Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk
    Jómunkásember

Ez lehet szerintem is, mert nem azért indul lassan mert terhelne bármit is, minden nyugalmi helyzetben van. Ebbe a jelenségbe eddig amúgy csak debian alatt futottam bele, és csak wheezy-re felfrissítve. Squeeze-n tartva a rendszert indulnak rendesen. De vajon mire várhatnak? Hogyan tudnám én ezt kideríteni?

(Jester01: Már annyiszor megkaptam hogy aki kde-t használ... pedig nem. Csak egy két programot alóla amit abban találok legjobbnak. Ez pedig a krusader és az amarok. Ezektől nem találtam számomra megfelelőbbet más felületre írtak között, de nem is baj mert minden más rendszeren szépen futnak lxde alatt is, és azt szeretném ha ez a debianon is így lenne.)

Hol tartanak most KDE verzióban? 4.4.5 a stabil és 4.8.4 a Wheezy-s?

Amikor próbáltam, a stabil squeeze-vel jött 4.4-es KDE verzió tele volt buggal, mikor váltottam Wheezy repóra, akkor felkerült a már használható 4.6, csak maga a rendszer halt meg nem sokkal később. (vagy legalább is általam meg nem javítható gondja lett)
    Ekkor kerestem meg disztrowatchen a friss KDE-s disztrókat, úgy jött a Chakra, de azt ismered.

Új hozzászólás Aktív témák