan.
Ami nem tetszik ebben a KDE-ben, az az erőforrás-pusztítása. Eszi rendesen a gépet sajnos. Most, egy kis Iceweasel mellett már 900MB környékén járok, a venti meg folyamatosan pörög igaz, alacsony fordulatszámon. Gnome-nál azért nem ment ennyit, meg alapból, bekapcsolás után alig 260MB volt a memória-foglalása, nem 550-600 körüli.A tearing probléma engem csak azért izgat, mert nehogy már 2014-ben (lassan már 2015-ben!) problémát okozzon a monitoron az, ha elmozdítok egy ablakot, vagy ha egy filmben oldalra pásztáz a kamera. Ezek olyan dolgok, amik már a Windows XP-ben sem voltak jelen nálam anno, akkor meg nehogy már 10+ évvel később ez probléma legyen még valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest