- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szia!
Nem kell testinget használni, teljesen felesleges lenne. Felrakod a stable-t, lecseréled a kernelt, a backportsban megtalálod a legújabb stabilat, ami 3.16-os. A jessie (ami jelenleg a testing) 3.16-ossal fog érkezni egyébként.
A testing repóval akkor lehetnek problémák, ha felraksz például onnan egy programot, aminek a függőségei mondjuk újabb pythont igényelnek, vagy más verziójú libeket stb. ami katyvaszt okozhat.
Én egyébként 3.16-os kernellel használom, amint kijön a 3.18, frissíteni fog (jelenleg a 3.17 a stabil a kernel.org-on, de ha jól tévedek akkor a páratlan verziójú kernelek nem jönnek debianra).
Testingből én 3 dolgot telepítettem: egy torrent klienst, SMplayert, meg az integrált INTEL meghajtóját, hogy ne legyen tearing az újabb HD videóknál sem.
Miután ez megvolt, "kikapcsoltam" a testing repót, szóval megmarad a stabil vonalon a disztró, ami fontos.
A lényeg: ha újabb kernelt is használsz (amit a wheezy-backportsból kell telepíteni) teljesen stabil marad a debian, tapasztalat.
A sebességgel én azt mondom nincs probléma, egy 5400-es vinyó van a gépben ezen van a debian, mégis bekapcsolás után biossal együtt kb fél perc alatt (miután beírtam a felhasználóm és a jelszóm is) már az asztalon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest