- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a baj, hogy ebben a laposban egy mobil 1.2 celeron és 256MB ram van. Xp volt rajta, gondoltam rakok rá linuxot, egy usb dac és lesz belőle egy zenelejátszó eszköz amit rákötök az erősítőre. Android vagy webui-val pedig irányítom a lejátszód.
Viszont ilyen problémákba ütközök, pedig lxde-vel elég jól szaladgál a debian rajta. De a wifi-t nem tudom életre kelteni rajta.
Lehet kipróbálok még valami másik distro-t, amihez van openbox vagy lxde. Együl a wifi és a pea a kérdéses. Erre viszont nem tudom, hogy lehet szűrni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest