Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Remélem nem leszek nagyon "leszúrva", de nem tudom, hogy hol kérjek segítséget.
Szóval az iskolában van egy olyan tárgyam, amin Debian linuxot tanulunk, de sajna nekem nem mennek a dolgozatban kiadott feladatok megoldásai, ezért keresnék olyan valakit, aki nagyon ért hozzá és tudna egy-másfél órát segíteni dolgozat írás közben.
Tudom nem szép dolog csalni, de eddig amit felvettem tárgyat meg is tudtam csinálni, ezzel meg nem boldogulok, hiába próbálom megérteni nem sikerül, pedig szükségem lenne arra az 5 kreditre, ami jár érte.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs