- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
jagyugyaerik
üzenetére
Néhány hsz-szel lejjebb kotta ugyanez a problémám volt.
A megoldás nálam az volt, hogy előbb felraktam egy win7-et, de csak a rendszernek szükséges helyet választottam le, és erre telepítettem. A vinyó többi részéhez nem nyúltam winnel. Aztán fel a Debilt, neki is leválasztani a helyet, és arra telepíteni, így már királyul műxik a bootloader is.
(De még mielőtt ezt megcsináltam, előtte a free space-ből leválasztottam a Debilnek helyet, viszont a win innentől fogva nem hogy saját magát, de még a vinyót sem látta, de erről is írtam pár hsszel ezelőtt. A lényeg, hogy Debillel ne formázz olyan partíciót ami Winnek is kell, mert az meg nem fogja látni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest