- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #5435 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a laposban egy mobil 1.2 celeron és 256MB ram van. Xp volt rajta, gondoltam rakok rá linuxot, egy usb dac és lesz belőle egy zenelejátszó eszköz amit rákötök az erősítőre. Android vagy webui-val pedig irányítom a lejátszód.
Viszont ilyen problémákba ütközök, pedig lxde-vel elég jól szaladgál a debian rajta. De a wifi-t nem tudom életre kelteni rajta.
Lehet kipróbálok még valami másik distro-t, amihez van openbox vagy lxde. Együl a wifi és a pea a kérdéses. Erre viszont nem tudom, hogy lehet szűrni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Silvercrest Rajztábla
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest