Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmy399
üzenetére
a realtek firmware se hozott megoldást, viszont megpróbáltam kernelt forgatni a 3.14.4-est, elkezdtem majd a fordítás közben egyszerűen kijelentkezik a debian... ezt megcsinálta másodjára is. Valamiért kijelentkezik a rendszer, csak azt nem értem miért.
(letöltöm a kernel.org-ról a 3.14.4-est, majd telepítem a GCC, libncurses5-dev és dpkg-dev-et. Kitömörítem a letöltött kernel forrást majd make menuconfig mindet alapon hagyok, elmentem .config fájlba a beállításokat, aztán make -j 5 KDEB_PKGVERSION=1."yourcustomname".deb-pkg . Elkezdi a fordítást, de egyszercsak a bejelentkező ablak fogad. Ja mellesleg az egész gép annyira pörög közben, miközben fordít meg csomagol, hogy az egér csak ordas nagy lagra (kb fél percc alatt érzékeli, hogy mogmozdult), a billentyűzeten meg nem reagálnak a numlock capslock és scroll lock billentyűk sem. Mintha kifagyott volna, de nem... Érdekes.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi